Şimdi Ara

LoL - Gnar Rehberim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yazımızda sizlere League Of Legends'e yeni gelen minik şampiyonumuz Gnar hakkında bir rehber hazırlayacağız.

Rehberimizin içeriği; Kabiliyet sayfası, Rün sayfası, Build dizilimi ve Oynanış stratejisi.

1- Oynanış Stratejisi

Koridorda Gnar;

Oyun başlarında Mini Gnar iken rakibinizi sürekli Q ile dürtüp minyon (farm) kasmaya bakın. Hiddet puanınız 95-100 arasında olunca rakibe yaklaşıp üstüne E ile atlayın. Rakibinizin arkasına düşeceksiniz büyük ihtimal. Hemen ardından W ile sersemletip Q ve Düz vuruşlar ile hasar verin. Eğer rakip ölmez ve kaçmaya çalışır ise R yani ultimiz ile bir kez daha sersemletin. Bu strateji genelde işe yarar ve rakibi alırsınız. Ancak ya rakibin jungle'ı birden beliri verirse? Bunun içinde bi çözümümüz var. Demin anlattığım kombo da ultiyi en sona saklamıştık ve eğer rakibin jungle birden meydana çıkarsa yine ulti ile ikisini birden sersemletip kaçabilirsiniz veya ikisinide alabilecek durumda iseniz kaçmayın alırsınız.

TF'de Gnar;

Genellik Team Fight'larda önden tank veya sup dalar fakat takımda Gnar var ise ve hiddet puanı yeterince yüksek ise önden Gnar dalmalıdır. Sebebi nedir peki? Hemen açıklıyorum. E yeteneğimiz ile direk rakiplerin arasına girebiliriz ve ardın R (Ulti) ile rakibiniz sersemletebilirsiniz. E siz bunları yaparken takımınızda armut toplamayacak değil mi? Rakip sersemlemişken ve sizle ilgilenirken sizin takım işlerini çoktan bitirir.

2- Kabiliyet ve Rün Dizilimi

Kabiliyet Dizilimi;
     LoL - Gnar Rehberim

Rün Dizilimi;

Benim tercih ettiğim rünler bunlar yani sade herkeste olan AD Rün Sayfası.
     LoL - Gnar Rehberim

3- İtem Dizilimi

Başlangıç Eşyaları;
     LoL - Gnar Rehberim

Oyun Sonunda Alınmaş Olacak Eşyalar;
     LoL - Gnar Rehberim

Veya
     LoL - Gnar Rehberim

İtem dizilimi için birbirine yakın 2 çeşit örnek verdim sizlere. Rabikin durumuna göre istediğinizi alabilirsiniz. Rehberimize burada son veriyoruz. Yorumlarınıza açığız, iyi oyunlar..

Not: Arkadaşlar resimleri eklemeye çalıştım fakat olmadı o yüzden resim linklerini koydum lütfen kötülemeyin.

Kaynak; LoL - Gnar Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flokj -- 24 Ağustos 2014; 17:03:45 >

• Kardeş kusura bakmada kafama silah dayasan o linklere tıklayıp eşyalara bakmam. Simage olarak koysana. Bir de çok eksik var , match uplar mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Kardeş kusura bakmada kafama silah dayasan o linklere tıklayıp eşyalara bakmam. Simage olarak koysana. Bir de çok eksik var , match uplar mesela.

Simage yapıyorum ama olmuyor. :S

Edit: Hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flokj -- 24 Ağustos 2014; 17:00:19 >
  • bi konuyuda begen be insafsız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nykspos

bi konuyuda begen be insafsız :)

Çok harika rehberler var forumda. Onlara iyi diyince buna da iyi dersem hakka girerim knk.

edit : bu da çok kötü değil tabi diğerlerinin yanında sönük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 24 Ağustos 2014; 17:11:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

quote:

Orijinalden alıntı: Nykspos

bi konuyuda begen be insafsız :)

Çok harika rehberler var forumda. Onlara iyi diyince buna da iyi dersem hakka girerim knk.

edit : bu da çok kötü değil tabi diğerlerinin yanında sönük.

Sağol yinede. En kısa zamanda eksikleri tamamlarım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flokj -- 24 Ağustos 2014; 18:24:02 >
  • Çöp ama konu degil heronun kendisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LoL skinim gitmiş?
    10 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

Çöp ama konu degil heronun kendisi

Şampiyonun zaten çok eksiği var bence. Örneğin Q'yu tutamadın mı 17sn bekleme süresi var. Zaten bunun W'su pasif ve E'side kaçmak için kullanılıyor genelde. Mega Gnar süreside çok az bence. Rakibi kovalayamıyosun bazen.
  • gnar'a sonraki patch buff geliyor ama eksiklerini kapatmaya yeterli olacağını düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

gnar'a sonraki patch buff geliyor ama eksiklerini kapatmaya yeterli olacağını düşünmüyorum

AD ratiolarına veya skillerin base dmglarına buff gelmediği sürece Gnar aynı kalacak
  • başına lol yazmasan bf 4 sancaktım
  • Yazdığın kombo iyi fakat daha iyileri var.Örneğin benim hep kullandığım:Rakip duvara yakın dururken E ile üzerine atlamak ardından ulti kullanmak ve rakibi duvarda stunlayıp W atarak bi kez daha stunlıyorum.(Toplamda 3 saniye stun oluyor ve Rakip Duvar'a yakın olduğundan flash veya gapcloserları açık deilse orada zor durumda kalıyor.)
  • Gnar tek ofansif silah olacak. Oda Botrk tercih ederim. Geriye kalan itemler defansif olmak zorunda.

Nedenler:

1. Tank olsak dahi ilerleyen seviyelerde tanklaşmış düşmanları mini gnar iken W pasifimiz ile kite yaparak eritebiliyoruz.
    2. Mini Gnar iken defansif item çıkmayıp agresif oynamada squishy olması çok kolay.
    3. Takımda kill çıkartmaktan çok takımı korumaya yönemlimdir. Mini iken vuruş mesafesi 18. seviyede dahi düşük kalıyor. Buda işini bilen adc saniyeler içinde seni eritir. Bu yüzden tank çıkarak hasarı üstümüze aldığımız gibi menzili koruyup önde kalanları Q+AA ile W pasifini çalıştırmak. En sonunda uygun anı yakalayıp Megaya dönüşmeden E ile rakip takımın içine dalıp ulti ve w combosuyla 2snden fazla stun atmak. Daha sonra Mega iken takımınızla rakip takım arasına girip hasarı emmek.

Gnar'a adcye build yapar gibi rehber yayınlamayın. Botrk fazlasıyla yetiyor

• Günceldir.
  • Sen kimsin nesin gnar statların ne kaç oyunun var yazsaydın bi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.