Şimdi Ara

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\ (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
3
Favori
132.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Barısİnce

quote:

Orijinalden alıntı: burak_37

Dostlarım bende uzun karar sonrası (solo 7 ) den sonra 5+1 ses sistemi almayıı karar verdim.
    hepsiburada da buldum
    http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-x-530-70w-51-speaker-970114-1914/productDetails.aspx?productId=bd7015&categoryId=256&SKU=BD7015
    Sizce nasıl fiyat olarak ? Yoksa bunu almayım X-540 mı alayım ?
    Bir yardımcı olursanız sevinirim hepsiburada da kampanya süresi dolacakta

x540 Yerine x530 Tercih Etmelisin. Bass Konusunda Çok Daha İyidir

x-540 daki matrix lakırtısı kafamı kaşıyor
    %99 müzik dinlemek için alıcam
    x-530 müziklerde 2+1 alıyor bildiğim kadar bu matrixin ne katkısı olur tüm uydulara yaymada.

• quote:

quote:

quote:

Dostlarım bende uzun karar sonrası (solo 7 ) den sonra 5+1 ses sistemi almayıı karar verdim.
    hepsiburada da buldum
    http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-x-530-70w-51-speaker-970114-1914/productDetails.aspx?productId=bd7015&categoryId=256&SKU=BD7015

x-530 müziklerde 2+1 alıyor bildiğim kadar bu matrixin ne katkısı olur tüm uydulara yaymada.

bende x530 var 5+1 olarak dinliyorum bütün hoparlörlerden ses geliyor creative sb 5.1 eax mod ile

• quote:

Orijinalden alıntı: Oquzhan53

quote:

quote:

quote:

hepsiburada da buldum

bende x530 var 5+1 olarak dinliyorum bütün hoparlörlerden ses geliyor creative sb 5.1 eax mod ile

himm.memlekette bulamazsam alirim artik bunu :)
    birde hepsiburadaki fiyat nasil? uygun mu?

• bende bu civarlarda almıştım galiba 145 e almıştım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oquzhan53

bende bu civarlarda almıştım galiba 145 e almıştım :)

kampanya bitmiş

• merhaba arkadaşlar,

x-530 bende yeni aldım kulaklığı takınca sistemin ses düğmesinden sesi açıp kısamıyorum.Nasıl bir ayar gerekli yada böyle bir özelliğimi yoktur.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • evet hocam ayarlanmıyor sanırım yanlız görev cubundaki ses simgesinmden ve kullandıgınız media playerdan kısılıyor az önce bende denedim
    benim kulaklıgımda ses ayar tusu var ben ordan ayarlıyorum yada harici creative x-fi ses kartım var onun kulaklık cıkısına takıp ses kartını ses ayar tusundan ayarlıyorum yani ses acma kapama özelli yok hoperlörün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 16 Kasım 2011; 17:46:37 >
  • Tüh allah benim işimde kulaklıkla oyun falan oynuyorum ne olucak şimdiyavv
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarıbela

Tüh allah benim işimde kulaklıkla oyun falan oynuyorum ne olucak şimdiyavv

Kulaklığı niye bilgisayara takmıyorsunuz?
  • Onu biliyorum da ayarlama yapamıyorsun o kötü oldu
  • Onu biliyorum da ayarlama yapamıyorsun o kötü oldu
  • artık öyle kullanacagız
  • Arkadaşlar merhaba bugün logitech x-530 speaker aldım,fakat arkadaki jaklara taktığım zaman 2 sinden ses geliyor 3 ünden gelmiyor bunun nedeni ne olabilir(ses kartı yok).aldığımdan itibaren bilgisayarın hiçbir ayarıyla oynamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
  • yazmayı unuttuğum için devam ediyorum,speaker ın yanında kare biçimden bir kutucuk verdiler bunun kullanım şekli nedir ses çıkışıyla bir alakası varmıdır yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryanizca

yazmayı unuttuğum için devam ediyorum,speaker ın yanında kare biçimden bir kutucuk verdiler bunun kullanım şekli nedir ses çıkışıyla bir alakası varmıdır yardımcı olursanız sevinirim.

Daha önce yazılmış mesajlarda cevabı bulacaksınız.
  • Siz demeden önce bkamıştım ,siz dedikden sonra tekrar baktım fakat bulamadım :/ , rica etsem tam yeri neresi söyleyebilir misiniz ??
  • quote:

Siz demeden önce bkamıştım ,siz dedikden sonra tekrar baktım fakat bulamadım :/ , rica etsem tam yeri neresi söyleyebilir misiniz ??

Bu mu?

LOGITECH X-530 //Sorular & Sorunlar\\
  • evet aynen bu :) sanırım bununla alakalı bir problem ama ?
  • quote:

evet aynen bu :) sanırım bununla alakalı bir problem ama ?

Şekilde gösterildiği gibi takın. Kablolar doğru yerlere taklılı olsun. Arka hoparlörlerden az ses gelebilir. 5.1 destekli ses kartınız yoksa normaldir.
  • iş anladığım kadarıyla ses kartı almaya kadar gidecek.fakat anlamadığım yukarıdaki zımbırtıyı gösterildiği gibi nasıl bağlayacağım :)
    3 lü kablo ses sisteminden gelen var fakat o 2 kablo nerden gelmiş, pc ile arasındaki bağ nasıl kurulmuş anlayamadım..
    eskiden bu kadar zor değildi sis sistemi kullanmak ya.bi microlab ım vardı 5+1 tek giriş başka problemi yoktu :D
    son olarak bu konudada aydınlatırsanız beni çok sevinirim inanin.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.