Şimdi Ara

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!! (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.628
Cevap
69
Favori
323.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de dün aldım ancak optik kablonun kutudan çıkmasını bekliyordum saf gibi.. bakalım bi de optik kablo almamız gerekecek =)

bu arada anakartımda S/PDIF bağlantı noktası mevcut.. teknofiyattan kablo aradığımda kablonun spdif olarak tanımlanmadığını gördüm.. acaba standart bir optik kablo yetiyor mu yoksa özel bir kablo mu almak gerekir? eğer özelse ismi nedir nereden alınır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dt.Görkem -- 12 Ekim 2014; 13:50:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Vatan'dan 720'ye aldım 2-3 Yıl önce

Logitech Z906 5.1 THX Hoparlör

Şuan en ucuz TeknoSa'da gözüküyor

TeknoSA; 1.099,00 TL
    9 X 122,11 TL = 1.099,00 TL

Bimeks; 1.144,71 TL
    9 X 127,19 TL = 1.144,71 TL
    http://www.bimeks.com.tr/urun/119457/logitech-z906-5-1-thx-hoparlor.aspx#payment

VatanBilgisayar; 1.377 TL
    9 X 153 TL
    www.vatanbilgisayar.com
    LOGITECH Z906 5.1 DTS DOLBY DIGITAL 2*OPTIK THX CINEMA SPEAKER fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-z-906-5-1-500w-thx-speaker.html

Güvenilir mi bilmiyorum?
    Hızlıal; 943,07 TL
    9 X 104,78 TL = 943,07TL

Bide Amazon'a baktım, TL olarak 729 gözüküyor ama yurt dışından geldiği için gümrük problemi olur mu. Daha önce hiç yurt dışından ürün almadım.
    Amazon; $319.99 & FREE Shipping. 728,704 TL
    9 X 80,96 TL oluyor.

Bazı siteler var orada fiyatlar 800 TL'e kadar düşüyor ama ne kadar güvenilir, hiç bilmiyorum

amazon türkiyeye gönderim yapmıyor, şu ana kadar ne gönderttirmeyi denediysem olmadı.. türkiyeye satış yapmıyor adamlar.. bu arada free shipping genelde amerikanın içiyle sınırlı oluyor.. gelse de gümrükte takılıyor, çok saçma paralar isteyebiliyorlar.. bunun türkiyede perakende satışı bu kadar değil filan diyebiliyorsunuz.. 900 tl ye satılıyor şu anda mediamarkt da ama sadece internete özel.. yani teşhir ürünü..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dt.Görkem

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Vatan'dan 720'ye aldım 2-3 Yıl önce

Logitech Z906 5.1 THX Hoparlör

Şuan en ucuz TeknoSa'da gözüküyor

TeknoSA; 1.099,00 TL
    9 X 122,11 TL = 1.099,00 TL
    http://www.teknosa.com/urunler/125340238/logitech-z-906-5-1-ses-sistemi

Bimeks; 1.144,71 TL
    9 X 127,19 TL = 1.144,71 TL
    http://www.bimeks.com.tr/urun/119457/logitech-z906-5-1-thx-hoparlor.aspx#payment

VatanBilgisayar; 1.377 TL
    9 X 153 TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-z-906-5-1-500w-thx-speaker.html

Güvenilir mi bilmiyorum?
    Hızlıal; 943,07 TL
    9 X 104,78 TL = 943,07TL
    http://www.hizlial.com/logitech-z-906-51-500w-thx-speaker/10265719

Bide Amazon'a baktım, TL olarak 729 gözüküyor ama yurt dışından geldiği için gümrük problemi olur mu. Daha önce hiç yurt dışından ürün almadım.
    Amazon; $319.99 & FREE Shipping. 728,704 TL
    9 X 80,96 TL oluyor.

Bazı siteler var orada fiyatlar 800 TL'e kadar düşüyor ama ne kadar güvenilir, hiç bilmiyorum

amazon türkiyeye gönderim yapmıyor, şu ana kadar ne gönderttirmeyi denediysem olmadı.. türkiyeye satış yapmıyor adamlar.. bu arada free shipping genelde amerikanın içiyle sınırlı oluyor.. gelse de gümrükte takılıyor, çok saçma paralar isteyebiliyorlar.. bunun türkiyede perakende satışı bu kadar değil filan diyebiliyorsunuz.. http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LOGITECH-980-000468-Z906-5.1-Surround-Hoparl%C3%B6r,103452,504949,828525.html?langId=-14 900 tl ye satılıyor şu anda mediamarkt da ama sadece internete özel.. yani teşhir ürünü..

Hobaaaa, aga çok teşekkür ediyorum. Mükemmel fiyat.
    Ayrıca;
    Kargo Ücreti 2,90 TL

• synaX:Lecter kullanıcısına yanıt
    hızlıal.com dan 898 tl aldım bugün. mediamark tan teşhir ürünü gönderebilecekleri için almadım,
  • quote:

Orijinalden alıntı: SCREW86

hızlıal.com dan 898 tl aldım bugün. mediamark tan teşhir ürünü gönderebilecekleri için almadım,

hizlial da gold un yan markası olduğu üzere muhtemelen gold daki teşhir ürünlerini size yollayacak olabilirler.. ürünü iyi incelemenizi öneririm.. iyi günlerde kullanın..
  • Dt.Görkem kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim , kapalı kutu sıfır ürün geldi, hemde ne geldi. akşam 16:30 da sipariş verdim, sabah 10 da teslim aldım, satın aldığım en hızlı site oldu,fiyatıda şuan en iyisi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCREW86 -- 15 Ekim 2014; 13:54:57 >
  • SCREW86 kullanıcısına yanıt
    çok sevindim iyi günlerde kullanın =)
  • z906 bende 3 ay kadar kullandım arkadaşlar hızlıal.com dan almıştım 820 tl ye gelmişti 8 ay önce yurtdışına çıktığım iin satmak zoeunda kalmıştım 750 tl ye sattım şimdi bu seti bir daha almak istiyorum ama bu sette 3 yılı devirdi yanılmıyorsam üst modeli ne zaman çıkar bir bilgisi olan varmı üst modeli yakınlarda çıkıcaksa onu beklemek daha mantıklı olur bence
    %100 teşhir ürünü gönderdiklerini nereden biliyorsunuz? Bizzat arayıp bilgi aldım, kesinlikle orijinal, hiç açılmamış kutu şeklinde gönderim yaptıklarını söylediler. Defalarca teyit ettirdim. Lütfen teşhir ürünü diyip milleti caydırtmayın. Ayrıca Eskişehir MediaMark'ta 40-50 tane vardı. Hepsi mi teşhir ürünü?
  • tomb.raider kullanıcısına yanıt
    türkiye genelinde kaç tane mediamarkt olduğunu düşünecek olursanız hepsinin teşhir ürünü olma olasılığı bulunmakta... ilgili bilgiyi daha önce mediamarkt ta çalışmış, hala teknoloji marketlerde çalışan birinden aldım.. hatta bu nedenle en düşük fiyat garantisi veren yerlerin internete özel fiyatları kabul etmediğini filan söylemişti.. ama ilgilenen arkadaşların cayması için gerekli bir şey yok, zira internetten aldığınız ürünü koşulsuz olarak iade edebiliyorsunuz.. gerçi hizlial.com gibi yerler sürekli aynı ürünü size yollayıp duruyor(kullanılmış ürün yolladılar muhtemelen teşhir ürünüydü mouse un tabanları filan aşınmıştı o derece 1 yıldan uzun bir süre kargoda gitti geldi aynı ürün.. isterseniz screenshotlarla mesajları da gösterebilirim) kısacası gerek tecrübe gerek inside information diyebiliriz..
    Doğrudur hak veriyorum, fakat direk teşhir ürünü demeniz insanlar üzerinde yanlış bir algı oluşturabilir. Çarşamba gece bende sipariş vermiştim MediaMarkt'dan. Ürün halen hazırlanmakta. ŞikayetVar.com'dan bir sürü şikayet olduğunu gördüm. Bugün öğlen kargoya verilmezse, gidip bizzat mağazadan -2. alışverişim olacak fakat ilki iptal olacak, tabi birde taksitli olarak geri ödeyecekler- alacağım. Mağazada ellerinde çok olduğunu söylediler. En azından gözümle kontrol edebilirim.
  • Yaklaşık 1 hafta önce sanalmarketim.com üzerinden satın aldım..Şu anki fiyatı 950 lira civarında..Başka bir mağazada daha uygun fiyata bulabilmek mümkün değildir diye düşünüyorum..Satın aldığım gün kargoya verildi ve ertesi günü elime ulaştı..Sisteme gelirsek eğer fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor..Ses gücü ve kalitesi beklediğimin çok çok üzerinde çıktı..Ses seviyesini yarıya kadar zor getiriyorum daha fazlası kendimi bile ciddi anlamda rahatsız ediyor..Gerçekten çok güçlü bir sistem, subwoofer performansıda aynı şekilde evi yerle bir etmeye yetecek güçte..3 katlı evim var sistemi en üst katta kulanıyorum ve sub'un yarattığı titreşimleri 1. kattan hissedebiliyorum gerisini siz düşünün :) Tabiki sistemi onboard ses kartı ile kulanmıyorum..Sistemi Creative SounBlaster Z ses kartı ile birlikte satın aldım..İki ürünün toplamı 1300 lirayı falan buldu..Böylesi bir sistemi zaten onboard üzerinden kullanmak büyük bir haksızlık olur..Yeterince verim alamazsınız..Sonuç olarak fazla düşünülcek bir ürün değil bir kere aldıktan sonra uzun yıllar kulanılabilcek bir cihaz diye düşünüyorum..Tavsiye ederim..

• arkadaşlar benim z906 nın kumandası bozuldu . Pili oksitlenmiş sonra pilleri değiştirdim ama çalışmıyor. Ne yapabilirim tamir edilebilir mi sizce veya yeni kumandasını nerden bulabilirim.
    Not: Mesajımı alıntılayarak cevap verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rampy

arkadaşlar benim z906 nın kumandası bozuldu . Pili oksitlenmiş sonra pilleri değiştirdim ama çalışmıyor. Ne yapabilirim tamir edilebilir mi sizce veya yeni kumandasını nerden bulabilirim.
    Not: Mesajımı alıntılayarak cevap verirseniz sevinirim.

sizin mesajı görünce ben de kumandayı kontrol ettim, kumanda çalışmasına rağmen, pillerden birinin ucu oksitlenmiş ve hafiften kontakt tellerine sıçramış, pilleri çıkardım, teli biraz temizledim, iyi ki hatırlattınız, yoksa yakında kaybederdik kumandayı. pilleri uzun sure bekletmemek lazım cihazlarda, bir sure kullanmayınca oksitlenme oluyor.
    ebay uzerinden filan da kumanda bulabilirsiniz, veya logitech servisiyle görüşün isterseniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

quote:

Orijinalden alıntı: blue mc

MediaMarkt'tan 999 TL ye aldım Cano93

çok pahalı ya :S 800 lere filan insin bende almayı düşünüyorum çünkü bu fiyata sony in 1000 watlık ses sistemi var + dts HD filanda destekliyo

Vatan'da 1400
    Teknosa'da 1100

Ve yıl 2014, acaba yanlış yerlere mi bakıyorum, 2011'de siz nasıl 999 tl'e aldınız ?
    Nerelere bakmam gerekiyor ?

ben 800 TL ye almıştım 1.5 yıl önce, Bimeks in bir açılışına denk gelmişti. Ama unutmadan söyleyeyim z906 bass iyidir ama tiz yoktur hissetmezsin :)

• Her keze iyi günler sizce pioneer htp073 mü? Yoksa logitech z906 mı? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

quote:

quote:

quote:

çok pahalı ya :S 800 lere filan insin bende almayı düşünüyorum çünkü bu fiyata sony in 1000 watlık ses sistemi var + dts HD filanda destekliyo

Vatan'da 1400
    Teknosa'da 1100

Ve yıl 2014, acaba yanlış yerlere mi bakıyorum, 2011'de siz nasıl 999 tl'e aldınız ?

ben 800 TL ye almıştım 1.5 yıl önce, Bimeks in bir açılışına denk gelmişti. Ama unutmadan söyleyeyim z906 bass iyidir ama tiz yoktur hissetmezsin :)

hocam ben tv üniteme yerleştirdim. yani filmlerde kullanıyorum ve bu nedenle tize ihtiyaç duymuyorum. Neden yazıyorum bunu çünkü eğer filmlerde kullanacaklarsa tiz konusuna ihtiyaç yok en önemlisi bas unsurudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmnder16

quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

quote:

quote:

quote:

Vatan'da 1400
    Teknosa'da 1100

hocam ben tv üniteme yerleştirdim. yani filmlerde kullanıyorum ve bu nedenle tize ihtiyaç duymuyorum. Neden yazıyorum bunu çünkü eğer filmlerde kullanacaklarsa tiz konusuna ihtiyaç yok en önemlisi bas unsurudur.

aynen
    +tiz konusunda neden sorun yaşıyolar anlamıyorum.müzik dinlerken tiz bazen fazla bile geliyor bana.tabi ses kartının ekolayzırından ayar yapıyorum ondan tatmin ediyor beni sanırım.

• homebass H kullanıcısına yanıt
    Htp073'ü 600 liraya alınırsanız tam bir f/p ürünü almış olursunuz. Gsa Elektronikten fiyat alın bence.Sitede 799 ama Orhan Bey güzel indirimler yapıyor.
    Ama bas olarak z-906 gibi olmaz.Tiz konusunu zaten biliyorsunuzdur.
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.