Şimdi Ara

Logitech Wireless Davul Seti (PS3 için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜRÜN SATILMIŞTIR İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER.BU ÜRÜN İLERİDE ELİME GEÇERSE YENİDEN SATIŞA ÇIKARTACAĞIM

LOGITECH KABLOSUZ DAVUL SETİ (PS2 VE PS3 İÇİN)

- Ürün sıfır ve kutusundadır,açılmamıştır.

- Ürün PAL versiyondur.

- PS3 ve PS2 ile uyumludur.

- Bu setin özelliği parçalarının eğimi, yüksekliği ayarlanabiliyor. Davulların kenar kısımlarının üst yüzeye göre aşağıda olması sağlanarak, çok daha rahat bir kullanım sağlanmış.

- Pedalın malzemesi paslanmaz çeliktir.

(Ürünü Satın almak isteyenler benimle hemen irtibata geçsinler. Bu ürünü yurtdışında bulunan bir akrabam 29 haziran Salı günü getirecek. Ona göre sipariş alabilirim)

Kutuda Bulunanlar:

-Logitech Kablosuz Bateri
    -2 Adet Logitech Baget
    -2 adet AA pil
    -PS3 ve PS2 için Wireless USB Receiver

İlgilenen arkadaşlar bana mail yoluyla veya telefonla ulaşabilirler.Buradan da takipte olacağım.

melihkazdag@hotmail.com
    0533 627 98 50

FİYATI: 450 LİRA

Ufak bir inceleme:

Bu bateriyi ben de kullanıyorum. Diğer bateriye göre artılarını sayarsak kesinlikle çok daha rahat çalınabildiğini söyleyebilirim. Pedlerin yüksekliğini ayarlayabiliyoruz ve sağa sola alabiliyoruz. Bunun dışında vuruş yapılan pedler diğer baterilere göre daha büyük. Bana göre en büyük artısı ise sağlamlılığı. GH setinden çıkan bateri bana 1 kaç ay dayanabildi. İçindeki sensör leğimleri devamlı attı ve her seferinde tüm davulu açıp yeniden leğim yapıp kapatmak işgence olmuştu. Logitech seti ise şu ana kadar (yaklaşık 4 ay oldu) hiç sorun çıkarmadı.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masasuyu -- 25 Haziran 2010; 12:53:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupremeXXL -- 25 Haziran 2010; 16:28:43 >
  • Arkadaşlar. Bu ürünün fotoğraflarını kendim çekmeyip netten ve Forum donanım sitesinden bazı fotoğraflar Kopyala Yapıştır(Aşırarak) yaparak buraya koydum. Bu arada SupremeXXL nickli arkadaşın kendi çektiği fotoğrafı aşırıp buraya koymuşum. Bunun için Kendisinden ve sizden özür dilerim. Kötü bir amacım yoktu.

İyi Günler.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.