Şimdi Ara

LOGITECH-Z623'cüler BURAYA!!! (İnceleme: Video - Resim) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.382
Cevap
28
Favori
184.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=FcBxhEJEjI0&feature=related
    Bu Videodakı Subwoofer nasıl bişe açıklarmısınız ve aklımda bir soru var Bendekı z623 ün 2 uydusununda koruma telini cıkarmak istiyorum çıkarabilirmiyim ve cıkarabılırsem nasıl cıkarabılırım yardımcı olurmusunuz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: SCOTT52

http://www.youtube.com/watch?v=FcBxhEJEjI0&feature=related
    Bu Videodakı Subwoofer nasıl bişe açıklarmısınız ve aklımda bir soru var Bendekı z623 ün 2 uydusununda koruma telini cıkarmak istiyorum çıkarabilirmiyim ve cıkarabılırsem nasıl cıkarabılırım yardımcı olurmusunuz....

O videodaki,yanlışta olabilir dediğim ama,isobarik subwoofer oluşturmuş,bass çok kuvvetlenirdi diğeride kutu içerisinde olsaydı. Koruma telini çıkarabileceğini sanmıyorum çıkarsan bile kullanılmaz hale gelir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10

quote:

O videodaki,yanlışta olabilir dediğim ama,isobarik subwoofer oluşturmuş,bass çok kuvvetlenirdi diğeride kutu içerisinde olsaydı. Koruma telini çıkarabileceğini sanmıyorum çıkarsan bile kullanılmaz hale gelir diye düşünüyorum.

Hm. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler ve sistemimi alalı 1 ay oldu diyebilirim :D Ve Küçük Bir Kına [Sünnet] Gecesinde Sistemle Birlikte Dj lik yapacagım :D :D :D
    Babamın Bir Sorusu var Bu Sistem Arabaya Kurulabiliyormu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCOTT52 -- 29 Haziran 2011; 16:04:51 >

• quote:

quote:

quote:

Hm. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler ve sistemimi alalı 1 ay oldu diyebilirim :D Ve Küçük Bir Kına [Sünnet] Gecesinde Sistemle Birlikte Dj lik yapacagım :D :D :D

Evet kurulabiliyor. Araba teybinin kulaklık çıkışı varsa oradan RCA ses çıkışı(arabaya takılan tarafı kulaklık girişi tipinde diğer ucu ise kırmızı ve beyaz iki ayrı jack.) sayesinde arabaya bağlantı yapabilirsiniz. Yada aynı şekilde iki tarafı kulaklık girişi (3,5mm) olan bir kablo ile bağlayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

quote:

quote:

Evet kurulabiliyor. Araba teybinin kulaklık çıkışı varsa oradan RCA ses çıkışı(arabaya takılan tarafı kulaklık girişi tipinde diğer ucu ise kırmızı ve beyaz iki ayrı jack.) sayesinde arabaya bağlantı yapabilirsiniz. Yada aynı şekilde iki tarafı kulaklık girişi (3,5mm) olan bir kablo ile bağlayabilirsiniz.

Anlaşıldı Tamam. :) tşkler

• ses sisteminin istüne masa koydum sehba kitapları felan koymak için sonra farkettim basslarda bi dolgunluk oldu bi kaç parça denedim %30 fark attı diyebilirim şimdi ciddden daha karizmatik basslar alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

ses sisteminin istüne masa koydum sehba kitapları felan koymak için sonra farkettim basslarda bi dolgunluk oldu bi kaç parça denedim %30 fark attı diyebilirim şimdi ciddden daha karizmatik basslar alıyorum

Hiç uğraşma köşeye bir yere koy. Denendi onaylandı :)
  • zaten köşedeydi hacım masayı odada dadağınık durmasın diye köşeye anfinin üstüne getirdim dedim burda dursun masanın yanı zaten kitaplarda elimin altında olsun istedim :D sonra müzik açınca boom boom pow yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

ses sisteminin istüne masa koydum sehba kitapları felan koymak için sonra farkettim basslarda bi dolgunluk oldu bi kaç parça denedim %30 fark attı diyebilirim şimdi ciddden daha karizmatik basslar alıyorum

Ben bunu daha önceki yorumlarımda söyledim,masa altında daha vurgulu basslar elde ediliyor,bende birkaç noktayı denedim en güzel masa altında performans sergiliyor.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_46362432/tm.htm
    deneyin kesinlikle
    bu ses sistemine kaliteyi arttırcak herşey fark yaptırıyor valla
  • Ayrıntılı kabin incelemesi için öncelikle teşekkürler, Z623 sahibi biri olarak; Hala bu sistemde ses konusunda süphesi olan varsa bence gereksiz bir süphedir. Bass ları ve tizz leri daha net ve daha tatlı bir şekilde, (kulak agrıtmadan) almak istiyorsanuz, harici bir ses kartı kullanmanızı öneririm. Fatalty ses kartlarını denemedim (temin ettim-kutusunda duruyor) ama takılı olarak bende Audgy ses kartı var, müzik konusunda yetiyor ve artıyor diyebilirim.

Filmlerde ve oyunlarda, dinlediğim biçok yüksek kaliteli sistemlerden bir adım önde diyebilirim multimedya sistemleri; yanlış anlaşılmasın Hi-Fi kastetmiyorum.
  • İsme faturalı metro elektronikten 2 yıl garantili sıfır Z623 299 tl ilgilenen arkadaşlar arasın
    tel :0536 601 8379
  • ya arkadaşlar dün bimekste gezerken bir müzik çalıyordu tesadüfen dikkatimi çekti bu sesi veren nedir diyerek izleri takip etmemin sonucunda o sesin z623 e ait olduğunu öğrendim ve şimdi buradayım

oha diyorum ya..bu nasıl bir 2+1 dir arkadaş deli oldum sonuna kadar açtım mağazada sesi

elimde muazzam bir 2+1 var microlabıngülmeyin o kadar kötü değildir,ama z623 başka birşeymiş bee...

yalnız fiyat pahalı geldi bana,şöyle 200-220 civarlarında olsa alabilirdim aslında

microlab düne kadar süperdi ama artık tırt, esasen sadece film izlerken kullanırım hoparlörü ben,ama z623 başkaymış gerçekten,yalnız mağazada ürünün yanında ses kumandası göremedim kumanda yokmu acaba üründe?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 7 Temmuz 2011; 13:53:16 >

• Biz boşuna yırtınmıyoruz :D oda kücük geliyor diye sesi acamıyoruz binadayız diye sesi acamıyoruz :D vs vs :D hani biraz açsam :D yıkılır biyerler :D
  • Bazı şeyler anlatılmaz yaşanır,bu sistemde aynen öyle,yaşayan bilir neler yapabildiğini
  • Kendi çektiğim resim ve performans videolarından oluşan genel inceleme videosu eklenmiştir.
  • Alacak olanlara bir tavsiye; - ben açarım dinlemem,buradaki yorumlarda abartı falan diyen varsa şayet diyeceğim eğer apartman dairesinde yaşıyorsanız ve kiracı iseniz, kul hakkı almayın derim ben komşularınızın yazıktır. Yüksek volumde ses dinleyeceklere ise önerim paranızı açamayacağınız bu sisteme vermeyin, daha düşük makul sistemlere harcayın ağız tadı ile müziğinizi dinleyin derim..

Abartı değil tekno marketlerde dinlediğiniz bu sistemde 1000 m2 de "ooovvvv" dedirten bir sistem 80-90 m2 ne yaptığını düşünün...

NOt: Aldığımın 2. günü kutusuna koyup,odanın köşesinde durmaktadır. Evdekiler ile arası iyi değil Z623 ün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19tumen -- 11 Temmuz 2011; 4:30:47 >

• ben yardırıyorum tüm bina dinliyor herkez tatilde ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19tumen

Alacak olanlara bir tavsiye; - ben açarım dinlemem,buradaki yorumlarda abartı falan diyen varsa şayet diyeceğim eğer apartman dairesinde yaşıyorsanız ve kiracı iseniz, kul hakkı almayın derim ben komşularınızın yazıktır. Yüksek volumde ses dinleyeceklere ise önerim paranızı açamayacağınız bu sisteme vermeyin, daha düşük makul sistemlere harcayın ağız tadı ile müziğinizi dinleyin derim..

Abartı değil tekno marketlerde dinlediğiniz bu sistemde 1000 m2 de "ooovvvv" dedirten bir sistem 80-90 m2 ne yaptığını düşünün...

NOt: Aldığımın 2. günü kutusuna koyup,odanın köşesinde durmaktadır. Evdekiler ile arası iyi değil Z623 ün

Normal ses seviyesinde de kullanabilir alacak arkadaşlarımız,ben mesela o şekilde yapıyorum diğer komşuları rahatsız etmeden kaliteli müzik dinlemek için aldım.İlla yüksek seste kullanmak gerekmez bence.Makul seviyedeki sistemlerin çalışma frekansı ile bu sistem bir değil.Bunun vereceği bassı veremez,yani o derinliği.Ben normal seviyede ama kaliteli dinlemek için aldım.Ve almak isteyen arkadaşların gözünü korkutmasın yorumunuz.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.