Şimdi Ara

Logitech MOMO Racing Force Feedback Wheel

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu aralar direksiyon almayı düşünenler varsa diye ve kendim için bir konu açtım. Konudaki alet oyunlarla ilgili olduğu için buraya açtım.
    Bu konunun amaçı oyun direksiyonu olan arkadaşlar varsa alıcak arkadaşlara yardımcı olmaları. Hangi oyun direksiyonunu kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz.
    Ben araştırdım. Aşağıda özelliklerini ve resimlerini verdiğim oyun direksiyonunun seçtiim. Ama almadan önce kullanan arkadaşlara ve (hayır onu alma daha iyisi var) diyecek arkadaşlara
    bir danışayım dedim. Oyun direksiyonu olan arkadaşlar bizleri bilgilendirirseniz ve tecrübelerinizi yazarsanız seviniriz. Şimdiden teşekkür ederim....

Tuşlar:6 adet programlanabilir
    Titreşim:Var
    Gaz/Fren Pedalı:Var
    Vites Kolu:Var
    Dönme Açısı:240 derece
    Sabitleme Şekli:Masa kenarı
    Dış Malzeme:Kauçuk yapı
    Bağlantı:USB
    Sistem Uyumu:PC ve Mac OS X desteği
    Yazılım:Logitech Profiler Yazılımı,Favori Oyunlar için hazır profil
    Garanti Süresi (Yıl):2
    Fiyatı her yerde ayrı ayrı yazdığı için yazmadım...

NOT:Birde aklımda kalan bir soru var. Bir araba yarışını klavyede oynarken tuşa basılı tuttuğunuzda sonuna kadar kökler gazı tuştan elinizi çekmediğiniz sürece.
    Bu direksüyonlarda ise gaza ne kadar basarsanız hızı o kadar mı gidiyor. Yani hafif bastığınızda hız mesela hep 50 de mi gidiyor. Daha önce hiç kullanmadımda o yüzden soruyorum...

Ürünün Resimleri

• Forumda kimsenin direksiyonu yokmu ya. Bu ürünü kimse kullanmıyormu...
  • Direksiyonum yok ,ama bildiğim kadarıyla kalkış anında pati çekme
    sorunu olmuyor.
    Logitech momo şu anda direksiyon almayı düşünen birisi olarak
    en iyi seçim derim.Biraz forumlara bakarsan cevaplarında bu yönde olduğunu
    görürsün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fast

Direksiyonum yok ,ama bildiğim kadarıyla kalkış anında pati çekme
    sorunu olmuyor.
    Logitech momo şu anda direksiyon almayı düşünen birisi olarak
    en iyi seçim derim.Biraz forumlara bakarsan cevaplarında bu yönde olduğunu
    görürsün.

Teşekkürler. Birde verdiğim not hakkında birileri bir şey söylese hiç bir teredütüm kalmıycak. YANİ ŞU SORUYA:
    NOT:Birde aklımda kalan bir soru var. Bir araba yarışını klavyede oynarken tuşa basılı tuttuğunuzda sonuna kadar kökler gazı tuştan elinizi çekmediğiniz sürece.
    Bu direksüyonlarda ise gaza ne kadar basarsanız hızı o kadar mı gidiyor. Yani hafif bastığınızda hız mesela hep 50 de mi gidiyor. Daha önce hiç kullanmadımda o yüzden soruyorum

• Bu direksiyonun aynısı arkadaşta var çok memnun ve verilen parayı sonuna kadar hak ediyor.
  • dostum bu direksiyon uzun bir zamandır bende var on numara bir direksiyon.yalnız öyle colin mcrae gibi hızlı yarış oyunlarını oynayamazsın.need for speed serisi için se uzun süre alışman gerekir.ben en çok hard truck oynarken keyif alıyorum orda gerçeklik hissi son safhada hele birde kamyonu düşük vitesde kullanırken birden yüksek vitese geçtiğinden kamyonun çıkardığı ses o işte anlatılmaz yaşanır.
  • Herkese merhaba . Bugün aldım bu direkdiyonu. Ama direkdiyonu döndürmek çok sert bazen ymuşuyor ama genelde çoğu oyunda sert titreşimi kapatınca bazı oyunlarda biraz yumuşuyor gene ama genede sert. Bu normal mi bunun bir ayarı yokmu. Eğer gerçekten böyleyse çok saçma. Lütfen bunu kullanan biri varsa bir yardımcı olsun .Şimdiden teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech Driving Force GT-Xbox?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiç direksiyon kullanmadım ama o dediğin sertlik oyundaki gerçekciliği arttırmak için normal araçla viraja girdiğinde nasıl direksiyonu döndüremezsin bunda da öyledir, ama bu fonksiyonu açma kapama olması lazım.

Bence logitech profilne gir biraz ayarları araştır
  • Girdim baya kurcaladım. Yumuşama oluyor. Tamam dediğimde gene eski haline dönüyor. Anlamadım gitti. Deniycez bir kaç sefer daha...
  • o sertlik sorunu için şunuda deniyebilirsin..logitech profilinde FORCE yazan değeri indir(kesin böyle biayar vardır) yada oyun ayarlarından bak FORCE diye bi şey varmı
  • Force Faddback özelliği var onu kapadım. Düzeldi ama o zamanda ttireşim kapanıyor. Onun için tam kapamadım biraz kıstım gayet güzel şu anda saol...

quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

o sertlik sorunu için şunuda deniyebilirsin..logitech profilinde FORCE yazan değeri indir(kesin böyle biayar vardır) yada oyun ayarlarından bak FORCE diye bi şey varmı
  • Merhaba ben bu direksiyonu yaklaşık 3 ay önce aldım gayet güzel kullanım açısından çok keyifli özellikle tır oyunlarında çok güzel oluyor.Parasının hakkını veriyor
  • Bu direksiyonu ankarada bulamıyom bulan varmı nerde satılıyo
  • Ben istanbulda PC GOL D dan aldım. Ordada varsa PC GOL D bir bak derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi half life -- 10 Şubat 2007; 0:40:24 >
  • bunun fiyatı nedir acaba?? TDU için alabilirim
  • fiyat nedir bunun
  • Ben 170 ytl ye aldım. Bri ay oldu sanırım. Belki ucuzlamıştır.
  • peki klavyedeki gibi gaza basınca köklüyormu yoksa gerçekteki gibi az basınca yavaşmı gidiyor
  • Bende sormuştum onu. Gerçekteki gibi ne adar basarsan o kadar gidiyor. Direksiyon gerçek bir yarış arabasının birebir aynısı. Zaten gtr2 oynarken aynı direksiyomn vardı bir arabdaa Titreşim olayı çok iyi. Tabii oyununa göre değişiyor. Alen Wake oyununu beklyiroum. Kilometrelerce araba kullanabailecekmişiz. O grafiklerle güzel bir deneyim olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.