Şimdi Ara

LogMeIn Hamachi Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
7.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Win7 işletim sistemli bilgisayarımda LogMeIn Hamachi yüklü, başlangıçta otomatik olarak açılıyor, fakat bazen internet bağlantımı bozuyor, ayarlarımdan girip Hamachi ağını devre dışı bırakmak zorunda kalıyorum. Internet ve Hamachi bağlantısının neden çakıştığını açıklayacak biri varmı? Veya her seferinde hamachi ağ bağlantısını devre dışı bırakmak yerine başka bir çözümü olan varmı? Teşekürler.

• başlangıçta açılmasını engelleyebilirsin istediğin zaman açabilirsin programı bendede var ama interneti bozmuyo hiç kapatma gereğide duymadım ağ bağlantılarımdan
  • bnde uzun zamandır kullanıyorum kardesim hamachiyi hic ole bi sorunum olmamıstır biraz dha detay werirsen yardımcı olurum belki
  • Bende hamachi ağını etkin bırakırsam pc kapanmıyor, devre dışı bırakıyorum böyle garip sorunlar var işte çözümünü bulamadım.
  • Ya internette dolaşırken vs. durup dururken yeni açtığım bir sayfa açılmıyor, ağ ve paylaşım merkezinde bir problem görülmüyor, bir süre sonra internet erişimimin kesildiğini söylüyor, sorunları gider diyorum, modeminizi kapatıp 10 saniye bekleyip tekrar açın olucaktır diyor, yapıyorum oluyor fakat aynı zamanda LogMeIn hamachi ağ bağlantısını devre dışı bıraktığım zamandada düzeliyor. Çok ilginç bir problem. Tahminimce bir noktada Hamachi ağ bağlantısı ile normal bağlantım çakışıyor ama neden olduğunu çözemedim...
  • Bendede aynı sorun olmuştu okulda bir arkadaşım bana orjinal sitesinden indir dedi.Bende siteye girip üye oldum sonra logmeın diye bir program indirdim(bunu indirmeden LogMeInHamachi indirilemiyormuş).Sonra bu siteden hamachi indirdim şimdi süper çalışıyor hiçbir sorun yaşamıyorum.
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmKa06 -- 20 Kasım 2012; 18:26:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamachi Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Hamachi'de sorun (Network Sorunu)
    18 yıl önce açıldı
    mstsc.exe çalışmıyor
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.