Şimdi Ara

Logitech m560 mouse 99 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Şu anda diğer yerlere göre fiyat iyi.

Ek olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ullumanitu -- 2 Şubat 2019; 13:57:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorumları kötü
  • Bu mouse u kullanıyorum. Günlük işler için falan efsane. Tuşlarına programıyla birlikte farklı komutlar atayabiliyorsunuz. Eksi olarak ise scroll un altında orta tuş yok(programıyla orta tuşu scroll un hemen üstündeki tuşa atadım. Alışması kolay. ). Bir de bendekinin sol yan tarafta olan tuşlardan biri artık çalışmıyordu. Logitech e yazdım. Kısa sürede açılmamış kutusunda,aynı model yeni bir mouse gönderdiler. Onun da aynı tuşu çalışmıyordu😀. Nitekim elimde sol yan tuşlarından biri çalışmayan iki tane mouse olmuş oldu😀. Daha da yazmadım ama yazsam bir tane daha gönderirlerdi herhalde. Benim için niyet önemli😀.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı1992 kullanıcısına yanıt
    aynı ürünü bende geçen hafta aldım aynı şekilde yan tuşlarından bir tanesi çalışmıyo maus hafif bi maus az ağır olsa harika olurdu birde dediğin gibi orta tuş yok üstündeki tuşa atamak zorunda kaldım ama alıştım hemen
  • İçinde verdikleri pil günde 10 11 saat kullanimla 9 ay gitti.
    Kullanımı, tuşları çok güzel ama zaman zaman çift tıklama sorunu oluyor. Her zaman değil ama sanki Twitterda gezerken daha çok oluyor çözemedim. Dh de dolaşırken hiç olmuyor mesela.
    Tuşların birleşik olması bi sorun değil.

• TNCYLDRM kullanıcısına yanıt
    Garip bir durum ya😀. Mouse’un içini açıp switchlere baktım ama bir sorun görünmüyor. İçinde 3 farklı marka switch vardı. Sol tık için kullanılan switch in markası omron’du(ki iyi bir marka diye biliyorum. )

• quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

Garip bir durum ya😀. Mouse’un içini açıp switchlere baktım ama bir sorun görünmüyor. İçinde 3 farklı marka switch vardı. Sol tık için kullanılan switch in markası omron’du(ki iyi bir marka diye biliyorum. )
    Logitech hangi adresine yazdınız acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech F710 GamePad 305,09 TL
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok kaliteli ve kullanışlı bir mouse. 2015 te siyah rengini 60 tl ye almıştım. Hala sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. İçinde gelen pil 18 ay dayanmıştı şu an üçüncü pili takılı 2 ay önce değiştirdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • support.logitech.com
    Logitech Destek + Karşıdan Yükleme
    https://support.logitech.com/tr_tr/home

Buradan hesap oluşturup ürünü kaydedin. Sonra destek talebi oluşturun. Biraz geç cevap veriyorlar ama kargo yurt dışından gelmesine rağmen 3-4 güne gelmişti.

• tüh kaçırmışım. varsa satan alırım ankaradan
  • hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Adamlar neyi denedi acaba 3 farklı switch ile :D neyse böle kullanıyorum ben bi ara boş kalırsam ararım logitech i sorarım bi
  • Tasarımcıyım, bu mouse a bir kere alışınca insan başka mouse kullanamıyor :) Israrla tavsiye ederim alacak arkadaşlar için.

• Ergonomik olarak kötü bir mouse. Ayrıca scroll tuşunu çok kullanan arkadaşlar varsa 20 tl'lik bir mouse'un size sunduğunu sunmuyor. 2 saat anca kullanabilmiştim, sonra iade ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.