Şimdi Ara

LOGITECH MX VERTICAL ERGONOMIK DIKEY MOUSE-SİYAH Vatanbilgisayar 2368₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

anlaşmalı k. kartlara 4 taksite kadar bölme olabiliyor .

Bir adet sipariş geçtim umarım kullanışlıdır ürün .

Siparişler şu anda sadece mağazalara döndü ( telefonla da sanırım sipariş oluyor )

LOGITECH MX VERTICAL ERGONOMIK DIKEY MOUSE-SİYAH Vatanbilgisayar 2368₺www.vatanbilgisayar.com
    LOGITECH MX Vertical Advanced Ergonomic Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-mx-vertical-advanced-ergonomic-mouse.html?utm_source=vtnShare

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokoci35 -- 6 Temmuz 2025; 22:30:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece ankamall'da varmış, tükenmek üzere yazıyor. Olmayan stok olabilir

• Aradım sordum ellerinde 4 adet var ama kargolama yapamıyoruz dediler. alıp gönderebilecek biri var mı

• karadurak kullanıcısına yanıt

Cevap geldi mi acaba? Gönderecek kişi % kaç komisyonla bu işi yapıyor? Ya da siz ne kadar verirsiniz.

Vatan bilgisayar mhı arayınca telesatış yöntemi ile kredi kartı ile yada havale ile adresinize kargolatabiliyorlar.

• Onlarca farklı yerde stok açmışlar, arayıp soran oldu mu? Ona göre bir arkadaşa aldırmaya çalışacağım

• LOGITECH MX VERTICAL ERGONOMIK DIKEY MOUSE-SİYAH Vatanbilgisayar 2368₺

Bir tanıdık vasıtasıyla hiç hesapta yokken aldık bakalım. Başakşehir Arterium mağazasından aldı tanıdık. Logi Bolt ile çalışır herhalde. iPad'de de kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 7 Temmuz 2025; 17:59:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • careemm kullanıcısına yanıt

xdedex, kullanıcısının dediği şekilde tele satış yöntemi le satın aldım. Direk adrese kargoladılar.

• xdedex kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim dediğin şekilde satın alma başarılı

İlk başta forum istanbul şubesine sordum telesatış yöntemini. Bunun mümkün olmadığını belirttiler bana.

• Yatay mouse tutunca temas eden bilek derisi ile bunun gibi dik tutunca temas eden serçe parmak derilerinin epitelleri farklı olduğu için bu mouse ile fazla hızlı kaydıramadığım için iade etmiştim ben.

Umarım değerlendirenlerin hoşuna gider

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Şubeyi değil direk 08502225660 numaralı mh' i arayıp telesatış yöntemi ile alışveriş yapmak istiyorum deyin yardımcı oluyorlar

• Bir satın alma fotoğrafı da benden gelsin.

Dikey fare kullanma fikrine nedense hep biraz tereddütle yaklaşmıştım. Açıkçası planımda yokken almış oldum.

Güzel fırsat için @kokoci35 ’e de teşekkür ederim.

Ankara için, dün Gordion AVM’deki son ürünü aldım.

Söğütözü’nde stok yokmuş, ancak mağazadan sipariş verebileceğimi söylediler. Muhtemelen diğer mağazalardan temin ederek sevkiyatı gerçekleştireceklerdir. Zaten bunun yerine, müşteri hizmetleri üzerinden tele-satış yoluyla da ürünü temin etmek, adresinize göndertmek mümkün.

• jordi J kullanıcısına yanıt

Benimde daha yeni ulaştı kargo sürecim umarım kullanışlıdır . İşte kullanmak için aldım. Güzel günler de kullanın siz de

• Bir gün kullandım şahsen beğendim umarım alan kişiler de memnundur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.