Şimdi Ara

Lol Hesaplarının Ederi Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar. Uzun zamandır kafamı kurcalayan bi soruyu bide size sormak istedim..

Bu lol hesaplarının fiyatının ederi niye maliyetinin 10 da 1'ine 20 de 1'ine bile satılamıyor.

Adam 150.000 rp harcadığı hesaba 2000-3000 oyun attığı hesabı nasıl 100 lıraya satamıyor bunu benim aklım almıyor cidden.

Yani rp fiyatları ucuz da değil. Emek ısteyen bi oyun ayrıyetten de En az Cs-Go kadar popüler bir oyun olduğunu düşünüyorum.

Adam takas konusu açıyor bıçak hesabımla takas olur 100-200 lıralık diyor hesaba milyarlar binlerce saat harcıyor. Gelen postların hepsi dalga geçme şeklinde..

Geri alınma konusu da olsa bu emeklerın bu kadar harcanmaması lazım gerçekten ederinin bu oldugunu düşünmüyorum.

Eğilip almaya üşendiğim Kuruşların hesabını bile yapan , 5 lira için 2 gün kelime yapan ticaretçiler bu konulara sırf dalga geçmek için giriyor. Yok etmez rüya mı görüyorsun vs.

Bunu da anlamış değilim. Sizin bakış açınız nedir.

• Muhtemelen hesap satışının yasak olmasından ve satılan hesabın geri alınma gibi riskleri olduğundan kaynaklanıyor.

Ben yaklaşık 100 skinli,Diamond hesabımı (1500TL den fazla para harcadım) 200TL lik CS itemına karşı takasladım.O itemları da satıp reel paraya çevirdiğimde 140-150TL gibi komik bir rakam yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

Muhtemelen hesap satışının yasak olmasından ve satılan hesabın geri alınma gibi riskleri olduğundan kaynaklanıyor.

Ben yaklaşık 100 skinli,Diamond hesabımı (1500TL den fazla para harcadım) 200TL lik CS itemına karşı takasladım.O itemları da satıp reel paraya çevirdiğimde 140-150TL gibi komik bir rakam yapıyor.

+1, dia hesabım 250-300 tl ederi vardı 175e koydum site komisyon kesti 148 onu steame attım %15 oradan kesti bi de ohh LoL piyasası çok düşük satmak mantıklı değil eğer oyunu bırakmıyorsanız ben kökten bıraktığım için o kadar ucuza sattım
  • lol dandik bi oyun olduğu için olabilir. lol forumunda hiç var mı acaba cs itemi takaslamaya çalışanlar. lolcüler bıkıp countera geçiyo. :P
  • Eskiden bu kadarda değildi, 1-2 yıl öncesine kadar lol hesapları peynir ekmek gibi satılıyordu. Değerleri yine çok değildi ama piyasası vardı, şuan ucuza sattığında bile alacak adamı bulamıyorsun. Bununda iki sebebi var sanırım. Birincisi hesaplar çok rahat geri alınabiliyor, ikinciside insanlar artık sıkıldılar oyun ömrünü doldurmaya başladı.

Birde forumdaki ölücüleri ciddiye alma. Kısa bir süre önce 400tl teklif alıp satmadığım hesabın konusuna gelip 150e satarsan iyi diyen tipler var.Kendi malı olsa 500den aşağıya koymaz, öve övede bitiremez. Bunlar ticaret değil çakallık peşinde.
  • kullanıcısına yanıt
    kardeşim bende lolü bırakarak cs go ya geçtim 1-2 aydır da lole 1-2 kere girdim..

dandik veya değil oynayanı var hemde fazlasıyla.

yorumlarınız için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.