Şimdi Ara

Lol için Kablosuz Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop kullanıyorum normalde şu minik 30 liralık mouse kullanıyordum laptopla verdikleri ancak çok küçük olduğu için yaklaşık 5-6 yıl öncesinden kalma farklı bir kablosuz sistemi olan mouse kullanıyorum.
    Mouse güzel aslında büyüklüğü falan ama kablosuz olması için gereken aparat mousedan büyük(masaüstüne göre tasarlandığı için).

Evet özet olarak bi mouse almak istiyorum, önceliğim kablosuz olması. 100 en fazla 150 liraya çıkabilirim. Araştırdım ancak lol için fazla kablosuz mouse öneren yer görmedim. Yardımcı olabilecek; tavsiye verebilecek biri var mı?

Not: Küçük mouse kullanamıyorum elime oturmuyor rahat edemiyorum

• LoL için kablosuz mouse tavsiye etmem. Kablosuz mouselar hissettirmese bile geciktirme yaşatıyor. Kablolu düşünürsen Logitech G serilerine bi bak derim
  • @Lord Snow

bu sanki küçük gibi

@Nirvana.

yurtta kaldığım için kablolular soru olabiliyor biri takılıyor falan ama yinede bakıyım onlara
  • mesela bunu tavsiye eder misiniz?

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LOGITECH-G700S-Kablosuz-Oyuncu-Mouse,103452,465899,855714.html?langId=-14

bana çok çetrefilli geldi yani 13 ekstra tuş falan daha nasıl ayarlayacağımı neye ayarlayacağımı bile bilmiyorum açıkçası :(
    ama öğrenirim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: habibcanalkan

mesela bunu tavsiye eder misiniz?

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LOGITECH-G700S-Kablosuz-Oyuncu-Mouse,103452,465899,855714.html?langId=-14

bana çok çetrefilli geldi yani 13 ekstra tuş falan daha nasıl ayarlayacağımı neye ayarlayacağımı bile bilmiyorum açıkçası :(
    ama öğrenirim ya

10 numara bence fiyatı sana uygunsa gayet güzel

• sanırım en ucuzu media mark ta sıkıntı çıkmaz dimi eksik falan göndermesinler :D
    bide lol de ne gibi tuşlar ayarlanır nasıl ayarlanır öyle aşırı spesifik şeyler olmaz heralde
    muhtemelen alıcam da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC için Gamepad önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sanırım en ucuzu media mark ta sıkıntı çıkmaz dimi eksik falan göndermesinler :D
    bide lol de ne gibi tuşlar ayarlanır nasıl ayarlanır öyle aşırı spesifik şeyler olmaz heralde
    muhtemelen alıcam da

bende g300 kullanıyorum lolde o tuşlar pek bi işe yaramıyor fps oyunlarında ya da mmorpglerde çok daha iyi oluyolar
    önemli olan elinizi doldurması rahat olması dpi kendinize göre ayarlamanız bence Media Markt en iyi garantisi olan mağzadır bence
    logitech'söylemeye gerek yok
  • peki illa iyi bi mouse pad almak gerekir mi?
  • quote:

peki illa iyi bi mouse pad almak gerekir mi?

masana bağlı ama ben milletin niye 2 metre mouse pad aldığını anlamıyorum oynadığı 5 cm yi geçmez
    alacağım en baba mouse pad budurhttp://www.akakce.com/mouse-pad/en-ucuz-steelseries-qck-mini-fiyati,780089.html
    diğerleri israf bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.