Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.823
Cevap
82
Favori
2.211.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11011102110311041105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Kara Prens

arkadaşlar eğer ses seviyesi boostta iken setinize bir şey olursa garanti dışı kalıyor şahsen ben müzik dinlerken sesi yarıya kadar zor açıyorum bana yetiyor ama bazı dvdlerde ses kayıdı düşük olduğu zaman boosta izliyorum..

bence saçma birşey ozaman maks güç yazılmasın üzerine ve volume de bi yerden sonra açılmasın ben ne anladım o işten
  • Bugün bağlama firsatim oldu sistemi ilk denemem normal olarak jackla anakartin çıkışlarina bağladim ilk önce bütün ümitlerim suya düştü ümit ettiğim sesi alamadim, Daha sonra optik kablo aldim anakartimda optik çıkışlar mevcuttu o şekilde bağladim ama hiç ses alamadim dikkatli baktiğimda optik çıkışın içinde önceden kirmizi bir işik yandiğini biliyordum o işiğin olmadiğini fark ettim arizalandimi diye düşünürken bios ayarlarindan HD Audio yerine AC97 seçili oldugunu gördüm o şeçeneği HD Audio olarak değiştirip save exit yaptim ve kirmizi işiğin yandiğini gördüm sonuç ; işte istediğim ses bu ya volume daha 1 inci seviyede olmasina ragmen zevk vericek şekilde ufakdan inletiyor optical bağlantinin bu derecede sonucu değiştireceğini beklemezdim. Bu saatde 2. seviyeye almaya cesaretim yok

• quote:

arkadaşlar eğer ses seviyesi boostta iken setinize bir şey olursa garanti dışı kalıyor şahsen ben müzik dinlerken sesi yarıya kadar zor açıyorum bana yetiyor ama bazı dvdlerde ses kayıdı düşük olduğu zaman boosta izliyorum..

adam garantı dısı kalır demısse yapmasın o zaman boost dıe bırsey sısteme o secenegı koymussa bunu yaparsan garantı dışı kalı diye birşey yok dhready 11 le 22 arasında fark yok sadece laf olsun dıe yapılmıs bırseydır
  • quote:

Orjinalden alıntı: anildalga

quote:

adam garantı dısı kalır demısse yapmasın o zaman boost dıe bırsey sısteme o secenegı koymussa bunu yaparsan garantı dışı kalı diye birşey yok dhready 11 le 22 arasında fark yok sadece laf olsun dıe yapılmıs bırseydır

doğrudur sen daha iyi biliyorsundur..
  • dava sen bılıosun ben bılırom o bılıo deıl snce mantıklı gelıosa bu boostta bısı olrsa garantı dısı dıe o zaman ole olsun
  • logitech o şartlarda satıyor ürünü yapcak bi şey yok bence boots da bi şey olmaz gibi geliyor bana ama şuvar bootsda sürekli 3 saat çalıştırsak ne olur acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliger

logitech o şartlarda satıyor ürünü yapcak bi şey yok bence boots da bi şey olmaz gibi geliyor bana ama şuvar bootsda sürekli 3 saat çalıştırsak ne olur acaba

boost 22 11 fark yok coax baglı 11 de tam 1 saat calıstırdım polıs caardılar dıye volumenın 15. sevıyesınde bıdaha caarmaslar haralde bısey olmadı sub 4.kademedeydı
  • quote:

quote:

logitech o şartlarda satıyor ürünü yapcak bi şey yok bence boots da bi şey olmaz gibi geliyor bana ama şuvar bootsda sürekli 3 saat çalıştırsak ne olur acaba

boost 22 11 fark yok coax baglı 11 de tam 1 saat calıstırdım polıs caardılar dıye volumenın 15. sevıyesınde bıdaha caarmaslar haralde bısey olmadı sub 4.kademedeydı

sesi dengelemek amaçlı olarak yapılmış bi şey sayfa 78 de sanırım söyleniyordu boots 22 ile 11 aynı kutudan çıkan kağıtlarda türkçe de olsa orada kesin yazıyodur neden boots 22 yapılmış diye. bu firmada boots 11 dağılacak bi alet yapmaz heralde

• Arkadaşlar boost ta arıza durumunda z5500 ün garanti dışı kalacağı kullanım klavuzunda küçücük de olsa yazıyor.

Zaten bu kadar zorlamanın bir anlamı yok. Herşeyin belli bir limiti var. Sonuçta kul yapısı zorlayınca bozarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpxtreme -- 31 Ağustos 2008; 0:00:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpxtreme

Arkadaşlar boost ta arıza durumunda z5500 ün garanti dışı kalacağı kullanım klavuzunda küçücük de olsa yazıyor.

Zaten bu kadar zorlamanın bir anlamı yok. Herşeyin belli bir limiti var.

yanee
  • bizim bina 2 daireden oluşuyor bir biz birde üst komşular acaba şuan boost da açsam yada %80 volume de falan bass test yapsam ayıp olurmu ? + 2-3 haftalık ikiz bebekleride oldu şimdi açarsam bebekler tırsar falan

valla ben müzik dinlerken sadece 2 haparlörden dinliyorum ses %50 lerde falan yemin ederim ev uçuyor.odamın zemini ahşap hem.bass felaket kapılar falan zonkluyo + ya bu garanti olayı kötü oldu bea
  • boswer yalan ben orıte al 702 nın ıcını actım devrelerıne baktım kurcaladım gerı taktım calısmadı gsrntıye verdım yenısını vermısler x 540 var onunda ıcını actım bozulmustu belkı yaparım dıer kapattım gerı yapamadım acıldıda bellıydı yenısını gonderdıler ye acsan adamlar banane dıor teknısyenler ben mı vercem parasını yapılıp verılsın dıo yenısını verıor
    quote:

Orjinalden alıntı: DH.Ready

bizim bina 2 daireden oluşuyor bir biz birde üst komşular acaba şuan boost da açsam yada %80 volume de falan bass test yapsam ayıp olurmu ? + 2-3 haftalık ikiz bebekleride oldu şimdi açarsam bebekler tırsar falan

valla ben müzik dinlerken sadece 2 haparlörden dinliyorum ses %50 lerde falan yemin ederim ev uçuyor.odamın zemini ahşap hem.bass felaket kapılar falan zonkluyo + ya bu garanti olayı kötü oldu bea

• güzel bozarsanız sorun olmaz garantide :D

• quote:

boswer yalan ben orıte al 702 nın ıcını actım devrelerıne baktım kurcaladım gerı taktım calısmadı gsrntıye verdım yenısını vermısler x 540 var onunda ıcını actım bozulmustu belkı yaparım dıer kapattım gerı yapamadım acıldıda bellıydı yenısını gonderdıler ye acsan adamlar banane dıor teknısyenler ben mı vercem parasını yapılıp verılsın dıo yenısını verıor
    quote:

bizim bina 2 daireden oluşuyor bir biz birde üst komşular acaba şuan boost da açsam yada %80 volume de falan bass test yapsam ayıp olurmu ? + 2-3 haftalık ikiz bebekleride oldu şimdi açarsam bebekler tırsar falan

acaba subwooferın içini açsammı ne

• quote:

quote:

boswer yalan ben orıte al 702 nın ıcını actım devrelerıne baktım kurcaladım gerı taktım calısmadı gsrntıye verdım yenısını vermısler x 540 var onunda ıcını actım bozulmustu belkı yaparım dıer kapattım gerı yapamadım acıldıda bellıydı yenısını gonderdıler ye acsan adamlar banane dıor teknısyenler ben mı vercem parasını yapılıp verılsın dıo yenısını verıor
    quote:

aman Z-5500 e elleşme

• quote:

quote:

quote:

quote:

aman Z-5500 e elleşme

• yaaa dts digital ile dolby digital arasında ne fark var:S bende suana kadar hep dolby digital çıkıyo bi fark varmı aralarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aleaddyn -- 31 Ağustos 2008; 3:37:00 >
  • Eğer sistem boostta bozlursa bunu logitech servisi nasıl anlayabilir ki ?
    yoksa decoder kayıtmı tutuyor, sistemi hangi ses seviyelerinde çalıştırdığımızı
  • quote:

Orjinalden alıntı: aleaddyn

yaaa dts digital ile dolby digital arasında ne fark var:S bende suana kadar hep dolby digital çıkıyo bi fark varmı aralarında

valla bana sanki dts dolby den daha güzelmiş gibi geldi daha net daha belirgin hoparlöre dağılan sesler yani bana öyle geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: aleaddyn

yaaa dts digital ile dolby digital arasında ne fark var:S bende suana kadar hep dolby digital çıkıyo bi fark varmı aralarında

DTS'de, Dolby'e göre sesler daha vurguludur...yani bass ları,ayrıntıları, detayları daha yoğun hissedersin...
  • 
Sayfa: önceki 11011102110311041105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.