Şimdi Ara

lol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aisciyiz Ezhelden -- 7 Mart 2019; 23:13:36 >

• Bende çok beğendim serinin 2.kitabınıda almanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegoLas_14

Bende çok beğendim serinin 2.kitabınıda almanızı öneririm.

sabah uykum serisimi ? ben ayrı konular felan sanıyordum neyse incelerim teşekkurler
  • Nasıl bayılıyorsunuz anlamıyorum. Sabah Uykum'u daha yeni okudum bitti.
    Onuda erkek arkadaşım hediye ettiği için okudum. İçinde kendine dair birşeyler bulabiliyorsun doğru, evet ama abartacak bir şeyi yok.
    Soğuk Kahve kitabıda eğer hikaye hikaye bölümler halindeyse paraya yazıktır.
  • bu tarz kitap okuyanlar kendilerine "kitap okuyorum" demezse daha iyi hissederim. Müzikte nasıl bi' justin bieber bir de mozart varsa aynı hesap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildiğiniz yanlışlıkla aldım kitabı ve yarıda bıraktım kesinlikle benim tarzım değil bu kitap
  • Kürk mantolu Madonna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL eski LOL
    12 ay önce açıldı
    Lol duo
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

bu tarz kitap okuyanlar kendilerine "kitap okuyorum" demezse daha iyi hissederim. Müzikte nasıl bi' justin bieber bir de mozart varsa aynı hesap.

güzel kitap önerde bizde okuyalım ?
  • Lütfen birisi arkadaş ironi yapmış desin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aisciyiz Ezhelden

quote:

bu tarz kitap okuyanlar kendilerine "kitap okuyorum" demezse daha iyi hissederim. Müzikte nasıl bi' justin bieber bir de mozart varsa aynı hesap.

Güzel kitap olarak direk dünya klasikleri derim. Böyle ucuz kitaplar, insana gram katkısı olmayan şeyleri okumanın ne zevki olur? Hele ki,bunlardan zevk alanlar edebiyatın ne olduğunu tatmamıştır. Cidden bu fikrimin arkasındayım. Twitter'dan ünlü olan Pucca gibi kişilerin ergence kitaplarını okumak insana ne katar acaba? 1-2 tane ss gördüm Pucca'nın kitabından 13 yaşındaki kız aklından farkı yok koca kızın. "Ergenler okusun paramı kazanayım gerisi boş" dercesine yazılmış boş kelimeler dizesi resmen. Bi' Kafka okuyunca dünyan aydınlanır, değişir. O adamın hiç "bu kitaplardan para kazanıcam iyi yazayayım" gibi bir kaygısı olmadı. Müzik gibi kitap zevkiniz,kültürünüz de olsun. Burda müzik bölümünde bazıları var Pink Floyd dinlemeyeni adam saymıyorlar, ben öyle bir imada bulunmuyorum. En azından sana bir katkısı olmayan kitap boş kitaptır çok samimi söylüyorum. Bir felsefik,sosyolojik,psikolojik kitap okurken "cidden bu adam doğru söylüyo bu konuda" dersin içinden,ben bu duygudan bahsediyorum. Umarım istediğimi anlatabilmişimdir, seçici olunuz, best-seller'larla yürümez kitap işi. İyi günler.

• quote:

quote:

quote:

Güzel kitap olarak direk dünya klasikleri derim. Böyle ucuz kitaplar, insana gram katkısı olmayan şeyleri okumanın ne zevki olur? Hele ki,bunlardan zevk alanlar edebiyatın ne olduğunu tatmamıştır. Cidden bu fikrimin arkasındayım. Twitter'dan ünlü olan Pucca gibi kişilerin ergence kitaplarını okumak insana ne katar acaba? 1-2 tane ss gördüm Pucca'nın kitabından 13 yaşındaki kız aklından farkı yok koca kızın. "Ergenler okusun paramı kazanayım gerisi boş" dercesine yazılmış boş kelimeler dizesi resmen. Bi' Kafka okuyunca dünyan aydınlanır, değişir. O adamın hiç "bu kitaplardan para kazanıcam iyi yazayayım" gibi bir kaygısı olmadı. Müzik gibi kitap zevkiniz,kültürünüz de olsun. Burda müzik bölümünde bazıları var Pink Floyd dinlemeyeni adam saymıyorlar, ben öyle bir imada bulunmuyorum. En azından sana bir katkısı olmayan kitap boş kitaptır çok samimi söylüyorum. Bir felsefik,sosyolojik,psikolojik kitap okurken "cidden bu adam doğru söylüyo bu konuda" dersin içinden,ben bu duygudan bahsediyorum. Umarım istediğimi anlatabilmişimdir, seçici olunuz, best-seller'larla yürümez kitap işi. İyi günler.

Kitabı okumuş biri olarak katılıyorum ne güzel yazmışsınız ellerinize sağlık

• 18 yaşında kardeşim var ve tüm serileri tek tek aldı :D kitap okuyorum diye havalarda neyse ses çıkarmıyoruz okusun :D
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar kitabı okudum ve hayran kaldım kesinlikle öneririm belsa kitab evinden 7 tlye aldım korsan galiba

Korsan kitap konusuna kesinlikle karşıyım, çünkü yazarlar kitabın sadece satışından kazanımları oluyor ama korsan kitap farklı kişilerin cebine para girmesi demek :(
  • Mozart ile justin arasında aman aman fark yok. Biri daha iyi sadece

Yani kitap karşılaştırmaya örnek vermeye uygun değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuduğun kitap mı emin misin facebook twitter da bunlardan zibilyon hatta daha iyileri var. Paranı boşa harcama. Zaten hemen her aşk kitabı aynı oluyor. Adam sevdiğinden ayrılmış oluyor başlıyor yazmaya ha bi de son zamanlarda ayrıldıktan sonra dine saran adamlar var normalde yaz desen belki yazmaz. Her neyse paranı git klasiklere ver ya da ne bileyim yeni çıkan fantastik kitaplara yönel daha iyi olur senin için. İnsan kendine bi şeyler katan veya hayal gücünü genişleten kitaplar okumalı kapatınca hiçten olan kitaplardan değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gündüz Vassaf, Engin Geçtan, Hermann Hesse, Hasan Ali Toptaş, Sabahattin Ali, George Orwell, Oğuz Atay, Irvin D. Yalom, John Fante, Jack London, Alfred Bester, Dostoyevski, Franz Kafka, Jose Saramago, Philip K. Dick, Arthur Schopenhauer vs.

Her tarzdan yazan yazar var. Kafa açar, bakış açısı oluşturur. Bu ve daha aklıma gelmeyen yazarların kitaplarını okuduktan sonra yukarda bahsedilen sadece popüler kültüre hitap eden ve para için yazılmış kitaplar oldukça boş gelecektir. Tabii özümseyerek okunursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 8 Ocak 2016; 18:30:27 >
  • Sevemedıgım kıtaplar arasında Soguk Kahve
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.