Şimdi Ara

LOGİTECH Z5500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evde LCD tv de daha çok televizyon yayınlarını izliyorum. Ev sinema sisteminde Logi Z5500 performans olarak nasıl. LCD tv de SPID out Coax ses çıkışı var. LCD Tv izlerken direk bağlayacağım. z5500 Pc için mi iyi lcd izlerken z5500 ü tavsiye eder misiniz? Yoksa sony philips vb. ev sinema sistemlerini mi önerir siniz. Tecrübelerinize dayalı deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...



  • benimde öğrenmek istediğim var aslında bu sistemle ilgili. Samsung 40B653 lcd televizyonum mkv filmleri ac3 cok kanallı olarak oynatabiliyor. optik olarak z5500 e bağlasam 5.1 ses alabilirmiyim yoksa televizyon z5500 e stereo ses mi verecek onu bilemedim. amacım dvd playerlı bi sisteme fazladan para vermek istemiyorum ayrıca mkv oynatabilen sinema sistemlerinde 1 modelden başka seçenek de bulamadığım için z5500 düşünüyorum. yeterki 5.1 sesi tv den alsın.
  • aynı konudan 3-5 tane daha açarsan o zaman belki cevap gelir.

    Garip
  • logitech z5500 mükemmel bir cihaz. mali durum müsaitse muhakkak tavsiye ederim. şu sıralar piyasada bulunmuyor ben electroworld de buldum bir tek.
    aynı sorun bende de vardı. sorunu lcd tv+media player+harici hdd+z 5500 sistemiyle çözdüm.
    lcd tv ler (sanıyorum lisans sorunundan) coax ya da spdif çıkışlı olsa bile sesi dd ya da dts olarak iletmiyorlar genelde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: os

    logitech z5500 mükemmel bir cihaz. mali durum müsaitse muhakkak tavsiye ederim. şu sıralar piyasada bulunmuyor ben electroworld de buldum bir tek.
    aynı sorun bende de vardı. sorunu lcd tv+media player+harici hdd+z 5500 sistemiyle çözdüm.
    lcd tv ler (sanıyorum lisans sorunundan) coax ya da spdif çıkışlı olsa bile sesi dd ya da dts olarak iletmiyorlar genelde.




    Evet dediğin çözüm güzel, ama arkadaş TV yayınlarını izliyormuş, muhtemelen digiturk ya da uydu alıcısı vardır. O zaman alıcıdan z5500'e optik bağlantı yapmak zorundasın, tek optik olduğu için de mecburen medyaplayer'ı devreden çıkarman gerekiyor.

    Benim şahsi görüşüm z5500'ün pc için daha uygun bir sistem olduğu. Eğer salonunuza lcdtv + uydu alıcı + medyaplayer + playstation vb. çoklu sistem kurmayı düşünüyorsanız daha çok bağlantı imkanı sunan bir av receiver'a yönelmelisiniz. z5500 fiyatına onkyo'nun hts 3305'i satılıyordu bir aralar.




  • tv'nin optik çıkışından 5.1 ac-3 ses alabiliyormuşum. o yüzden z5500 ihtiyaca cevap verecek durumda. teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.