Şimdi Ara

~LoL~ Deathadder Chroma vs. G502

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle ben başlıktaki gibi size hangi 2 farenin iyi olduğunu sormayacagim. Aksine bana gore bircok durum var. Sorum bu durumlardan hangisimi secmeliyim?

Öncelikle ben suan g300 fare kullanıyorum. Büyükluk ve dpi gibi konularda hic sıkıntı cekmedim. Ama artik ekipmanları yenileme zamani geldi. Oncelikle soyliyim Razer ve Logitech disinda asla bir urun kullanmam.Hatta nefret ederim. Simdik ben razer deathadder chroma ile g502 arasinda kaldim. Ama benim durum soyle :
    Fiyat 200-300
    tam bir MOBA (lol) hastasiyim. Razer naga gibi saginda 6 tus olan urunleri hic sevmem.Elim kucuktur. ( G300 guzel ouoturuyor elime) merak ettigim sey razer deathadder chroma videolarda cok buyuk gözüküyordu. G300 elime guzel oturuyor.Sizce razerin urunu elime uygun olur mu ? Birde chroma ile 2013 serisi arasinda cok fark var mi? Cunku **** adli sitede 2013 surumu 200'den 150 ye dusmus. Sizce 220 ye chroma mi aliyim. Yoksa 150 ye 2013 versuyonunu mu alayim? Birde mouse ve klavyelerin renkli olmasına bayilirim.
    Birde ben ininal kart kullaniyorum.Karta 250 lira yuklesem. Ben onunla d&r ın internet sitesinden sorunsuz bu ürünu alabilir miyim?
    Makro konusunda ise ben genelde en fazla 3 makro kullanirim. Digerlerini kullanmam. razer da 2 tane var. Bu sikinti eder mi?
    Birde g502 alirsam elden teknosa dan alirim. Razer ise internetten alirim.Bu bir sikinti eder mi?
    Diyelim kargoda sikinti cikti. Klavyenin makro tuslari kirildi.Ben bu urunu rahatlikla değiştirebilirmiyim?

SON KEZ DIYIM: FENA LEAGUE OF LEGENDS oynarim . Razer veya logitech olmasi sartiyla baska farelerde onerebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anıl selam,
    g300 kullanıyorsan eğer g502 ve deathadder modelleri senin eline kesinlikle büyük gelecektir.

g300 modeli küçük mouse modeline girmektedir. küçük , orta ve büyük olarak 3 e ayrılır bahsettiğin mouselar ise büyük boy mouse kategorisindedir. bence kesinlikle bu ürünleri eline alıp denemeden almaya kalkışma derim. eğer istanbuldaysen gameekstra mağazasında her ürünün açığı var deneyebilirsin.

Bazı siteler innial kartla alışverişe izin vermiyor bu konu da d&r a mail atman daha iyi olacaktır.
    Makro ve sıkıntı olayı tamamen kişiseldir. bizim yorum yapmamız yanlış olur. ben bir g502 kullanıcısı olarak tek bir makro kullanıyor zoomshot için.
    günümüz çağı artık internet , internetten almanda da bir sıkıntı yok.
    Kargo da sıkıntı çıktıysa eğer tutanak tutturacaksın kargo yu getiren kişiye. ancak o şekilde rahatlıkla değiştirebilirsin. aksi takdir de tüketici hakları vs.vs.vs

Logitech'in moba oyunları için çıkardığı g302 yi denemeni tavsiye ederim. Hem g300 ile aynı boyda hemde moba mouse'u..

• quote:

Orijinalden alıntı: leogregory

anıl selam,
    g300 kullanıyorsan eğer g502 ve deathadder modelleri senin eline kesinlikle büyük gelecektir.

g300 modeli küçük mouse modeline girmektedir. küçük , orta ve büyük olarak 3 e ayrılır bahsettiğin mouselar ise büyük boy mouse kategorisindedir. bence kesinlikle bu ürünleri eline alıp denemeden almaya kalkışma derim. eğer istanbuldaysen gameekstra mağazasında her ürünün açığı var deneyebilirsin.

Bazı siteler innial kartla alışverişe izin vermiyor bu konu da d&r a mail atman daha iyi olacaktır.
    Makro ve sıkıntı olayı tamamen kişiseldir. bizim yorum yapmamız yanlış olur. ben bir g502 kullanıcısı olarak tek bir makro kullanıyor zoomshot için.
    günümüz çağı artık internet , internetten almanda da bir sıkıntı yok.
    Kargo da sıkıntı çıktıysa eğer tutanak tutturacaksın kargo yu getiren kişiye. ancak o şekilde rahatlıkla değiştirebilirsin. aksi takdir de tüketici hakları vs.vs.vs

Logitech'in moba oyunları için çıkardığı g302 yi denemeni tavsiye ederim. Hem g300 ile aynı boyda hemde moba mouse'u..

Elime oturuyor dedim ama elim o kadar da küçük değildir. Orta parmağımdan bileğime (nabızıma) olan uzunluk 15 cm . g300 kullanırken avuç içinin alt kısmı dışarıda kalıyor. Bu nedenle o kısmı havada tutuyorum. Normalde bana göre küçük ama havada tutmaya alıştığım için çok sıkıntı etmemeye başladı artık .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.