Şimdi Ara

Logitech M280 vs M525

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech M280: http://www.n11.com/logitech-910-004287-m280-kablosuz-siyah-mavi-mouse-P43834805

Logitech M525:http://www.n11.com/logitech-m525-kablosuz-lazer-black-910-002583-P32130849

Sizce bunlar dan hangisi daha iyidir M280 tasarım olarak daha etkileyici geliyor bana ama özellikleri olarak hangisi daha iyidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-48562487 -- 1 Mayıs 2015; 15:20:59 >

• Beyler acil yardım lütfen
  • M525 i bilmiyorum. Geçen hafta M280 aldım 1 adet daha önceki mousumda logitech km260 ın mousunu kullanıyordum ve son derece memnundum. Fakat m280 daha önce kullandığım mouse pedimde çalışmıyor. Halıda, çekyatta vs. heryerde çalışmasına rağmen daha önceki mousumun çalıştığı mouse pedde çalışmadığı için m280 modelinden nefret ettim diyebilirim. Bende yeni bir mouse arayışındayım. M525 modelini bende araştırıyorum ama 2 pil ile çalışması dezavantaj. Mouse ağırlığını arttıracağından dolayı. Yoksa pil tüketimi olarak logitech üzerine mouse yok diyebilirim.

Orijinalden alıntı: albamustafa

M525 i bilmiyorum. Geçen hafta M280 aldım 1 adet daha önceki mousumda logitech km260 ın mousunu kullanıyordum ve son derece memnundum. Fakat m280 daha önce kullandığım mouse pedimde çalışmıyor. Halıda, çekyatta vs. heryerde çalışmasına rağmen daha önceki mousumun çalıştığı mouse pedde çalışmadığı için m280 modelinden nefret ettim diyebilirim. Bende yeni bir mouse arayışındayım. M525 modelini bende araştırıyorum ama 2 pil ile çalışması dezavantaj. Mouse ağırlığını arttıracağından dolayı. Yoksa pil tüketimi olarak logitech üzerine mouse yok diyebilirim.

M525 aldim ben hocam daha hassas oldugunu okudum bazi yerlerde ona dayanarak tercihim M525 oldu. Daha uzunda pil omru varmis. Yani fare omru bitene kadar pil degistirmeye gerek bile kalmayacak sanirsam. M280 bence tasarim olarak daha guzel ama yine olsa yine M525'i tercih ederdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de ikisi arasındaydım dün m280 aldım daha kargoya verilmemiş. Deneyimleyince yorumu düzenlerim. :)

Uyarı üzerine düzenleme: M280 gayet güzel, elinize çok güzel oturuyor ve hafif olduğu için de kullanması çok keyifli. Bir süre kullanmayınca kendini kapatıyor, dokunduğunuz anda tekrar açılıyor. Yanlarındaki desenler boşluklu olduğu için fazla kirli ortamda tutarsanız oralar kir tutabiliyor ya da eliniz yağlıyken falan ellediğinizde orada birikebiliyor ama zaten öyle kullanmayın mouse. :) Ben gayet memnun kaldım, bir daha olsa yine bu mouse tercih edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 30 Haziran 2015; 3:34:25 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.