Lx500 setin klavyesiyle beraber gelen mouse çok güzel bir mouse'tu ama ben onun yerine MX1000 isimli bu efsaneyi almıştım..Türkiyede bunun 2sini birden alacağınız bir set daha yok..eğer bu şekilde almaya kalkarsanızda (mx1000 80usd+kdv = 95usd) + (lx 500 60usd+kdv=70usd) = toplam 165 amerikan dolarına (233ytl) malolucak..Ben 95 USDye 2sini birden satıyorum..
2side LOGITECH 2side Wireless tenoloji yani kablosuz 2side Kutusunda 2side Garantili 2side başlı başına bilgisayar gibi.. Kullanımda full konfor arayanlar için ideal.. 2sininde her tuşu beraberlerinde gelen set point yazılımı ile teker teker programlanabiliyor.. Cd'de gelen "Media Life" yazılımı başınızı döndürecek
Ürünler Kutularında full aksesuarlarıyla beraber, Hızlı sistemden 5er sene garantili... Ve pırıl pırıldır(klavyenin el koyma muhabbetinin jelatini açılmadı bile daha)..benden mal alanlar bilirler..
LOGITECH MX 1000 LASER MOUSE
Dünyanın en iyi fare üreticisi yeni versiyonunu piyasaya sundu. Bu modelde en büyük yenilik farklı bir aydınlatma sistemi kullanılması ve aydınlatma sistemi sayesinde daha önce kullanılamayan alanlarda kullanılmasına izin verirken duyarlılığıda 20 kat arttırıyor. Bu yüzeyler parlak beyaz yüzeylerden tutun masalar, koltuklar, insan derisi bile olabiliyor artık kısaca mouse pad derdiniz kalmadı diyebiliriz.
Üzerinde pil durumunu gösteren bir led mevcut. Her zamanki FastRF teknolojisi ile kablosuz olması ona erişim süresinde bir kayıp yaşatmıyor oyuncular bu nedenle rahatça alabilirler. Başka bir yenilikde kaydırma tekerleğinin sağa sola yaslanması ile ekranın sağ ve sol tarafına doğru kaydırma yapılabilmesi..
Sol taraftaki ileri geri tuşlarının arasına program değiştir tuşu eklenmiş ki oldukça yararlı olabilmekte, en azından eski yerine göre çok iyi bir yerde ve başka amaçlarlada kullanılabilir. Her zamanki uygun şeklini koruyor yalnız dikkat bu nedenle küçük ellerde rahatsızlık yaratabilir. Tekerlek çevirmekten sıkılanlara hızlı kaydır tuşları artık daha basılabilir yerde. Normal tuşlar ile beraber toplam tuş sayısı ise 10.
Aşağıda normal bir optik fare ve lazer farenin kameralarının çektikleri resimleri ve tutacağına yerleştirilmiş durumdaki halini görebilirsiniz ;