Şimdi Ara

logitech x530 center hoparlör sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar girişi normal renklerine göre taktım arkadaya fakat sorun şu ki realtek den girişleri ayarladığımda örneğin:

önleri ayarladım
    arkaları ayarladım
    bide center var onu da seçiyorum center a takıp fakat yok abi ses yok ama aynı girişe takıp realtek den ön hoparlör çıkışı veya arka hoparlör çıkışı dediğimde çalışıyor ona göre sol veya sağ olarak ses veriyor ama center / dsub ı seçtiğimde ses gelmiyor arkadaş çıldırcam :S

edit: ss

bu şekilde seçtğimde (ön hoparlör) sol ön hoparlör ün sesinin aynısını veriyor yani ordaki test ekranından sol a basınca ses geliyor.(ortaya basınca da hepsinden geliyor)

logitech x530  center hoparlör sorunu

SORUN ANAKARTTA MI YOKSA ÇALDIĞIM MÜZİKLERDE ORTA SES Mİ YOK ANLAMADIM Kİ BİRÇOK TEST DE YAPTIM HALBUKİ AMA YOK CENTER/DSUB DA SES GELMİYOR CENTER HOPARLÖRDEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster-mt -- 21 Eylül 2011; 22:09:09 >

• Konu bir senelik ama google'da aratınca ilk burası çıkıyor. 4 Saat önce, uzun bir süredir kenarda duran x-530'u takayım dedim ve ben de aynı sorunu yaşadım. Yurtdışı forumları da karıştırdım epey kişi aynı sorunu yaşamış ama kimse birşey bilmiyor. Tesadüfen olsa da çözdüm. Ses kartınızın ayarlarından "swap merkezi/sub çıkışı" ve "orta/sub hoparlör değişimi" seçeneklerini kaldırıyorsunuz. Realtek kartlara göre 2 printscreen koyayım. Konudan mağdur olan vatandaş da yararlansın, benim gibi 4 saat kasmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuRE HaTReD -- 15 Haziran 2012; 19:52:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech z906 ve stereo amfi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.