Şimdi Ara

LoL Hikaye [Avcının dönüşü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nidalee mızraklarını hışımla sallıyor önünü gelen tüm vahşileri indirerek ilerliyordu. Hepsi bittiğinde derin bir nefes aldı . Zaten elinde son bir mızrak kalmıştı . Çalıdan gelen garip sese kulak verdi. Aniden irkildi. Yavaşça sokuldu. Çalıyı mızrağının ucuyla araladığı an müthiş bir gürültüyle gelen darbeyi omzunda hissetti . Çığlık atıp geriye doğru attı kendini. Aslında başta bişey hissetmemişti gelen darbe o kadar hızlıydı ki onun acısını duyumsayamadan üzerine atlayan beyaz kürke bürünmüş Rengar ı fark etti. 2. Darbe diğer omzuna işlemişti. Rengar gülümseyerek avına bakarken Nidalee Fırlayıp uzaklaşmaya başladı . Adeta Bir kaplan gibi gibi zıplayarak ilerliyordu. Rengar Kısa gülümseyişin ardından Elindeki bolayı nazikçe hedefe yolladı. Nidalee tökezledi ama durmadı. Aradan 25 dkdan fazla zaman zaman geçmişti nidalee hala ilerliyordu. Duraksadı arkasına baktı. Omuzlarındaki acıyı ve yerlere dökülen kanı fark etti. Korkudan titremye başladı ama artık kaçmanın anlamsız oldugunu düşünüyordu. Uluma seslerini işitince iyice ürperti . Çöken karanlığın ardından toplanan 9 kurdu çevresinde gördü . Mızragını yere ters şekilde boynuna dayadı. Sonra sıçrayak kurtları tek darbede indiren Rengarı gördü. Rengar nidalee ye döndü ve gülümseyerek şunları söyledi : Avımın çalınmasından hiç hoşlanmam. Seni ilk gördüğümde anlamıştım . Gerçekten avlanmaya layık değilsin Ama şimdi seni aç kurtlara da av edemem.
    Gözlerini kulübe tarzı bir yerde açan nidalee yaşadıklarının rüya olduğuna inanmak istiyordu. Hafifçe doğrulup omuzlarına baktı , sargılıydı. Acısı azalmıştı. İçeri giren sıfatı görünce şaşırdı. Soraka aynı sakinlikte ilerleyerek nidaleenin yanına vardı. 3 gündür bu haldesin bir ara öldüğünü sanmıştm neyseki iyisin.
    1 hafta daha kaldıktan sonra tamamen iyileşen Nidalee Jarvan IV e haberi ulaştırmak için yola çıktı. Yolda Duydukları Rengarın geri döndüğünü kanıtlıyordu. Derin bir nefes alıp devam etti.
    Xin yakın köylerden gelen bilgileri değerlendirerek yola çıktı. Ceset kokusundan durulmuyordu. 10 kadar askere daha gizli bir alana ilerlemelerini emretti . Ve yavaşca cesetleri tek tek incelemeye başladı. Hepsi Derin Bıçak tarzı bir silahla tek vuruşta boğazları kesilerek öldürülmüştü. Xin askerlerin bağırma seslerini duyar duymaz fırladı . Rengarın birinden diğerine zıplayarak Tek seferde ölümcül darbeyi vurarak askerleri 1 er 1 er öldürdü. Xin hayretle olanları izlemiş hiç bir şey yapamamıştı. Rengar hafif eğik boynunu yukarı kaldırarak klasik gülümseyişini attı. Xin sinirden mızragını daraltırcasına sıkıyordu. Bir yandan kafasında düşünceler uçuşuyordu. Başa çıkıp çıkamayacağını kestirmeye çalıştı. Etraf çalılıklala kaplıydı kaçamayacagını anladı. Madem kaçamayacaktı ilk hamlenin kendi elinden olmasını istedi. Bir Gladyatörün çeviliğiyle öne atıldı. Mızrağını gövdesine doğru savurdu . Rengar boştaki eliyle mızrağı yakaladı. Bir yandan Xinin suratına gülümsüyor bir yandan mızrağı oldugu yere kilitliyordu. Xin bir rengara biz mızrağına baktı ve Eski arena günlerindeki gibi mızrağını 180 derece savurmayı başardı. Rengar geriye doğru sürüklenmişti. Yere eğiliş boynunu kaldırdı . Bana yakışan bir ödül demesiyle Xin in üzerine çökmesi bir oldu. Xin sırüstü düşmüş anca Rengarın bıçağa benzer silahın bloke etmeyi başarmıştı. Rengar sol elideki bolayı yavaşça xinin boynuna geçirdi . Xin 2 eli mızrakta zor direniyordu. Rengar bolayı hafifçe gererek Avının rengini kaybetmesini seyrediyordu. Aniden Xinin üstündeki yük kalktı Xİn kafasını kaldırdı ve : Darius rengarı kendine çekmişti . Baltasını savurarak da derin bir kesik attı rengarın zrhlı sol koluna. Rengar acı içinde kükredi ve 3 saniye sonra ortadan kayboldu.
    Not: Devamı gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlazeR ` myth -- 3 Eylül 2013; 1:35:31 >

• Kısamı gene?
  • o kadar kısa ki okumadım
  • en önlerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tlhsbt

o kadar kısa ki okumadım

Özet geçerim.
  • Sürekli gülmesin rengar buna dönüyor avcı o predatorün güldüğünü gördün mü?

Edit resimde site yazıyormuş reklam olmasın değiştirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sneaky Step -- 3 Eylül 2013; 0:54:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Kısamı gene?

Bu sefer güzel olmuş da ne bileyim bir eksiklik var gibi uzun uzun inceleyemedim ondan o eksikliği bulamadım tam ama genel olarak güzel.
  • Ne rengar oynanır simdi beh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond42

quote:

Kısamı gene?

Bu sefer güzel olmuş da ne bileyim bir eksiklik var gibi uzun uzun inceleyemedim ondan o eksikliği bulamadım tam ama genel olarak güzel.

saol dostum. Eskikliği bulursan iyi olur bidaha tekrarlamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy Step

Sürekli gülmesin rengar buna dönüyor avcı o predatorün güldüğünü gördün mü?

Edit resimde site yazıyormuş reklam olmasın değiştirdim

ctlr 4 plz kolay avlar için
  • Tonight we hunnnnnntttttttt
  • okuyamadım ama boş bi zamanımda okuyacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exclousionn

Tonight we hunnnnnntttttttt

Rework gelmese dariden iyi teq atıyo
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Exclousionn

Tonight we hunnnnnntttttttt

Rework gelmese dariden iyi teq atıyo

Oynamasını bilene kanka
  • başını okudum nidalenin mızrakları bitmez
    üye kilit+konu ban+forum silinebilir.
  • yarısı okumamış, okuyan da beğenmemiş. okumuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: crooked

başını okudum nidalenin mızrakları bitmez
    üye kilit+konu ban+forum silinebilir.

Tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

yarısı okumamış, okuyan da beğenmemiş. okumuyorum

Tamam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.