Şimdi Ara

logitech MX Revolution -orta tuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün logitech mx revolution mouse satın aldım.Orta tuş iki şekilde dönüyor.serbest şekilde dönebildiği gibi kademe kademe olarakta dönüyor. Ancak bunu nasıl ayarlıyoruz. Tuşu çevirirken bazen kademeli, bazende serbest dönüyor. Yani bir ayarı varmı.
    Teşekkürler

• Altında olması lazım MX 620 de öyleydi ama şu an askerde
  • Altında sadece on-off tuşu var:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: yguven

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün logitech mx revolution mouse satın aldım.Orta tuş iki şekilde dönüyor.serbest şekilde dönebildiği gibi kademe kademe olarakta dönüyor. Ancak bunu nasıl ayarlıyoruz. Tuşu çevirirken bazen kademeli, bazende serbest dönüyor. Yani bir ayarı varmı.
    Teşekkürler

Mause'un tekerleğine(tekeri döndürmeden) zemine doksan derecelik bir açıyla tuşu çökertecekmiş gibi basarsan(korkma scroola bişey olmaz,yöntemi bu)hassas moda döner;aynı işlemi tekrar yaparsan da faster hıza almış olursun tekrar

----------- Tüm dostlara saygılar...

• Merhabalar,

Tekerleğinde hızlı mod olmayan farelerde orta tuşa basınca uzun sayfalarda bir yuvarlak içinde iki yönlü bir ok işareti çıkıyordu. Biz bu oku yuvarlaktan ne kadar aşağı çekerdek o orandaki bir hızla sayfada aşağı yönde veya tersini yaparsak yukarı yönde ilerlemeye başlıyorduk. Logitech'in orta tuşuna eklediği yeni özellik acaba önceki sayfa kaydırma özelliğini kullanılmaz hale getiriyor mu ? Getirmiyorsa bunu nasıl sağlamışlar, az basınca ok çıkyor, tam basınca tekerleğin hızı mı değişiyor? Yoksa hem hız değişiyor hem de ok mu çıkıyor (bunu beklemiyorum çünkü kullanımda problemler yaratır, ok çıkmayan sayfalarda hız değiştirmek zorunda kalırız)

Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech MX Revolution
    17 yıl önce açıldı
    Logitech Mx Master 3
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.