var dostum yeni aldım bilgisayarım deli gibi yanıyordu ve kapanıyordu gerçekten çok başarılı 2 çeşit çalısma hızı war ben netteyken 1 oyundayken 2 de kullanıyorum çok hafif. alcaklara tavsiyem kesinlikle bunu alın evet biraz pahalı ama değdi gerçekten ben 20 30 liralık bisi alcaktım electro world çalısanları kapanıyorsa diğerleri işe yaramaz dedi ve test yaptık ordaki bilgisayarlara takıp çıkan havayı test ettik 19 liraya vardı nerdeyse çalısmıyor gibiydi bu ise klima gibi :D :D
quote:
Orijinalden alıntı: clonner
var dostum yeni aldım bilgisayarım deli gibi yanıyordu ve kapanıyordu gerçekten çok başarılı 2 çeşit çalısma hızı war ben netteyken 1 oyundayken 2 de kullanıyorum çok hafif. alcaklara tavsiyem kesinlikle bunu alın evet biraz pahalı ama değdi gerçekten ben 20 30 liralık bisi alcaktım electro world çalısanları kapanıyorsa diğerleri işe yaramaz dedi ve test yaptık ordaki bilgisayarlara takıp çıkan havayı test ettik 19 liraya vardı nerdeyse çalısmıyor gibiydi bu ise klima gibi :D :D
hocam senin pc nin markası modeli nedir ayıptır sorması.Bende acer 5920g laptop var.Bir etkisi olmadı gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Powerofdreams
quote:
hocam senin pc nin markası modeli nedir ayıptır sorması.Bende acer 5920g laptop var.Bir etkisi olmadı gibi
Çok fazla ısınıyorsa 65 - 70 derece üstüne falan çıkıyorsa fazla bi etkisi olmaz fakat normal kullanımda gözle görülür etkisi olabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Teknogezgin
quote:
Orijinalden alıntı: Powerofdreams
quote:
Çok fazla ısınıyorsa 65 - 70 derece üstüne falan çıkıyorsa fazla bi etkisi olmaz fakat normal kullanımda gözle görülür etkisi olabiliyor.
işlemci %100 yükte 65-70 arasında geziniyor.Sorun ekran kartında boşta 75-80 derece, yük altında 108 i bile gördüm
benim ki dell inspiron 5010 kesinlikle çok başarılı artık kapanmıyor :D
selam arkadaşlar. benim de bilgisayarım aşırı derecede ısınıyor ve sonuç olarak kendiliğinden kapanıyor ya da mavi ekran oluyor. ama kafasına göre ısınıyor. bazen yük altında bile değilken 90 derece oluyor bazen ise yük altında iken 70 derece oluyor. yine de sonuç olarak fazla ısınıyor. bir de artık videoları iyi oynatamıyor. bilgisayar 5 yıllık, sizce bu bilgisayar için soğutucu almaya değer mi ? ve eğer soğutucu alırsam video oynatma sorunu çözülür mü? :( ayrıca bilgisayar 14 inç. zalman 1000 mi daha iyi olur yoksa zalman 3000. zalman 3000 iyi değil diyorlar ama zalman 1000 de usb ile çalışıyor, adaptörlü değil diğeri gibi. usb ile çalışanlar da zamanla güney köprüsünü yıpratıyor vs. diyorlar. anlayacağınız iki arada bir derede kaldım. :( yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar bende HP G62 kullanıyorum bilgisayar 3.5 senelik ve çok aşırı derecede ısınıyor pes2012 oynarken 15. dk da pc kapanıyor maalesef normal durumda ise yanar konumda ben de logitech N200 almayı dusunuyodum ama onda daha cok estetiğe önem verilmiş gibi geldı arastırmalarıma göre bnde zalman almayı dusunur gıbıyım su an için ama fiyatıda malum tabi :D ses ve agırlık pek önemlı degıl yeter kı adam gibi sogutsun istiyorum yardımcı olursanız sevınırım
Bende var 7-8 aydır vardı. Çok yaradı ama geçen hafta çalısmadı kabloda sorun var mı ne kabloyu çevirince oluyoor 3derece de ses taban yapıyor Ama dünyadaki en güzel sogutan markalardan biri.Marka deilde modeli.Metin2 açtım legend online , wolfteam ama sadece metin2 de zorlanıyor.Pc,intel core i5 (hp) alacak varsa alsın internette hiç tavsiye etmem ilk 3. 4. haftasında bozuluyor ve sogutmuyor bu linkte:http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/logitech-laptop-sogutucu-pad-41983590 sakın almayın bilmiyen dicek burda sogutucu yok neyse konudaki soğutucu 10 N!M!R!
Eline sağlık, çok başarılı olmuş. Kısaca ürün verilen orta seviyedeki parayı fazlasıyla hakediyor.
Evet. Fakat notebook ile çok oyun oynayan biri tercih etmeden önce bir kez daha düşünmeli.
Notebook ile oyun oynayan biri ne tercih etmeli peki?
Çok oyun oynayan biri tercih etmemeli bu soğutucuyu bence . Özellikle notebook'unuz yük altında çok fazla ısınıyorsa kötü bir seçim olur. Sıcaklığı en fazla 5-6 derece düşürüyor yük altındayken.
ben çok oyun oynayan birisiyim ve yük altında fazla ısınmaması için hangi sogutucuyu tercih etmeliyim ve ne yapmalıyım ?
bende bu soğutucu var ama soğutucunun fanı hep toz nasıl temizlicem
quote:
Orijinalden alıntı: dogu16
bende bu soğutucu var ama soğutucunun fanı hep toz nasıl temizlicem
Aynen aynı sorun bende de var
bu soğutucuyu tavsiye ederim kullanıyorum ama sessiz değil
Arkadaşlar Bence Ürün Çok Güzel Ama Pahalı Ve Tek Fanlı Verdiğiniz Paraya Değmez O Paraya Daha İyisini Alabilirdim... Ama Neyse Yinede Güzel Soğutuyor Bilgisayarım Normalde 80 Dereceyi Bulursa Soğutucuyu Kullanınca 45 Dereceye Düşüyor... Yinede Güzel Tavsiye Ederim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme