Bildirim
Lol FPS Sorunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Pcni güç tasarrufu ayarından dengeli veya yüksek performansa getir sorun çözülecektir.Ve prizdeyken oyna oyunu yoksa kasar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Prolaciek
Pcni güç tasarrufu ayarından dengeli veya yüksek performansa getir sorun çözülecektir.Ve prizdeyken oyna oyunu yoksa kasar.
Yüksek performansta ve prizde oynuyorum CCC'de yüksek grafik seçili (güç tasarruflu e. kartı - yüksek tasarruflu e. kartı arasında fark yok çünkü geçiş sorunu var - 6520g kullanılıyor oyunlarda)
-
Fikri olan yok mu hiç ? -
Aklıma gelen klasik öneriler ;
Driverleri kontrol et ( ekran kartı gibi )
Leptopun içini ve fanını temizle
Virüs olma ihtimaline bak
İnternetten ekran kartı geçiş sorunlarına bak
Belki temiz bir formatta işe yarayabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cumartesi pazar olduğu zaman oyuna aşırı giriş olduğundan lol'ün serverları aşırı yoğunluğu kaldıramadığından lag olayı oluyor. Bu sorunu LoL yetkilileri kapasitesi yüksek server alarak çözümleyecekler. Bilgisayarınızın ayarları ile oynamanıza gerek yok. -
Bilgisayarını combofix'le tarattır bi bakayım senin bilgisayarının 4 katı aldında 2 gb ramlık bilgisayarım var lol'ü en düşük ayarlarda 150 fps ile oynuyorum :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: lighthearted
cumartesi pazar olduğu zaman oyuna aşırı giriş olduğundan lol'ün serverları aşırı yoğunluğu kaldıramadığından lag olayı oluyor. Bu sorunu LoL yetkilileri kapasitesi yüksek server alarak çözümleyecekler. Bilgisayarınızın ayarları ile oynamanıza gerek yok.
Lagdan bahsetmiyorum FPS sorunu, serverla alakalı olamaz. Lol zaten 60 FPS kilitleyince hemen hemen her bilgisayarda sabit çalışırken benimkinde bir garip, combofix denemedim ama avast yüklü virüs olduğunu sanmıyorum. AMD Driverlar zaten sorunlu, 6-7 tanesini denedim hepsi aynı 14.4 yüklü şuan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X