Şimdi Ara

Logitech s510 Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Logitech s510 klavye ve fare takımım var. Fakat ürünlerle ilgili bir sorun yaşıyorum.Sorun tam olarak şu;

Bilgisayarı açtık, ve internet tarayıcımızı çalıştırdık diyelim.Mouse da hiç bir problem yok, sorunsuz bir mouse gibi her özelliği devrede, sağ ve sol tıklaması, scroll vs. Herşeyi çalışıyor.Tam bu esnada diyelim ki başlat menüsüne veya bilgisayarım'a veyahutta belgelerim gibi sistem dosyalarına tıklamak istediğinizde mouse hareket ediyor fakat tıklama yapmıyor. ne sağ ne de sol. Ama hareket ediyor. sonra klavye yardımıyla oturumu kapat diyorum ve tekrar oturum açıyorum. ve bu sefer çalışıyor başlata - bilgisayarıma vs.. tıklıyor. internette dolaşıyor. sonra 3-4 dakika sonra bu sefer windows bileşenlerine tıklıyor. ama internet tarayıcısına etkisiz kalıyor. sorun cok tuhaf. mouse veya klavyede bir sorun olsa hiç tıklamaz. Lütfen yardımcı olunuz.

İşletim sistemim: Windows 7 home basic sp1 lisanslı
    İşlemci: intel i7 2700k

• up
  • PC'me virüs bulaşmıştı ve şöyle bir problem oluşturuyordu;herhangi bir pencereyi rahatlıkla açıyor,işlemimi gerçekleştiriyordum ama pencere -tam olarak hatırlamıyorum- 1-2 dk'dan fazla açık kalırsa mause nerde olursa olsun sağ çapraz olarak ilerliyor en sağa çarparsada dümdüz yukarı çıkarak X butonuna basarak pencereyi kapatıyordu.Probleminiz virüs kaynaklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

PC'me virüs bulaşmıştı ve şöyle bir problem oluşturuyordu;herhangi bir pencereyi rahatlıkla açıyor,işlemimi gerçekleştiriyordum ama pencere -tam olarak hatırlamıyorum- 1-2 dk'dan fazla açık kalırsa mause nerde olursa olsun sağ çapraz olarak ilerliyor en sağa çarparsada dümdüz yukarı çıkarak X butonuna basarak pencereyi kapatıyordu.Probleminiz virüs kaynaklı olabilir.

Anladım.Fakat format attım. Yine aynı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.