Şimdi Ara

Logo Yazılım Entegreli Offline Çalışabilen Saha Sıcak ve Soğuk Satış Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • M320 Logo Saha Satış Uygulaması Satış Özellikleri

    M320 Logo saha satış uygulaması sahada plasiyer elemanların ihtiyacı olan satış süreçlerini kusursuz olarak sağlar.

    plasiyerlerin sahada soğuk satış olarak adlandırılan sipariş toplama süreçlerini, dağıtım görevi olarak satış irsaliyelerini yada sahada sıcak satış yapılıyorsa faturalama işlemlerini kusursuz olarak tamamlayabilirler.

    m320 logo saha satış uygulaması satış süreçlerinden sonra müşteriye kesmeleri gereken fatura, irsaliye, sipariş formu yada tahsilat makbuzlarını yanlarında bulunan bluetooth araç yazıcılarından basabilir, süreci müşteride sonuçlandırabilirler.

    Müşteriye Göre Fiyatlandırma

    Logo yazılım müşteri fiyat kartlarından faydalanarak çalışan m320 seçtiğiniz müşteriye ait tanımlı anlaşma fiyatı varsa öncelikli olarak uygular. Tanımlı fiyat yok ise liste fiyatı üzerinden fiyat uygular.

    İskonto uygulaması

    Plasiyerlerler kendilerine verilen yetki doğrultusunda her ürün için üç farklı indirim oranı ile satış yapabilir. İndirim yapmaya yetkisi olmayan plasiyerler herhangi bir indirim oranı giremezler.

    Satışta Fiyat Değiştirme

    Plasiyerlerler kendilerine verilen yetki doğrultusunda her ürün için fiyat değişikliği yaparak satışı gerçekleştirebilir. Fiyat değiştirme yetkisi olmayan plasiyerler herhangi bir fiyat değişikliği yapamazlar. İlgili müşterinin son satış fiyatlarına erişilebilir aynı fiyat üzerinden satış gerçekleştirilebilir. Saha da plasiyer görevi üstlenen yetkililer ilgili ürünler için son satınalma fiyatlarına da erişebilir. Son satınalma fiyatı üzerinden yeniden fiyatlandırabilirler.

    Satınalma
    M320 Mobil ile Satınalma Süreçlerinizi Yönetebilirsiniz!

    M320 Logo Saha satış uygulaması ile satınalma süreçlerinizi de kusursuz yönetebilirsiniz. Satınalma personellerinin siparişlerini, Depo personellerinin mal kabul işlemlerini hatta satınalma faturalarını bile m320 ile kolay ve hızlı şekilde işleyebilirsiniz.

    Tahsilat
    M320 Mobilde Tahsilatlarınızı Yönetebilirsiniz!

    Sahada tahsilat yapan plasiyerlerin yetkileri doğrultusunda tahsilat yapmalarına olanak tanıyabilirsiniz.

    Plasiyerler müşterilerinden aldıkları Nakit tahsilatları, Kredi kartı tahsilatlarını yada Çek ve Senetleri M320 ile hızlı şekilde işleyebilirler.

    Plasiyer tahsilatları muhasebe yapısında kendi kasalarını etkilediğinden, kontrol açısından herhangi bir karışmaya yol açmaz.

    Plasiyerler merkeze dönmeden işlemler online işlendiğinden anlık olarak plasiyerlerde toplanan tahsilatlar merkezden izlenebilir.

    Ödeme
    M320 Mobil de Ödemelerinizi Yönetebilirsiniz!

    M320 saha yönetiminde yöneticilerin yaptıkları nakit ödemeleri ve firma kredi kartı fişlerini anlık olarak sahadan işlemelerini sağlar. Bu sayede hesaplar anlık olarak net görülebilir. İşlemler birikmeden tamamlanır ve iş süreçleri kolaylaşır.

    Raporlar
    Cari Hesap Extreleri

    M320 Logo Saha satış uygulaması ile sahada çalışan plasiyerler, kendilerine bağlı müşterilerin cari hesap extrelerine ulaşabilir. Extrede yer alan faturaların içeriğinde yer alan ürünleri miktarları ve fiyat bilgilerini görebilirler. Bu durumda merkez ile herhangi bir iletişim kurmaya gerek kalmadan süreci sonlandırabilirler.

    Hesap Özeti

    Plasiyerler müşterilerinin aylık satış ve tahsilat analizini hesap özeti üzerinde kolayca yapabilir. İlgili aydan devreden bakiyeyi, müşterinin diğer aylara göre alımının artış yada düşüş gösterdiğini izleyebilirler.

    Kapanmayan Müşteri Faturaları

    Satış elemanları satış yaptıkları müşterilerin henüz ödenmeyen faturaları inceleyebilirler. Bu sayede ödenmeyen faturanın üzerinden kaç gün geçtiği, ne kadarlık kısmının ödenmediği gibi bilgiler analiz edilebilir.

    Gün Sonu Raporu

    M320 Logo saha satış gün sonu raporu sayesinde ilgili günün sonunda ne kadarlık sipariş, fatura, irsaliye kesildiğini, çek, senet, kredi kartı ve ne kadarlık nakit tahsilatın yapıldığını görebilir ilgili işlemlerin detaylarını inceleyebilirler.

    Stok Durum Raporları

    M320 Logo saha satış sistemi sayesinde plasiyerler satışa açık olan ürünlerin kendi araç depolarında kalan miktarları görebildikleri gibi merkez depo yada diğer araçta bulunan stoklara da yetkileri doğrultusunda erişebilirler. Bu sayede kendi deposunda olmayan ama merkezde bulunan diğer ürünlerinde satışını yapabilirler. Plasiyerlerin diğer depo stoklarını görmesi istenmiyorsa yetki kapsamında diğer depolar ve araçların stoklarının görünmesi engellenebilir.

    Depo Durum Raporları

    M320 Logo saha satış uygulaması sayesinde plasiyerlerin zimmetinde olan araçta yer alan malzemelerin kontrolü yapılabilir. Araç indirme ve Araç yükleme işlemleri kusursuz sağlanabilir.

    Cari Hareket Raporları

    M320 Logo saha satış sistemi sayesinde yöneticiler mobil cihazları ile anlık cari hareket kayıtlarını izleyebilirler. Merkeze aktarılan her cari hesap hareketi mobil cihazdan anlık olarak raporlanabilir. Bu sayede yöneticiler merkez muhasebe de olmasalar bile günlük iş akışı ile ilgili her detaya ulaşabilirler.

    SysLOG Raporlar

    Logo kullanıcı izleme ile ilgili hareketler anlık olarak mobil cihazdan izlenebilir. hareket ekleme, düzeltme yada silme gibi fonksiyonlar anlık olarak izlenir. Bu sayede kullanıcı hataları ile firma zarara uğramaz, art niyetli personel hareketleri kayıt altında tutulur.

    Vade Raporu

    M320 Logo saha satış uygulaması ile müşterilerin satınalma işlemlerinden kaynaklanan borç yada alacaklarının ortalama vadesi, toplam bakiyenin günü geçen yada henüz günü gelmeyen tutarları anlık olarak izlenebilir.

    Grafiksel Analizler

    Grafiksel analizler ile satış elemanlarının borç alacak toplamları, toplam işlem sayıları gibi raporlar grafiksel olarak izlenir.

    Yetki
    M320 Logo Saha Satış Kullanıcı Yetkilendirme!

    Plasiyerlerin yetkileri kullanıcı bazında tanımlanabilir. Bu sayede plasiyerin kullanılmasına izin verilmeyen modüle erişim engellenir.

    Modüller bazında yetki verilmesi durumunda plasiyerlerin kullanmasını istemediği modüller Mobil cihaz görünmeyerek kullanım engellenmiş olur.

    Modüllere ek yetki verilerek modül alt işlemlerinin kullanımı engellenebilir.

    Örnek bazı yetkiler

    Satış elemanlarının saha müşteri eklemesinin engellenmesi

    satış elemanlarının sadece soğuk satış görevi olan siparişi göndermesi irsaliye yada fatura kesememesi,

    Satış elemanlarının sadece kendisine bağlı olan müşterilere satış yapması başka bir plasiyere bağlı olan müşteri bilgilerine erişememesi

    Satış elemanlarının sadece kendi depo stoklarını görmesi gibi.

    Rota
    Rota Planlama

    M320 Logo saha satış sisteminde start veya go3 bile olsa rota planlaması yapılabilir. Rota planlaması plasiyer bazında yapılır. Bir gün için gidilecek rota planlaması yapılabildiği gibi yoğun müşterilere birkaç kez gidilmesi gibi gelişmiş bir yapıyıda içinde barındırır.

    Rota planlaması M320 sistem işletmeninden yapılır.

    Plasiyer bazında rota

    Plasiyer mobil cihazında haftalık rotamı getir dediğinde, ilgili plasiyerin planlama dahilinde rotası belirlenir. Bu sayede gidilmesi gereken müşteri unutulmaz. Plasiyer değişikliklerinde herhangi bir kayıp yaşanmaz, süreçte sıkıntıya girilmez.

    Crm
    Hatırlatma Fonksiyonları

    M320 Logo saha satış uygulaması içerisinde plasiyerlerin ileri tarihli bilgi notları girmesini sağlayan bir eklenti mevcuttur. Bu sayede tahsilat için gün veren bir müşterinin tahsilatı atlanmadığı gibi, Söz verilen teslimat tarihinde de teslimat yapılır. Hatırlatma servisi işinizi çok kolaylaştıracak.

    Bağlantı
    Online Çalışma Modu

    M320 Logo saha satış uygulaması online çalışma modunu destekler. İnternet bağlantınızın olduğu her yerde sistemi kusursuz kullanabilirsiniz.

    Offline Çalışma Modu

    M320 Logo saha satış uygulaması anlık internet bağlantısının bulunmadığı durumlarda çevrimdışı çalışmanıza olanak tanır. Sistem yerel veri tabanındaki veriler üzerinden hesaplamalarını yapar ve yerel veritabanına kaydeder. Çevrimiçi olduğunuzda yerel bütün verileri otomatik olarak merkez sunucuya iletir.

    Otomatik Senkronizasyon

    M320 Logo saha satış sistemi çift taraflı otomatik senkronize ile çalışır. Yani merkezde yeni açılan bir stok, cari gibi bilgi size 20sn gibi bir zamanda ulaşır. Plasiyerin işlemleri de aynı şekilde kaydedildikten sonra 20sn gibi bir zamanda merkez sunucuya ulaştırılır. Merkezde yapılan fiyat değişimleri gibi işlemlerde otomatik senkronize yapısı sayesinde anlık olarak plasiyerlere ulaştırılır.

    bu ürünle ilgili daha detaylı bilgi almak içinhttp://www.zensoft.com.tr adresine gidebilir, appstore yada playstore den mobil uygulamayı indirip test edebilirsiniz. daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zensoftyazilim -- 5 Mart 2018; 19:15:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.