Şimdi Ara

LOGOS'A GEÇECEKLER BURAYA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
0
Favori
2.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yha arkadas lar ben __NeroN__ 3 gun ımza ıhlalınden ban ım war yarın acılıo bende gelıcem logos a nıck aynen __NeroN__
    yazı yazamıorm ban dolasılı ıle okuom anca Benı de ekle oraya ne eksık soleyn ben her turlu kasarım
  • YA ARKAASLAR SU SITEYE AKIN DA LOGOS NE ZMN ACILIOMUS ACILMIOMUS WEYA KACTA ACILIOMUS SORUN NEYMIS FALAN BELKI YAZIODUR BEN BAKTIM HIC BISI ANLAADIM HADE BAKALIM BELKI ANLAYAN OLUR

AYRICA HERKES ISTEDIGINI KASSIN AMA BENIM DEDIGIM GIBI KASARSAK MUKEMMEL OLUR
  • Ben açılır açılmaz girince ft nın arkasındakı guard ların yanına park ederm ama bekletmeyn gelecek olan oraya gelsın cunkı dıerlerı kasmaya baslamıs olacak
  • WALLAHA NERON KANAK BI TANE BUFFER LAZIM KASARSAN 1 TANE VARDA O YETMEZ SENDE BUFFER KAS AAM GENDE KARA SENIN

LOGOS ACIL ARTIK

• fark yapmaz Tamam bellı oldu ben priest ım nıck farklı olabılır ırıs ın arkasına gecerım orda goruruk
    Açıl Logos Açıll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __NeroN__2 -- 2 Eylül 2006; 9:57:39 >
  • evet ya mageler flame olsun çünkü 33-45 bizi kasacaklar
  • HA BIDE KORKMA HERKES HMN GELECEK AMA BAKIN KASIP CIKMAK YOK PARTYY FULL OLUNCA VE ALMIYINCA DARILMAK YOK HERKES BIRBIRINE GOREW ITEMI WERECEK BOSS AWLARKEN PARTYDEN CIKMAK YOK HERKES BIRBIRINE GUWENECEKKKKK

AYRICA HEP CLANCA KASACAZ

LUTFEN ARKAASLAR BUNLARI YAPALIM BI OYUN ICIN GUNAHA GIRMEYELIM VE DE BIRBIRIMIZI KIRMAYALIM
  • 1 party full olursa kalan adamlar 2. 3. party kursun dimi darılacak bısıy yok bunda
  • YAW NE ZMN ACILCAK SAAT 10 OLDU BU KDR KISI PALNIMIZ WAR YAWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

BIDE ARKADASLAR HERKES SON BIR KES NE OLACAGINI YAZSIN NICKINI YAZSINDA OYUNDA BELLI OILSUN AMA KESIN OLARAK YAZIN

BENIM ICIN FARK YAPMAZ AMA EN AZINDAN BI TANE ICE MAGE OLSU
  • ben flame mage olcam nick nightmareTR olacak inş.
  • priest ım Nıck=BuffPlzAga,__NeroN__,logos,BuffHemde1500

Her hangı bırı olabılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __NeroN__2 -- 2 Eylül 2006; 10:05:47 >
  • XQueenX

sen ice mage ol bende
    flame
  • ARKADASLAR SITEYE BAKIOM LOGOS ACILACAK MI DIE AMA TIK YOK BIRISI BAKSADA LOGOS LA ILGILI BISI YAZIO

BIDE HERKES OYUNDAKI ISMINI WE NE OLACAGINI YAZSIN
  • assasin azsa ben assasin de olabilirm
  • ne olacakımı yazdım Ben nıckler yazdıklarımdan bırı olabıler.pre. lı account acım Bare olursa dun actım msn e maıl gelmedı
  • benim nick OnlyBlack
  • HADE ARKADASLAR KIM NE OLCAK KESIN NICI NE YAZSIN LUTFEN
  • yaw benim assasin olasım geliyo ama mage de olabilirim clanın sayısına göre
  • ben mage olcam

MageOfGodness
    job:ice veya flame
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.