Arkadaşlar laptop kullanıyorum normalde şu minik 30 liralık mouse kullanıyordum laptopla verdikleri ancak çok küçük olduğu için yaklaşık 5-6 yıl öncesinden kalma farklı bir kablosuz sistemi olan mouse kullanıyorum. Mouse güzel aslında büyüklüğü falan ama kablosuz olması için gereken aparat mousedan büyük(masaüstüne göre tasarlandığı için).
Evet özet olarak bi mouse almak istiyorum, önceliğim kablosuz olması. 100 en fazla 150 liraya çıkabilirim. Araştırdım ancak lol için fazla kablosuz mouse öneren yer görmedim. Yardımcı olabilecek; tavsiye verebilecek biri var mı?
Not: Küçük mouse kullanamıyorum elime oturmuyor rahat edemiyorum
LoL için kablosuz mouse tavsiye etmem. Kablosuz mouselar hissettirmese bile geciktirme yaşatıyor. Kablolu düşünürsen Logitech G serilerine bi bak derim
@Lord Snow
bu sanki küçük gibi
@Nirvana.
yurtta kaldığım için kablolular soru olabiliyor biri takılıyor falan ama yinede bakıyım onlara
bana çok çetrefilli geldi yani 13 ekstra tuş falan daha nasıl ayarlayacağımı neye ayarlayacağımı bile bilmiyorum açıkçası :( ama öğrenirim ya
10 numara bence fiyatı sana uygunsa gayet güzel
sanırım en ucuzu media mark ta sıkıntı çıkmaz dimi eksik falan göndermesinler :D bide lol de ne gibi tuşlar ayarlanır nasıl ayarlanır öyle aşırı spesifik şeyler olmaz heralde muhtemelen alıcam da
sanırım en ucuzu media mark ta sıkıntı çıkmaz dimi eksik falan göndermesinler :D bide lol de ne gibi tuşlar ayarlanır nasıl ayarlanır öyle aşırı spesifik şeyler olmaz heralde muhtemelen alıcam da
bende g300 kullanıyorum lolde o tuşlar pek bi işe yaramıyor fps oyunlarında ya da mmorpglerde çok daha iyi oluyolar önemli olan elinizi doldurması rahat olması dpi kendinize göre ayarlamanız bence Media Markt en iyi garantisi olan mağzadır bence logitech'söylemeye gerek yok