Şimdi Ara

LoL beklediğim gibi cıkmadı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LoL ü herkes seviyor diye yükledim ettim tamam her şey iyi gibi abi ama hiç bi numara yok oyunda tek map ya da 2 diyim olay belli git kaleyi yık az öl ne bileyim çok basit geldi ve amacı gerçekten berbat ya da ben daha çok şey bekledim neyse 5 oyun sonra sildim zaten iyi bi oyun içinde yabancı server şartını da unutmamak lazım.. sadece bu kendi görüşümdür.. Sevgiler..

• quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

LoL ü herkes seviyor diye yükledim ettim tamam her şey iyi gibi abi ama hiç bi numara yok oyunda tek map ya da 2 diyim olay belli git kaleyi yık az öl ne bileyim çok basit geldi ve amacı gerçekten berbat ya da ben daha çok şey bekledim neyse 5 oyun sonra sildim zaten iyi bi oyun içinde yabancı server şartını da unutmamak lazım.. sadece bu kendi görüşümdür.. Sevgiler..

Oyunun kaç tane yabancı serveri var haberin yok araştır gel sevmiyorsanda oynama zorla oynatmıyorlar zaten.
  • güle güle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bi arkadaşım her yeni oyunda itemler sıfırlanıyor , başlarım böyle oyuna diye bırakmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

LoL ü herkes seviyor diye yükledim ettim tamam her şey iyi gibi abi ama hiç bi numara yok oyunda tek map ya da 2 diyim olay belli git kaleyi yık az öl ne bileyim çok basit geldi ve amacı gerçekten berbat ya da ben daha çok şey bekledim neyse 5 oyun sonra sildim zaten iyi bi oyun içinde yabancı server şartını da unutmamak lazım.. sadece bu kendi görüşümdür.. Sevgiler..

Oyunun kaç tane yabancı serveri var haberin yok araştır gel sevmiyorsanda oynama zorla oynatmıyorlar zaten.

İşte tepkiler olsun oyun içindeki hareketler olsun oynanmıyor :) ex : oyunda küfürler... burda düşünmeden cevaplar... Yabancı serverlarla ilgili dediğim ne burda ? Türk serverından daha iyi olduğuydu okadar..

Not: Dotacı da değilim..
    Bu mesaj geneldir..

• trolll.. müü , de , ben anlayamadım mı ne , neyse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası

Benim bi arkadaşım her yeni oyunda itemler sıfırlanıyor , başlarım böyle oyuna diye bırakmıştı

Onda sorun yok hatta iyi oluyor fakat dediğim gibi amacı bana göre bayıyor ve amaçsızlık oluyor 2 ayda 1 oynanacak oyun kategoresine alınabilir tabi benim için :)
  • 18'lik çarım gitti diye bağıranı duyduktan sonra bunlar nafile
  • Moba bu ne bekliyordun?
    Gule gule ins birdaha baslamazsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moba'dan başka bir şey bekleyemezsin ki
  • P0GP nin kayıp kardeşi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.