Şöyle ki, benim paşa gönlüm isterse ap vayne oynarım, tank ashe oynarım, ie buildli lb oynarım. Bunun senin karışmaya da sorgulamaya da hakkın yok. Ceza sistemi ise bir çok kişiyi rahatsız etmişsen riot bunu dikkate alıyor, bunun sebebi de ota b*ka rapor attığımız için yolladığımız haklı raporların önemi azalıyor. daha çok "abği 5 kere ölmüş, report" "abi baron dedim gelmedi, report" "abi mavi salmadı reksai report" gibi "ben harikayım herkes kötü herkes rapor yemeli" kafasında millet raporladığı için bi yerden sonra az sayıda olan rpaorlar dikkate alınmıyor. Her oyun 1/2 kişinin rapor kullandığını varsayarsak bu sayı oldukça yüksek çıkar zaten.
Cruella
kullanıcısına yanıt
Ya anlattığım gibi herkesin kötü oyunu olabilir. Ben 1 oyun kötü oynadım diye 4 kişi ana bacı küfür edip aynı zamanda beni küfürden raporlayıp bana ban attırdılar. Toksiklikle hiçbir alakası yok bu chat log'ların yanından bile geçemez toksikliğin. EUW'de adamları görüyorum kendilerini savunuyorlar kimseyi küfür ettiği için perma banlandığını görmedim hepsi ırkçlılık, cinsiyetçilik gibi suçlar yaptıkları için ban yemişler yani perma ban oyunun en ağır suçu ve bu tarz ağır bir suçu o yolladıkları chat logu üzerinden veremezler perma banlık birşey yok o loglarda kaç kez uyarı verdiklerini biliyorum 3. uyarı 14 gündü ben de küfür eden bir oyuncuydum flamer bir oyuncuydum ama kendimi değiştirme kararı aldım 4. uyarının perma ban olduğunu anladığımda. O yüzden ne küfür ne hakaret ettim o chat loglarında gözükenler zaten ''bu hatayı yaptın şöyle sonuçlandı bir daha yapma'' ya da ''çok boş chat dolduruyorsun biraz susar mısın'' gibisinden cümleler var yani perma banlanacak ne yaptım ben ? Herşeyde olduğu gibi LoL'de de Türkiye Server'ı adaletsiz işte yapacak birşey yok. Ama ben sonuna kadar hesabımı açtırma yolunda ilerleyeceğim. Yolladıkları chat logunda küfür hakaret birşey olsa tamam diyip hayatıma devam edeceğim ama yok.
NA'de haksız yere ban yedim diyen adamın chat loglarını bir Rioter Boards'da paylaşmıştı adamın küfürlerini herkes okudu
Aklıma geldi sadece.
14 günü ne zaman yemiştin dostum ?
Yahu takım ile iletişim kurmak ne zaman suç oldu ? Orada hakaret olarak sayabilecekleriniz de zaten devede kulak kalır TR server'ında. Beni bu chat'le bile banladılarsa TR server'ında din,aile değerleri vb. konularda küfür edenleri de banlamaları lazım öyle olursa da TR server'ında adam kalmaz.
Kardeşim 14 gün ban 8. ayın 30'unda açıldı. 2 gün oynadım tamamen değişmiş bir şekilde 1 oyun kötü geçti sadece o kötü geçme de küfür anlamında değil skor anlamında. Maçı kaybetmemizin sebebi bendim onun sebebi ise jungle yardım etmemesi artı takım ana bacı küfür edince iyice gerildim oynayamadım oynayamadım diye sırf 1 maç 4 kişi raporladılar küfürden ban yedim.
projojuk2009xDP
kullanıcısına yanıt
Hocam o kolsuz jinx ile tek hücreli zaten prem :D o yüzden o sorun değil fakat çoluk çocuk ve diğerlerinde hakaret göremiyorum. Oyun sonu yazdım zaten onları da takım farkını falan bot 0 yazmayla perma ban mi yenir gözünü seveyim kardeş ya.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme