Şimdi Ara

Loki dizisi ile Marvel Sinematik Evreni genişliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
24
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başrolünde Tom Hiddleston'ın bulunduğu Loki dizisi ile Disney, Marvel Sinematik Evrenini genişletmeyi amaçlıyor. 2008 yılında ilk Iron Man filmi ile başlayan hikaye, Disney+ platformunda yayınlanan WandaVision ve The Falcon and the Winter Soldier'dan sonra Loki dizisi ile yeni bir boyut kazandı.



     









    Dizinin ilk bölümü Avengers Endgame filminde izlediğimiz Loki'nin





    Tesseract ile kaçtığı sahne ile başlayıp, ilk kez 1979'da çıkan Thor #282 çizgi romanında gözüken Time-Keepers'ın olaya müdahalesi ile devam ediyor. Avengers Endgame'de filmlerde görmeye alıştığımızdan farklı bir zaman yolculuğu hikayesi işlenmiş ve filmde de bu konuda göndermeler yapılmıştı. Bu bilgilerden yola çıkarak dizinin ilerleyen bölümlerde de bu konu üzerinde duracağını ve Marvel Hikayelerinde yer alan önemli varlıkların sinematik evrene dahil olacağını söyleyebiliriz. Dizinin son olarak Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmine bağlanacağını, 2022'de çıkacak filmde de bu konunun işleneceği düşünülüyor.









    Yapımcılığını Kevin Feige ve Michael Waldron paylaştığı dizide ayrıca Owen Wilson ve Gugu Mbatha-Raw rol alıyor. Ardı ardına açıklanan film ve dizilerle içeriğini genişleten Disney+ platformunun ise Türkiye'de ne zaman hizmete gireceği henüz belirli değil.




    Kaynak:https://tr.wikipedia.org/wiki/Disney%2B







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.