Bildirim
LOL 'e giremiyorum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: aytug001
Arkadaşlar launcher açınca patch sayıyor gibi oluyor. Daha sonra hata veriyor ve %33 göstererek takılıyor. Yardım edin lütfen.
Dün güncelleme yaptım küçük bi güncellemeydi.. Bu sabah açtım aynı olay benimde başıma geldi. %33 de başladı direk ve hiç bi hareket olmadı. lol air client ve lol game client dosyalarını sildim. tekrar açtım 900 mb lık güncelleme başladı. 3 saattir %16 ya anca geldi.. Lol'e ana avrat sövmek istiyorum.. -
Boşverin girmeyin oyuna bizde güzel güzel ranked atalım -
quote:
Orijinalden alıntı: EtrafLapiska
Boşverin girmeyin oyuna bizde güzel güzel ranked atalım
o kadar komiksin ki anlatamam kardeş -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: EtrafLapiska
Boşverin girmeyin oyuna bizde güzel güzel ranked atalım
o kadar komiksin ki anlatamam kardeş
Kelimeler kifayetsiz kalıyor deme :D -
sanırsam çözdüm sorunu bu konuyu okuyan varsa işine yarayabilir bilgisayarımı yeniden başlatıp deneyeceğim durumu yazarım buraya. yabancı siteden aldım ama ilkokul ingilizcesi olan bile anlar bence. eğer anlamayan varsa açıklayabilirim
Close your game completely then go to your Riot Games install folder -> Navigate to the RADS Folder -> Inside the RADS Folder go to the Solutions Folder -> Inside the Solutions Folder delete the content, then go to your Riot Games install folder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytug001 -- 25 Nisan 2014; 16:42:34 > -
ben ne yazmışım bir oku bakayım. ayrıca bunu yapıcan 1.5 gb lık güncelleme yapıyo bak hla bekliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Yardswolf
ben ne yazmışım bir oku bakayım. ayrıca bunu yapıcan 1.5 gb lık güncelleme yapıyo bak hla bekliyorum
yalnız air clienti silmiyorsun kardeş farkı bu. ben bunu yaptım 1 mb patch ya attı ya atmadı. sen benimkini okumadan yorum yapıyorsan sorun sende -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Yardswolf
ben ne yazmışım bir oku bakayım. ayrıca bunu yapıcan 1.5 gb lık güncelleme yapıyo bak hla bekliyorum
yalnız air clienti silmiyorsun kardeş farkı bu. ben bunu yaptım 1 mb patch ya attı ya atmadı. sen benimkini okumadan yorum yapıyorsan sorun sende
Kardeş . Orasını burasını bilmem. Saçma sapan işlerden dolayı magdur oluyorum ben. Başıma kaçıncı gelişi bilmiyorum Lol'ün altyapısı berbat. internet hızım mükemmel PC performansı mükemmel ama hep bu sorun var BUGUN 3 GB güncelleme istedi 3 . insafsızlık bu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X