Şimdi Ara

lol bölümü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu oyuna başlayalı 1 buçuk sene oluyor.ben bu oyuna başladığımda aynen söyle yapmıştım ilk 3 ay diyebilirim.fiddlestick taktik donanım haber işte şu taktik şu build felan yazardım konulara verilen mesajları tek tek okurdum şimdi bakıyorum lol bölümüne konular bayağı farklı? bir kere çoğu kişi trollüyor.Arada küfürbaz küçük kardeşlerimiz basıyor forumu.hergün en az 20 ağlama konusu açılıyor yani ben hep araştırırdım şu nasıl diye.kimse adam akıllı konu açmıyor açılsa bile 20 cevaptan 10 u troll leme.Gözünüzü seveyim arkadaşlar bir konu açmadan önce bir düşünün saçma sapan konular açmayın.Konuları trollemeyin herkes birbirine yardım etsin.Şu konumu bile trollemessiniz umarım.

konumu okuyup düşünen herkese teşekkür ederim...

• Bende üzülüyorum Kardaşım ya

Ciddiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: issen03

arkadaşlar ben bu oyuna başlayalı 1 buçuk sene oluyor.ben bu oyuna başladığımda aynen söyle yapmıştım ilk 3 ay diyebilirim.fiddlestick taktik donanım haber işte şu taktik şu build felan yazardım konulara verilen mesajları tek tek okurdum şimdi bakıyorum lol bölümüne konular bayağı farklı? bir kere çoğu kişi trollüyor.Arada küfürbaz küçük kardeşlerimiz basıyor forumu.hergün en az 20 ağlama konusu açılıyor yani ben hep araştırırdım şu nasıl diye.kimse adam akıllı konu açmıyor açılsa bile 20 cevaptan 10 u troll leme.Gözünüzü seveyim arkadaşlar bir konu açmadan önce bir düşünün saçma sapan konular açmayın.Konuları trollemeyin herkes birbirine yardım etsin.Şu konumu bile trollemessiniz umarım.

konumu okuyup düşünen herkese teşekkür ederim...

Şimdi gelirler merak etme

• günde 20 tane aglama konusu açılıyor demişsin 21 oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trolleyeni blockla.Emin ol daha rahat sonuca ulaşıyosun.Adamların amacı post kasmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkt

günde 20 tane aglama konusu açılıyor demişsin 21 oldu

bu daha çok insanları aydınlandırma bilgilendirme konusu ama sen çok ters bir açıdan bakmışsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL eski LOL
    7 ay önce açıldı
    Minecraft [XBOX ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.