Şimdi Ara

logosta karusların hazin üstünlüğü :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar demin yapılan savaşta karuslar el moradı ele geçirdi ve haraket edemez olduk

el moradlardaki taktiksel yalnışlık savaş komutanlarının yaptığı yalnışlıklar slm yollamaktan adam kesemediler malesef

geçmiş olsun şimdide humanlar battı

!!!!!!!!! ss'ler akşam üstü gelicek şuan vakit ayıramayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilnefana -- 29 Aralık 2006; 19:56:51 >

• Resimleri bekliyoruz
  • İlk donemler oleydir sonradan saglam adam lar cıkar sen merak etme
  • dostum adamlar ilk günlerden üstünlük sağladılar daha ne olabilir inşallah humanlardan bizi sırtlıyıcak kişiler çıkar

!!!! ssleri yakın zamanda atıcam savaşın bitmesini bekliyicem akşama doğru arkadaşlar
  • bu nası kumandanlık ya adamlar dalga geçio resmen yok yok adam olmıyıcaklar lanetlicezaa aspirin dcm dalga geçio resmen
  • komutanların hepsı dalga gecıoyr kımı arkadasına selam yollar,kımı bı char hacklenmısıdr hackleyenın ısmını yazar,kımı turklere bır sey ler derikımı krala bır sey der,kımı oy ıster yane komutanlık asıl amacından sapmöıs bır sekılde suanda
  • Ben karusum savaşa girmedim baştan çok pişmanım ya of.Ama olsun daha çok emc basacağız bu gidişle ayrıca bugün-yarın novayı da açıyorum inşallah 1-2 nova da emc de atacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warriormu Asasmı Son Nokta
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oh oh sende düşman ol bize zaten yağmur gibi yağıo nowalar neyse gittim artık l1den l2 de kasıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.