Şimdi Ara

Lol bağlantı sorunu(Sorunu çözene 400rp)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenci yurdunda kalıyorum net yavaş olduğu için telefon internetinden lol'e girmeye çalışıyorum ama şampiyon seçim ekranından sonra siyah kalıyor ve bağlantı hatası veriyor,yurt internetinden sorunsuz giriyor(ping oluyor) veya memleketimde sorunsuz oynuyorum.2-3 ay öncesine kadar lg telefonum vardı orda paylaşınca girebiliyodum ama zenfone 5 ile giremiyorum hattım turkcell,sorunun çözümünü bilene 400rp kodu vereceğim

• Arkada program çalıştırma telefonda internet kullananları kapat özellikle clean master falan işini görebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bağlantı hızında sorun yok heryere rahatlıkla girebiliyorum,pcde hotspot açarsam yine girebiliyorum ama çok ping oluyor.Sorun hotspot yokken bağlanmaması
  • telefon ekran isigini acik tutup bi dener misin saçma ama bi dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesaj kutunu kontrol et
  • Hocam

Telefona setdns adli programi yukleyip (mavi logosu var google play de) google dns yi seçip apply diyip bir de custom gamede denermisin.

Mobilde bu kadar oluyo :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oyun baslayana kadar yurdun internetini kullan. Oyun basladiginda zaten minyonlar hareket edene kadar vaktin var hemen wifiden telefonuna bagla yaklasik 30 saniyeye oyun geliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL indirme sorunu [ÇÖZÜLDÜ]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vpn aç bu kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BörekingBad

Hocam oyun baslayana kadar yurdun internetini kullan. Oyun basladiginda zaten minyonlar hareket edene kadar vaktin var hemen wifiden telefonuna bagla yaklasik 30 saniyeye oyun geliyor

telefona aldigimda bidaha baglanmiyor

• Siyah ekran verince restart atıp tekrar baplandığımda sorun çözülüyor bende, sizde olur mu bilmem.
  • Bende de aynı sorun olmuştu root programı çalışıyorsa arkaplanda onu kapatmayı dene.
  • Her oyunda olmasa da bana da oluyor arada.

Çözüm: Arkadaşınla gir oyun başlayınca söylesin, daha sonra yeniden bağlan'a bas. Oyun başladıktan sonra basınca giriyor.
  • telefon rootlu değil root programı yok

çıkıp girsemde yeniden bağlansamda girmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.