Logitech Momo kullanıcısıyım ayrıca bilgisayarımda Colin McRae yüklü durumda,
Direksiyonumu 4 ay önce aldım şimdiye kadar bi sorun çıkarmadı Colin Mc Rae DIRT tier 4 e kadar hiç bir sorun olmadan oynadım fakat artık direksiyonla düz gitmeyi başaramıyorum. Oyunla konsol arasında bir sorun var. Fakat feedback i arttırdığımda veya azalttığımda bu ayarsızlık daha değişken oluyor. Yani bence feedbackle bağlantılı bir durum. Başlangıçta direksiyonla oyun aynı anda hareket etmesine rağmen biraz oynayınca bu ayar bozuluor. Windowstayken oyun ve kumandalar bölümünde denetim masasında ise direksiyonda hiç bir sorun yok, calibrasyon ve düzlük ayarı gayet normal gözüküyor. Bu acaba oyunla bağlantılı bi durummu eğer öyleyse şimdiye kadar niye sorun çıkmadı ? Bu tarz bi sorunla karşılaşan var yardımcı olablirse çok sevinirim teşekkürler.
Kalibrasyon yaptığın zaman hiçbir sorun yoksa sürücülerini güncellemeni öneriyorum. Logitech Momo için son çıkan sürücü 5.01 dir onu kurmalısınhttp://www.logitech.com/index.cfm/441/320&cl=roeu,en?osid=1&file= benim de bu tür sorunlarım olmuştu Momo kullandığım zamanlar ama sürücü güncellemesinden sonra hiçbir oyunda problem yaşamadım. Oyundaki kalibrasyon ayarlarına da bakmayı unutma.
Oyundaki lineerlik ayarlarını baya bi kurcaladım fakat bir sonuca ulaşamadım.
Sizce direksiyonu garantisini kullanarak geri göndermelimiyim çözüm bulabilirlermi.
Ayrıca dediğiniz sürücü yüklü durumda buna rağmen olmadı
canını sıkma arkadasım bendede aynı sorun var oyundan kaynaklanıyo cunku nfs serısınde bı sorunla karsılasmadım
Çok saolasın ya kafayı yemek üzereyim satlerce uğraşıorum yapmadığım şey kalmadı ama artık uğraşmam.
Çok saol tekrardan yoksa bi daha geri gönder direksiyonu falan filan...... eyvallah
Sorunun oyundan olması pek mümkün değil, G25 ile gayet düzgün çalışıyor. Senin direksiyonunda bir sorun var muhtemelen. Diğer oyunlarda sorun yoksa momo ile dirt uyumsuzluk yapıyor olabilir.
MOMO ile Dirt'i ben sorunsuz kullanıyorum. Başka bir sorun olmalı.
direksiyonla değil oyunla ilgili bir sorun, 1.2 yamasını yükleyin düzelecektir.
klavye ayarlarıdda aynen bu şekilkde gidiyordu sil baştan yapmak durumunda kalıyordum, 1.2 yamasıyla sorun gitmişti.
patch 1.2 yü yükledim fakat bir değişiklik olmadı açıkçası bunun için patch yaptıktan sonra ona özel bi crack te mi yamalamak lazım ben aynı crack i kullandım bu yüzden mi bir sonuç elde edemedim ??
quote:
Orjinalden alıntı: emrektp
patch 1.2 yü yükledim fakat bir değişiklik olmadı açıkçası bunun için patch yaptıktan sonra ona özel bi crack te mi yamalamak lazım ben aynı crack i kullandım bu yüzden mi bir sonuç elde edemedim ??
Dostum o değil ama oyunun direksiyon ayarlarını iyice bir kontrol et derim
bnde de momo var bnde bi tek dirtte sorun yaşıyorum diğer oyunlar gayet normal fakat dirte gelince arabayı yolda tutmak imkansız nerdeyse..
Bende dirti normal bir şekilde oynuyorum direksiyonun hassaiyetini oyundan ayarlamayı dene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme