Şimdi Ara

Logitech MK300 kablosuz klavye + mouse seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Logitech MK300 kablosuz klavye + mouse seti

İhtiyacım kalmadığından Logitech MK300 kablosuz klavye+mouse setimi satıyorum.

http://www.sanalpazar.com/Logitech-Mk300-Kablosuz-Klavye-+-Mouse-Seti__isp3943156 sitesinden teklif verebilirsiniz. 1tl'den başlayarak açık artırma sonucuna göre kazanana gönderilecek. kaç lirada kalırsa kalsın.

Yaklaşık 1 yıl önce MediaMarkt mağazasından almıştım. Çok temiz kullandım, hiç bir sorunu ve lekesi yoktur. İlk günkü gibi duruyor.

Kablosuz klavyesi çok işe yarıyor. Media tuşları, kısayol tuşları var. Ayrıca ayar yaparak klavyeyi mouse olarak da kullanmak mümkün. Yaklaşık 15 metreye kadar sorunsuz çalışıyor. Aynı şekilde mouse da 15 metreye kadar çekiyor.

Hem klavyede, hem de mouse'da otomatik pil tasarrufu sistemi var. Yani, sadece tuşlarına bastığınızda pil harcıyor. Ben aldığım pilleri henüz çıkartmadım bile.

Ürünü açık artırmayla satıyorum, en yüksek teklifi verene göndereceğim. Ürünün sıfırının piyasa değeri yaklaşık 70TL civarındadır.

Ürünün orjinal sitesini ziyaret ederek detaylı bilgileri görebilirsiniz.

www.logitech.com/tr-tr/support/keyboard-mice-combos/5755
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.