Şimdi Ara

Logitech Mx1100 Alıcısı Yandı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Güncel olarak kullandıgım Mx1100 mause alıcım bilgisayar kapalıyken kısa devre yaparak kendi kendine yandı.

Bi defa olmuştu çalışmıyodu sıcaktı çıkartıp yeniden taktım düzelmişti bu sefer yandı eridi. Şimdi ne yapmalıyım garantisi biteli 1 sene oldu. Logitech firmasını arasam durumu izah etsem gönderirler mi ? Veya nerden bulabilirim bu alıcıyı ?

• logitech'e ticket atmanı öneririm, büyük ihtimal ilgileneceklerdir.
  • sallamıyorlar bile merak etme bende mahkemeye vericem logitech i boş bir zamanımı bekliyorum ellerinde yedek parça yok 5 yıl bulundurması lazım halbuki bu ürünün yedek parçasını
  • Merhaba, aynı fareye sahibim. alıcım bozuldu, garantim olmamasına rağmen aradım logitechi. bu ürünün alıcısının üretilmediğini unifying -yanlış yazmış olabilirim- alıcı gönderdiler. ama ben de çalışmadı bu, mouse şu an yatıyor. ebay da alıcı mevcut orjinal olanı.
  • merhaba arkadaşlar bu mouse sahibimde driverı lazım bulamadım varmı birldiğiniz bir site filan ?
  • Selam arkadaslar. MX 1100, nano (unifying olmayan) aliciyla Logitech Connection Utility (http://www.logitech.com/en-gb/398/4676?softwareid=4338&osid=14&section=downloads&bit=32 ) kullanip eslestirince calisiyor ! Benim bir arkadasa da gonderdiler ucretsiz, eskisinden iyi calisiyor.. Bence Logitech'i arayip veya e-mail gonderip uygun bir dille yardim talep etseniz %100 yardimci olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamrock33

merhaba arkadaşlar bu mouse sahibimde driverı lazım bulamadım varmı birldiğiniz bir site filan ?

Logitech Setpoint yaziliminin son surumunu asagidaki linkten uygun olanini yukleyebilirsin:

Windows 32bit:ftp://ftp.logitech.com/pub/techsupport/mouse/setpoint632.exe
    Windows 64bit:ftp://ftp.logitech.com/pub/techsupport/mouse/setpoint632_x64.exe

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Z906 5 adet uydu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyco

quote:

Orijinalden alıntı: shamrock33

merhaba arkadaşlar bu mouse sahibimde driverı lazım bulamadım varmı birldiğiniz bir site filan ?

Logitech Setpoint yaziliminin son surumunu asagidaki linkten uygun olanini yukleyebilirsin:

Windows 32bit:ftp://ftp.logitech.com/pub/techsupport/mouse/setpoint632.exe
    Windows 64bit:ftp://ftp.logitech.com/pub/techsupport/mouse/setpoint632_x64.exe

teşekkürler ilgin içinde ben tuşlara atama yapmak istiyorum bu setup o işe mi yarıyor ?

• Selam, evet yazilim sayesinde setup yapabilirsiniz. Asagidaki linkte detaylarini gonderiyorum:

Customizing my MX 1000 mouse with Logitech software (SetPoint)
    http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/9377
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyco

Selam arkadaslar. MX 1100, nano (unifying olmayan) aliciyla Logitech Connection Utility (http://www.logitech.com/en-gb/398/4676?softwareid=4338&osid=14§ion=downloads&bit=32 ) kullanip eslestirince calisiyor ! Benim bir arkadasa da gonderdiler ucretsiz, eskisinden iyi calisiyor.. Bence Logitech'i arayip veya e-mail gonderip uygun bir dille yardim talep etseniz %100 yardimci olurlar.

Yukarı.

2. MX1100 malesef bozuldu. Sorun alıcıdan kaynaklanıyor. Uyum için tam model verebilirmisiniz, lakin uygun yollu mouse bulursam alıcı için almayı düşünüyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Arızalı MX1100 mouse aramaktayım. Elinde arızalı MX1100 mouse olan varsa iletişime geçebilir. ..
  • arkadaşlar, konuyu hortlatıyorum ama
    bende de 3 tane LOGITECH MX 1100 vardı, 2 tanesini arkadaşlarıma verdim, onlarınki de yandı benimki de.
    logiteche dava açtık, kazandık. logitech information technologies e çok önem veriyor. maillerime çok hızlı cevap verdiler. dava sürecini hızlı bir şekilde atlattık.
    14 gün içinde yollayacaklarmış. takip numarası da verdiler ups kargodan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c3z4aka

arkadaşlar, konuyu hortlatıyorum ama
    bende de 3 tane LOGITECH MX 1100 vardı, 2 tanesini arkadaşlarıma verdim, onlarınki de yandı benimki de.
    logiteche dava açtık, kazandık. logitech information technologies e çok önem veriyor. maillerime çok hızlı cevap verdiler. dava sürecini hızlı bir şekilde atlattık.
    14 gün içinde yollayacaklarmış. takip numarası da verdiler ups kargodan.

Logitech cok iyi bir firma. Benimkini garantisi olmamasina ragmen degistirdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.