Şimdi Ara

Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.709
Cevap
5
Favori
397.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Öncelikle bir kaç şey söliyeyim Bimeks de babalar günü haftası nedeniyle %18 KDV indirimi var ve 150 ytl civarına mâl oluyor.

ben bugün yolumun üzerindeki bir teknosaya daldım ve biraz inceledim açıkçası aynalar biraz büyükler ve sub ın tasarımı X-530 unki kadar iyi değil ançak şu varki ses kalitesi harkulade en yakın zamanda bir tane edinicem kablolarına bakma fırsatım oldu yine yakşık olarak 3-4 metrelik geri kabloları var önler 2 metrelik kablolar bu logitech in mühendisleri armutmu ? diye düşünmemek elde değil sen 70w lık sistem yapıyorsun ancan kabloları o kadar kısaki 10m² lik bir alana bile yayamıyorsun. ek kablo alman gerekiyor ve ek aparat vs.. iş çıkarıyo başımıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 9 Haziran 2007; 15:50:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

Arkadaşlar Öncelikle bir kaç şey söliyeyim Bimeks de babalar günü haftası nedeniyle %18 KDV indirimi var ve 150 ytl civarına mâl oluyor.

ben bugün yolumun üzerindeki bir teknosaya daldım ve biraz inceledim açıkçası aynalar biraz büyükler ve sub ın tasarımı X-530 unki kadar iyi değil ançak şu varki ses kalitesi harkulade en yakın zamanda bir tane edinicem kablolarına bakma fırsatım oldu yine yakşık olarak 3-4 metrelik geri kabloları var önler 2 metrelik kablolar bu logitech in mühendisleri armutmu ? diye düşünmemek elde değil sen 70w lık sistem yapıyorsun ancan kabloları o kadar kısaki 10m² lik bir alana bile yayamıyorsun. ek kablo alman gerekiyor ve ek aparat vs.. iş çıkarıyo başımıza

bide kablo sorunu var işte. hadi on hoparlorler neyse de, arka hoparlorloru napacaz, bit kadar odanın dört kösesine eriştiremiyoruz neredeyse. bride uzatma kablosu alacaz. tabi ses kaybıda yasama ihtimali var. ulan logitech ne pintisin yaw. onleri 4 m arkaları 7 m yapsan nolacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

quote:

Arkadaşlar Öncelikle bir kaç şey söliyeyim Bimeks de babalar günü haftası nedeniyle %18 KDV indirimi var ve 150 ytl civarına mâl oluyor.

bide kablo sorunu var işte. hadi on hoparlorler neyse de, arka hoparlorloru napacaz, bit kadar odanın dört kösesine eriştiremiyoruz neredeyse. bride uzatma kablosu alacaz. tabi ses kaybıda yasama ihtimali var. ulan logitech ne pintisin yaw. onleri 4 m arkaları 7 m yapsan nolacak.

senin dediğin ölçülerde dahi bana yetmiyor yukardaki resime bakarmısın odanın boyu 7 metre

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

quote:

senin dediğin ölçülerde dahi bana yetmiyor yukardaki resime bakarmısın odanın boyu 7 metre

o odaya bence x540 hafif kalır. oraya şöyle bir z5500 lazım. tabi z5500 un kabloları nasıldır bilemem ama fiyatı gayet guzel.

•  Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası.

ses kartımda toplamda 6 çıkış var resmi yukarda bu sistem uyarmı bu ses kartına
  • selam arkadaşlar. sistemi kampanyası var die bugün aldım (160 ytl :12 T. )daha kurmadım 17 hazirandan sonra kurucam.
    bende onboard ses kartı var. Realtek AC97.(ALC 850) bu kartla bu sistemin tüm uydularından ve sub. ından faydalanabilirmiyim?
    eğer çalışmaz diosanız ucuz ama bu sistemi kaldırcak bir ses kartı tavsiye edermisiniz?
    şimdiden çok saolun
    http://www.loadtr.com/b-35263-ac97.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KangarooKid -- 9 Haziran 2007; 18:34:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: musty26

Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası.

ses kartımda toplamda 6 çıkış var resmi yukarda bu sistem uyarmı bu ses kartına

teknosa ya gitti aldım 6 çıkışlı anakart üzerinde ses kartım var dedim ayrı bi kart kullanmıyorum dedi uyarmı dedim olur dedi kullanma kılavuzundada en az 6 çıkış istiyor 5+1 için yazıyor

• ya bu arada cisey sorucam ben x540 aldimda bende caliscakmi bu kasanin arkasinda ses karti yerinde 3 tane delik vardi 5+1 in 6 i ucumu var sokucak nasil olucak bu birisi aydinlatabilirmi beni

kactane delige kac kablo sokucam ben bide normal mp3 dinlerken 5 kanaldan hic bi zaman ses gelmezmi matrix tusuna bastigimda butun 5+1 lerdemi boyle 2 kolondanmi gleir hep

ses kartimda Creative Sound Blaster PCI
  • Ben dün teknosadan aldım. Gigabyte DS3 anakartımın üzerindeki onboard realtek ses kartı ile kullanıyorum. ama sadece ön hoparlörleri görüyo program diğerleri pasif duruyo. Yukarıdaki programın aynısı var. Girişleri doğru taktım nede öle oldu anlamadım. ARkalardan ve subwoofer dan ses alamıyorum. Nedendir bu sebebini bilen var mı acaba?? Tabi matrix işimi görüyo dağıtıyo 5 hoparlöre ama nereye kadar
  • Arkadaşlar...Aşağıdaki ses sistemlerinden hangisini tavsiye edersiniz?..ya da uzaktan kumandası olan iyi bir sistem biliyormusunuz?..fiyat 150 YTL'yi geçmesin...Ve aşağıdaki bu sistemler her yönden Gigabyte DS3 (onboard realtek) anakartı tarafından desteklenir mi ?

Philips MMS-460 ~~~~> .....fiyatı biraz pahalı(180 YTL)
    Logitech X-540 ~~~~> .....klavyesi ve mouse'u işe yarar mı ki?...
    Logitech X-230
    Creative M2600 ~~~~> .....1. önceliğim...fiyat çok uygun..ama yine biraz daha pahalı fakat daha iyisi varsa yorumlarınız..
    Creative 3030
    Frisby-FS5007 ~~~~> ...biliyorum dandik gibi duruyor ama..lcd ekranı ve tamamen bağımsız uzaktan kumandası var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: memoir

Arkadaşlar...Aşağıdaki ses sistemlerinden hangisini tavsiye edersiniz?..ya da uzaktan kumandası olan iyi bir sistem biliyormusunuz?..fiyat 150 YTL'yi geçmesin...Ve aşağıdaki bu sistemler her yönden Gigabyte DS3 (onboard realtek) anakartı tarafından desteklenir mi ?

Philips MMS-460 ~~~~> .....fiyatı biraz pahalı(180 YTL)
    Logitech X-540 ~~~~> .....klavyesi ve mouse'u işe yarar mı ki?...
    Logitech X-230
    Creative M2600 ~~~~> .....1. önceliğim...fiyat çok uygun..ama yine biraz daha pahalı fakat daha iyisi varsa yorumlarınız..
    Creative 3030
    Frisby-FS5007 ~~~~> ...biliyorum dandik gibi duruyor ama..lcd ekranı ve tamamen bağımsız uzaktan kumandası var..

Onların içinde x-540 en iyisi uzaktan kumandası kablolu ama.

• Selam beyler..Ben bir kaç şey daha ekliyeyim buraya.Logitech X540 perşembe günü aldım.Eve geldim Audigy var ses kartı 5+1 güzelce kurdum.
    Önce sorunları yazım şöle ;
    1.Center'tan yeterli desteği alamıyorum CMMS 3D açsamda center yeterli verimi veremiyor.(Philips vardı ondan çok daha iyiydi sesler)
    2.Front Speakerlar'ın dediğiniz gib kaploları cok kısa 2m bile değil belki masaya zor koyuyorum.

Şimdi iyi yanlarına gelelim.
    1.Subwoofer'ı gayet güzel yüksek seste bile kendini kolay kolay dagıtmıyor şarkıya göre bass'ı ayarlıycaksınız tabiiki.
    2.Kumanda süper.
    3.matrix Modle 2+1 ses kartından surround 5+1 alıabiliyorsunuz laptop içinde aynı şey gecerli.:P
    4.Duvara asmak için ayaklar çevriliyor gayet güzel.
    5.Ses temiz geliyor Tizlerde hoş..

Neyse şimdilik aklıma gelen bunlar ben kuzenime verdim doğum günü hediyesi yaptım.şimdi gidip MEgaWorks alcam anladım ki ancak o kesecek benii...Herkese Kolay gelsin

• O kadar araştırma ve bu kadar övgüye dayanamayıp Cuma günü Teknosa'dan ben de bir tane X540 aldım.Kurmak bugüne nasip oldu.İlk defa bir ses sistemi kullanıyorum.AbitNF-7 onboard ses ile.Eğer Onboard ile bile hayran kaldım.Tizler yeterli,Hele basslar muhteşem geldi bana.En kısa zamanda bir Audigy2ZS almam lazım.Komşular kızacak diye bass ve ses 1/3 çalışıyor.X540 eğer bu kadar iyiyse en yakın zamanda Z5500'e terfi etmek istiyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: KangarooKid

selam arkadaşlar. sistemi kampanyası var die bugün aldım (160 ytl :12 T. )daha kurmadım 17 hazirandan sonra kurucam.
    bende onboard ses kartı var. Realtek AC97.(ALC 850) bu kartla bu sistemin tüm uydularından ve sub. ından faydalanabilirmiyim?
    eğer çalışmaz diosanız ucuz ama bu sistemi kaldırcak bir ses kartı tavsiye edermisiniz?
    şimdiden çok saolun

arkadaşlar yok mu cevap vericek bir hayırsever

• quote:

quote:

selam arkadaşlar. sistemi kampanyası var die bugün aldım (160 ytl :12 T. )daha kurmadım 17 hazirandan sonra kurucam.
    şimdiden çok saolun

ses kartının programındaki menüyü gösterebilirsen eğer daha iyi yardımcı olabiliriz ama bak istersen benim ses kartımda AC97 yukarda programın resmini koymuştum ama bende ek parça takılı MSI bordun fazladan bi parçası var o takılı onun sayesinde tan çıkşları alabiliyorum yukardaki mesajlarıma bir bak

• quote:

quote:

quote:

şimdiden çok saolun

ses kartının programındaki menüyü gösterebilirsen eğer daha iyi yardımcı olabiliriz ama bak istersen benim ses kartımda AC97 yukarda programın resmini koymuştum ama bende ek parça takılı MSI bordun fazladan bi parçası var o takılı onun sayesinde tan çıkşları alabiliyorum yukardaki mesajlarıma bir bak

evet üstte okudum senin yazdığın msjla benimki aynı sayılır. ama sn ek olarak kartımda coaxial var demişsin. onun ne olduğunu açıklarsan sevinirim. ve ne işe yarar. yani uzun lafın kısası ben şuanki o/b ses kartımla bu sistemden verim alabilirmiyim?
    http://www.hepsibilgisayar.com/asrock-conroe-865pe-ddr-seslansata-8x-p-6307.html (onboard)
    http://www.loadtr.com/b-35263-ac97.jpg (bu da ses kartının menüsü)

• surround ses ve stereo ses arasında ne fark var ?
  • quote:

surround ses ve stereo ses arasında ne fark var ?

ben kndi bildiğim şekilde açıklayacak olursam surround anlamından da anlaşılacağı gibi belli bir alanı çevreleyen saran ses sistemi ve o alan içinde bu sesleri duyan kişiye sesleri en gerçekçi şekilde yansıtmayı amaçlayan sistem. Örneğin bir film izliyorsun izlediğin filmde kamera bir aracın içinde ve o araca yandan bicisim ya da başka araç çarptı.İşte o tüm çarpma sesleri sağ taraftaki kolonlardan gelir.Başka bir örnek verecek olursam COD2 oynuyorsun diyelim ilerlerken arkanda bir bomba patladı,patlama sesleri arka kolonlardan gelir ya da biri önden ateş açarsa ön taraftakilern ses gelir, solunda bulunan bir arkadaşın konuşursa sol kolonldan sağında bulunan biri konuşursa sağ kolondan onuşma sesi gelir. Özetle bu şekilde çalışarak sana en gerçekçi ssleri yaratmayı ve seni o izlediğin veya oynadığın ortamın gerçekçiliğine çekmeyi ama lar surround ses sistemi

steroya geldiğimizdeyse birden fazla kolona sahip sistem stero sistem olmuş oluyor benim bildiğime göre

(yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar)

• quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

quote:

surround ses ve stereo ses arasında ne fark var ?

ben kndi bildiğim şekilde açıklayacak olursam surround anlamından da anlaşılacağı gibi belli bir alanı çevreleyen saran ses sistemi ve o alan içinde bu sesleri duyan kişiye sesleri en gerçekçi şekilde yansıtmayı amaçlayan sistem. Örneğin bir film izliyorsun izlediğin filmde kamera bir aracın içinde ve o araca yandan bicisim ya da başka araç çarptı.İşte o tüm çarpma sesleri sağ taraftaki kolonlardan gelir.Başka bir örnek verecek olursam COD2 oynuyorsun diyelim ilerlerken arkanda bir bomba patladı,patlama sesleri arka kolonlardan gelir ya da biri önden ateş açarsa ön taraftakilern ses gelir, solunda bulunan bir arkadaşın konuşursa sol kolonldan sağında bulunan biri konuşursa sağ kolondan onuşma sesi gelir. Özetle bu şekilde çalışarak sana en gerçekçi ssleri yaratmayı ve seni o izlediğin veya oynadığın ortamın gerçekçiliğine çekmeyi ama lar surround ses sistemi

steroya geldiğimizdeyse birden fazla kolona sahip sistem stero sistem olmuş oluyor benim bildiğime göre

(yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar)

çok saol bilgin için. şimdi bende logitech X-540 var. tabiki surround ses çıkartıyor. ama hangi koşullarda stereoya döner. yani ses kartım tek girişli. ama loginin 3 girişi var.ben bu jackleri tek girişte toplayıp pc ye takarsam o zmn da surround alabilirmiyiz

• Arkadaşlar bende X540 var bilgisayara bağladım ancak kasada 3 çıkış var yalnız bir tanesinden ses geliyor ötekileri ayarlamak gerekiyo galiba bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.