Şimdi Ara

Lol FPS Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, imzamdaki sistemi kullanıyorum yani lol için yeterli. Oyunda en düşük ayarlara da alsam, en yüksek ayarlara da alsam fps 37-52 arası değişiyor, bu da akıcılığı bozuyor, nasıl düzeltilebilir ? Garip olan şey en yüksek ayarlarda da en düşük ayarda da aynı FPSleri almam

• Pcni güç tasarrufu ayarından dengeli veya yüksek performansa getir sorun çözülecektir.Ve prizdeyken oyna oyunu yoksa kasar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prolaciek

Pcni güç tasarrufu ayarından dengeli veya yüksek performansa getir sorun çözülecektir.Ve prizdeyken oyna oyunu yoksa kasar.

Yüksek performansta ve prizde oynuyorum CCC'de yüksek grafik seçili (güç tasarruflu e. kartı - yüksek tasarruflu e. kartı arasında fark yok çünkü geçiş sorunu var - 6520g kullanılıyor oyunlarda )
  • Fikri olan yok mu hiç ?
  • Aklıma gelen klasik öneriler ;

Driverleri kontrol et ( ekran kartı gibi )
    Leptopun içini ve fanını temizle
    Virüs olma ihtimaline bak
    İnternetten ekran kartı geçiş sorunlarına bak
    Belki temiz bir formatta işe yarayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumartesi pazar olduğu zaman oyuna aşırı giriş olduğundan lol'ün serverları aşırı yoğunluğu kaldıramadığından lag olayı oluyor. Bu sorunu LoL yetkilileri kapasitesi yüksek server alarak çözümleyecekler. Bilgisayarınızın ayarları ile oynamanıza gerek yok.
  • Bilgisayarını combofix'le tarattır bi bakayım senin bilgisayarının 4 katı aldında 2 gb ramlık bilgisayarım var lol'ü en düşük ayarlarda 150 fps ile oynuyorum :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta5 Fps Drop Sorunu
    geçen yıl açıldı
    CRYSİS2 DÜŞÜK FPS SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lighthearted

cumartesi pazar olduğu zaman oyuna aşırı giriş olduğundan lol'ün serverları aşırı yoğunluğu kaldıramadığından lag olayı oluyor. Bu sorunu LoL yetkilileri kapasitesi yüksek server alarak çözümleyecekler. Bilgisayarınızın ayarları ile oynamanıza gerek yok.

Lagdan bahsetmiyorum FPS sorunu, serverla alakalı olamaz. Lol zaten 60 FPS kilitleyince hemen hemen her bilgisayarda sabit çalışırken benimkinde bir garip, combofix denemedim ama avast yüklü virüs olduğunu sanmıyorum. AMD Driverlar zaten sorunlu, 6-7 tanesini denedim hepsi aynı 14.4 yüklü şuan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.