Şimdi Ara

Logitech MX Revolution takılma problemi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2 ay önce aldığım g7 'nin scrollunda oluşan bir arızadan dolayı bana onun yerine mx revo yu verdiler fakat bundada oyunlarda çoğunluklu olmak üzere masaüstündede ara sıra takılmalar yapmakta. hassasiyet ayarını düşürmeme hatta iptal etmeme karşın sorun çözülmedi azaldı fakat gitmedi acaba buna benzer sorun yaşayanlar veya çözümünü bilenler varsa yardımcı olabilirlermi? şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zygoma -- 31 Ocak 2008; 19:12:59 >

• G7 tamam da Mx Revolution da böyle yaparsa yandık. Servise tekrar gönder ne diyim.
  • Bende de vardı, hatta ilk başta sistem takılıyor zannettim, o derecedeydi, fareyi klavyenin rafından alıp bilgisayar masasının üstüne koydum sorun çözüldü. İlk önce zeminden ve farenin lazerinden şüphelendim ama aynı yerde farklı fare altlıkları denediğimde sorun aynen devam ediyordu. Kalan tek ihtimal birşey, oradan çekmesini engelliyor, ilk yapabileceğin USB alıcıyı kasanın önündeki girişlerde denemek veya uzatma kablosuyla alıcıyı daha yakına getirmek.
  • daha mx revo yu dün aldım zaten bi bakalım alıcıdan olabnilir diye düşünüyorum bende.
  • ben 8 aydır böyle bir problem yaşıyorum.
    mx rev.'i farklı bir bilgisayarda denediğimde sorunsuz çalıştığını gördüm
    fakat benim sistemimde problem devam ediyor.
    logitech merkezle görüştüğümde bana "connect utility" programımı kullanarak kullanma frekansını değiştirmemi önerdiler.
    connect utility programını logitech menüsünden bulabilirsiniz, sol tuşa basılı tutarken sağ tuşa 5 kere tıklayıp sol tuşu bırakıyorsunuz bir süre sonra size retry ve done seçenekleri geliyor.
    ben halen sorunumu çözemedim, ürün birebir değişmesine rağmen bende halen sorun çıkartıyor
    bu problemi çözebilen bir arkadaşımız varsa ve çözüm yöntemini paylaşırsa memnun olurum.

iyi çalışmalar.
  • Bende de MX Revolution var. Ama henüz kullanamadım. Şu an hala eski G7'yi kullanıyorum. Sisteme format atmıştım, ilk olarak yeni MX Revolution takılıydı ve gayet güzel çalışıyordu. Yeni olduğu için hemen alışamadığımdan biraz daha eski G7'imi kullanayım dedim. Neyse onuda kurdum ilk başta ikisi güzelce çalışıyorlardı. Ben yine G7 kullanmaya devam ettim. Belli bir süre sonrada artık MX Revolution'a geçeyim dedim ama farenin şarjı dolu olmasına rağmen iletlettiğimde mouse pointer hiç oynamadı. Tuşları çalışıyor, sağa tıkladığımda window menüsü açılıyor ama asla pointerı oynatamıyorum. Çıkarıp tekrar taktım, baya denedim ama sorunu çözemedim. İkiside USB'den bağlı. Acaba bir çakışma yada kendi programları arasında bir çakışma mı oldu da böyle oldu?
  • sorunlarınız devam ediyormu haala
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim sorunum hala devam ediyor, yepyeni mouse ama hala kullanamıyorum.
  • kablosuz mouselarda alıcı ile mouse aynı seviyede olması lazım yani alıcı aşağıda mouse bilgisayarın yanında olursa görmekte zorlanır. Bunun sebebi ise alıcılar tek yönde dalga yayıyor. Bazi mouselarda çember dalga yayıyor ve sorun ortadan kalkıyor. Birde böyle deneyin inşallah çözülür.
  • bluetooth bağlantı kullananı yok mu bu mouse ların ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

bluetooth bağlantı kullananı yok mu bu mouse ların ?

bu modelde yok olarak biliyorum ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.