Şimdi Ara

Logitech Zone Wireless 2 karşı tarafın bile gürültüsünü engelliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Logitech Zone Wireless 2 karşı tarafın bile gürültüsünü engelliyor
    Kulaklık modelleri de yavaş yavaş yapay zekâ teknolojilerinin kucağına kendisini bırakmaya başladı. Pek çok model özellikle gürültü engelleme tarafında yapay zekâ teknolojilerine sıklıkla başvuruyor. Logitech Zone Wireless 2 buna son örnek.



    Logitech Zone Wireless 2 özellikleri ve fiyatı



    Logitech Zone Wireless 2 kablosuz kulaklık modeli 40mm dinamik sürücüler kullanıyor ve 5 adet MEMS çok yönlü mikrofon barındırıyor. Bu sayede kullanıcı tarafında güçlü bir gürültü engelleme yapabilirken karşı taraf gürültü engelleme kullanmasa bile arka plan gürültüsü ayrıştırılabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Logitech G katlanabilir yarış kokpitini duyurdu



    Kulaklık hem Bluetooth 5.2 teknolojisi ile 50 metreye kadar mesafe sunuyor hem de 2.4G üzerinden adaptör ile bağlanıyor. Patentli teknoloji sayesinde kullanıcı bilgisayarın başından ayrılarak başka bir bağlı cihazın olduğu odaya gittiğinde adaptörü çıkarmadan sistem cihazlar arasında geçiş yapabiliyor.



    ANC kapalı olarak 40 saate kadar müzik dinleyebildiğiniz kulaklık 5 dakikalık hızlı şarj ile 1 saate kadar konuşma süresi sunuyor. Microsoft Teams yanında Zoom, Google Meet, Google Voice gibi uygulamalar için de sertifikalı. Logitech Zone Wireless 2 kablosuz kulaklık modeli 299$ fiyat etiketi ile satılacak.




    Kaynak:https://www.techpowerup.com/314738/logitech-unveils-zone-wireless-2-the-ultimate-ai-powered-headset-for-hybrid-work







  • 300 dolarlık kulaklık çıkarıyor, 5.3 yerine 5.2 koyuyor. İki sürüm arasındaki farklara hakim değilim, belki hiç fark yoktur ama koy işte en güncelini.

  • 299 USD bayağı fazla.

    Bunun hakkı max 149 USD.

  • Cihaza "yapay zeka" koyduk, moruk, bu da yeni moda oldu pazarlama açısından, yüksek fiyattan ürünü kaktırmak için.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu Steelseries'de de var GG app'i aracılığıyla.

  • Colouse C kullanıcısına yanıt
    son kullanıcı aradaki farkı farketmese bile kağıt üzerinde farkları var 5.2 ve 5.1 koyan firmalar acaba 1 dolar kazanırmıyız derdindeler örneğin 1 milyon satsa 1 milyon dolar yapar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.