Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (535. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.210.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Thule saydığım arkadaşları benden daha iyi tanıyamazssın. @megesuko nun yeni sistem aldığını da çok iyi biliyorum. ama sistemini değiştiren bu topiğe girmeyecek diye bişey de yok. Sana bi noktada katılıyorum bu topiği amacından çıkarıp kitlemeye çalışan art niyetli insanlar olduğu.
  • @The Ghsot arkadasim ne olursa olsun, kim ne derse desin. Hersey paylasım, bilgi demek değildir benim Z5500 konusunda öğrenecek pek birseyim kalmadı buraya ben sadece burda hatırı sayılır 100 lerce sayfadan beri mesajlarını okudugum, güldüğüm ve katıldığım insanlar ile normal hayattanda olsa konusmak için geliyorum ve bu arada yeni gelen, setlerini alan veya soru sormak isteyen kisilerede yardımcı oluyoruz ARTIK MODA OLDU BU TOPİCTE PAYLASIM, V.S. KALMAMIŞ DİYENLER NE BİLİM YOK KONU DAĞILMIŞ, ASIL AMACINDAN ÇIKMIŞ GİBİSİNDEN LAFLAR... SORUYORUM SİZE BUNU DİYENLERE YAHU BOYLE Bİ SET İLE İLGİLİ DAHA FAZLA NE KONUSMALIYIZ Kİ ? ZATEN KONUSULACAK HERSEY KONUSULMUS ZAMAN ZAMAN SORUNLARI OLANLAR ZATEN YAZIYOR KALKIPTA 0 DAN BASLAYARAK BÜTÜN ÖZELLİKLERİNİMİ YAZALIM KONUNUN AMACINA GELMESİ İÇİN BU KADAR SAYFA PAYLASIM YAPILDI ORDAN BULAMAYANLAR GELİP SORUYOR ZATEN.

Demek istediğim burda maksat birlik olmak güzel vakit geçirmek eğlenmek gülmek ve kısacası hersey...

Illa Z5500 topiği diye bütün cümlelerimizde Z5500 lafının gecmesini kimse beklemesin haa bu demek değilki baska konular acılarak ortam bozulsun. Ama oluyor işte onlar da zaman zaman her ne kadar istemesekte...

Edit: Imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiDNiGhTKiSs -- 2 Haziran 2007; 11:33:03 >

• Topiğin msn ortamına dönüşmesinden daha güzel birşey olamaz.Her zaman somurtmak mı lazım?Bu topiği bir kişi kirletiyor o da zaten kendine sorup kendine cevap veriyor çoğu zaman.Sıkıntı yapacak birşey yok.Sonu gelen topik falan da yok.@wolverine yıl sonu notlarıyla vb gibi şeylerle uğraşıyor,@affan işten güçten ve okuldan vakit bulamıyor,magesuko burada takılıyor bir yere gittiği yok.Sadece yeni set kurdu daha az takılıyor o kadar.Yalnızca malum bir kişi yüzünden daha az yazanlar var aralarında.Sebep ortamın msn ortamına dönüşmesi değil yani.Bence msn ortamına dönüşmesi çok güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Ghost

@Thule saydığım arkadaşları benden daha iyi tanıyamazssın. @megesuko nun yeni sistem aldığını da çok iyi biliyorum. ama sistemini değiştiren bu topiğe girmeyecek diye bişey de yok. Sana bi noktada katılıyorum bu topiği amacından çıkarıp kitlemeye çalışan art niyetli insanlar olduğu.

dostum benim öyle bir iddiam yok.sen eski olabilirsin ve o arkadaşları çok iyi tanıyabilirsin doğrudur.benim üzüldüğüm nokta burda birbirimize girerken bazılarının monitör başında bizlere kahkahalarla gülmesi.hatta fake nickle girip iki farklı insanmış gibi davrananlardan bile şüpheleniyorum.zira internet ortamında bu mümkün.yukarda ortada hiçbirşey yokken şahsın biri kalkmış bilmem kimi aranızda barındırmayın diye mesaj atıyor?bu bir iki değil...çok sık olmaya başladı.öncelikle o kişiye sorarlar sen kimsin diye?ama bakıyorum o şahsın yazısı hala duruyor.benim yazılarım siliniyor.bazı şeylere kayıtsız kaldığımız için bu insanlar bu topiği bitiriyorlar..ben artık daha fazla birşey söylemeyeceğim..ama burdaki z5500 sahibi herkesi çok seviyorum.hepsi benim arkadaşım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thule -- 2 Haziran 2007; 11:46:59 >

• Arkadaşlar tamam da bu msn ortamı için ayrı bi konu açsak. Örneğin adam yeni seti aldı ve bu konuya girdi ardağı şeyi buluncaya kadar perişan olur niye çünkü gereksiz çok msj var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Ghost

Arkadaşlar tamam da bu msn ortamı için ayrı bi konu açsak. Örneğin adam yeni seti aldı ve bu konuya girdi ardağı şeyi buluncaya kadar perişan olur niye çünkü gereksiz çok msj var.

valla ben seti yeni aldığımda birçok soru sordum.belkide sorduğum sorular yüzlerce kez sorulmuştur.ama topik olmuş 183 sayfa.kim bakacak ta sorununu bulup çözecek.Allah razı olsun burdaki dostlar herşeye tekrardan da olsa cevap verdiler.bence güzellik burada..yeni gelen arkadaşlar soru sorduğunda cevapsız kalmıyolar.ve çok sıcak karşılanıyorlar.ben bunu gördüm.gören de çok insan var eminim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thule -- 2 Haziran 2007; 11:50:15 >
  • kim geldiyse onceden verildi deyip geri cevirmedik sonucta burda bilgilerini paylasanlar insanlara yardımcı olmak amacıyla yapıyor ben sahsen zevk alıyorum insanlara yardımcı olabildiysem usanmadan bıkmadan hep yazarım mesela... hibrahim kardes icin günlerce kadıköy e gittim optic braket aldım burdan ankara'ya gonderdim bu bile beni mutlu etti... Bunları yapabiliyorsak ne mutlu bize...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeNoMeNMaN

kim geldiyse onceden verildi deyip geri cevirmedik sonucta burda bilgilerini paylasanlar insanlara yardımcı olmak amacıyla yapıyor ben sahsen zevk alıyorum insanlara yardımcı olabildiysem usanmadan bıkmadan hep yazarım mesela... hibrahim kardes icin günlerce kadıköy e gittim optic braket aldım burdan ankara'ya gonderdim bu bile beni mutlu etti... Bunları yapabiliyorsak ne mutlu bize...

Evet kardeş sende aynı benim gibisin yardım etmeyi çok seviyorum ve severekde yapıyorum,yanınızdayım
  • @donanimcii ve @sonermacit arkadaşlar sakin olun.@donanimcii sen de iyice terbiye sınırlarını aştın hacı ya.Bu sıkıntılarınızı pm den halletseniz daha iyi olur kanımca.
  • bu şekilde topic kitlenicekbazen cevap vermemek en büyük cevaptırbu şekilde davranın
  • Bu başlığa çok fazla aktif katılımda bulunmuyor gibi görünsemde her gün takip ediyorum.Ve hergun tartışma görmekten sıkıldım...Bu şekilde devam ettiği müddetçe de aktif katılımda bulunmayı düşünmüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeNoMeNMaN

kim geldiyse onceden verildi deyip geri cevirmedik sonucta burda bilgilerini paylasanlar insanlara yardımcı olmak amacıyla yapıyor ben sahsen zevk alıyorum insanlara yardımcı olabildiysem usanmadan bıkmadan hep yazarım mesela... hibrahim kardes icin günlerce kadıköy e gittim optic braket aldım burdan ankara'ya gonderdim bu bile beni mutlu etti... Bunları yapabiliyorsak ne mutlu bize...
  • merhabalar arkadşlar uzun zamandır foruma girmiyorum bayağı şeyler konuşulmuş hepinizi çok özledim neyse işler biraz hafifledi inşallah hergün burdayım bakıyorum bazı kişiler ceza almış ilginçççbir zamanlar z5500 pörtlüyo diyodu x in biri şimdide demişki tüm setler pörtler günaydın arkadşım sen giderken biz geliyoduk bazılarıda msn ortamına dönmüş forum diyor yazma kardeşim o zman seni burda zorla tutan yok burda insanlar yazarken biraz eğlenmek biraz gülmek birazda stres atmak ister istemeyen gider ademyaz dostum bass test parçları harika olmuş ellerine sağlık

• quote:

Orjinalden alıntı: !!! BATIKAN !!!

merhabalar arkadşlar uzun zamandır foruma girmiyorum bayağı şeyler konuşulmuş hepinizi çok özledim neyse işler biraz hafifledi inşallah hergün burdayım bakıyorum bazı kişiler ceza almış ilginçççbir zamanlar z5500 pörtlüyo diyodu x in biri şimdide demişki tüm setler pörtler günaydın arkadşım sen giderken biz geliyoduk bazılarıda msn ortamına dönmüş forum diyor yazma kardeşim o zman seni burda zorla tutan yok burda insanlar yazarken biraz eğlenmek biraz gülmek birazda stres atmak ister istemeyen gider ademyaz dostum bass test parçları harika olmuş ellerine sağlık

Burasının bilgi paylaşım yeri olduğunu sana hatırlatırım. eğlenmek için ayrı topicler var oraya git ve eğlen.

• bak ben bunu unutmuşum hatırlattığın iyi oldu arada böle şeyler yap yararın dokunsun biraz nerede eğleneceğimi sana soracak değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: !!! BATIKAN !!!

bak ben bunu unutmuşum hatırlattığın iyi oldu arada böle şeyler yap yararın dokunsun biraz nerede eğleneceğimi sana soracak değilim

O kadar mesajın var bana forumdakilere bir yararı dokunan bi mesajını göster. Ayrıca bu da var belki bunu da unutmuşsundur.
  • The Ghost kardeşim niye bu kadar gerginsin anlamıyorum doğrusu.Buranın neşe ve dostluk içinde geçmesi seni neden rahatsız ediyor bu kadar?Soru sorup da cevabını alamayan kim var Allah aşkına bana söyler misin?Herkese en iyi şekilde yardımcı olunuyor bu topikte?O zaman Z-5500'ü dvd playerime bağlayacağım hangi marka ne tür kablo almalıyım diyen adama sen git kablo bölümünde sor dememiz lazım senin mantığına göre.Yapma Allah aşkına daha fazla bence uzatmayalım.Burada geyik muhabbeti de olur paylaşım da olur msn ortamı da olur insanlara her konuda yardımcı da olunur.Sıkıntısı olan gelip burada sıkıntısını atsın bunda ne gibi bir kötülük var art niyetsiz olduğu sürece.Bundan daha doğal birşey olamaz.
  • @stres kardeş z5500 sahipleri olarak övündüğümüz bi topiğimiz var. Soranlara filan topicte aradığın herşeyi bulabilirsin diyoruz. Adam bu topiği açıp espri anlayışı dışandaki saçma mesajları görünce bu topiğin açılış amacından çıktığı anlaşılmazmı? Bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonermacit

@the ghost
    bu arkadas topıge yenı geldı ve yorumu altta bılmem daha bısey demeye gerek varmı
    yanı arkadas sorununa hemen yanıt buldu tabı sız bunu bılmıyorsunuz cunku hafta bır gelıp ahkam kesıyorsun bu yanlıs
    saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: bulent35220

bu topici çok sevdim hemen yanıt geliyor ve sevgi saygı dizboyu
    I LOVE DH

@sonermacit üstteki ılımlı cevabına cevap vermedim ama herşeye zıplama, ayrıca hergün bu forumdayım ben, senin gibi 1 ay önce de kayıt olmadım bu foruma.

• quote:

Orjinalden alıntı: sonermacit

sen kendınım ne sanıyon salak sey senın yasın kacta konusuyon aptal ben bu mesaj ıcın ceza alıcam ama olsun laflarına dıkkat et sonra kotu olur kendını bı bok sanma ıstedıgım gıbı konusurum kımse benı susturamaz karsındakının kım oldugunu bılde oyle konus gerızekalı

sonermacit nikli üyenin kalitesi hakkında size bilgi veriyimde, atıp tutmasın burada bu ruh hastası..

• 
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.