Şimdi Ara

Logitech M195 Kablosuz Nano Mouse Sadece 19.11 TL Hepsiburada (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
7.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 6 7 ay önce bi kampanyadan 9.90 a almıştım 2 adet
  • m180 logitech bim den almıştım.17 tl.Bence mükemmel bi ürün.Almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.Kaliteli bir gövde yapısına sahip.Oldukça sade ve pili tasarruflu harcıyor.İçinde Duracell AA çıkıyor.Kullanmadığınızda beklemeye alma gibi bi özelliğide var sanırım.Hiç düşünmeyin...
  • Gayet sıcakmış. Piyasada 20 TL
    Burda 89 kuruş daha ucuz.

100 tane alsak 89 TL kardayız.
  • Ürün yine hepsiburadada indirimli. Önceki kampanyada kargo bedava mıydı? Öyle hatırlıyorum sanki.

http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-m195-kablosuz-nano-mouse/productDetails.aspx?productId=bd04735&categoryId=52&intcamp=GununTeklifi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil-111 -- 6 Şubat 2012; 15:14:43 >
  • 9 liraya almıştım,tavsiye ederim.
  • Kargo dahil olsa alınabilirdi ama 4,5 TL de kargosu var 24-25 TL ye gelicek. Haftasonu fırsatlarıyla mağazalardan daha cazip bir fiyata alınabilir diye düşünüyorum.
  • 20 liraya elden alabilecegimiz bir yer var mi? ew, mm gibi?
  • carrefourda 36 liraya falan m305 satılıyodu pembe
  • güzel bir fare bir yıldır kullanıyorum.duracell piliyle birkaç ay gitmişti. okulda 3-4 mt mesafeden sürekli kullandım
  • Önceki kampanyada kargo bedava mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyaztebeşir

m180 logitech bim den almıştım.17 tl.Bence mükemmel bi ürün.Almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.Kaliteli bir gövde yapısına sahip.Oldukça sade ve pili tasarruflu harcıyor.İçinde Duracell AA çıkıyor.Kullanmadığınızda beklemeye alma gibi bi özelliğide var sanırım.Hiç düşünmeyin...

Aynı kamp. Bende almıştım. Dolar düştüğü için sanırım fiyat düşmüş. Tavsiye ederim pişman olmazsınız.
  • Merhaba Bende Logitech M195 Aldım Fakat Pil Bittikten sonra bir daha dolu pilleri bile kabul etmiyor.Optik ışık yanıp sönüyo dolu pili taktığımda .Bunun Bir çözümü var mı
  • elimde Sıfır acılmamış faturalı M305 var sarı renk isteyen olursa 20TL ye verebilirim. Antalya içi elden teslim antalya dışı kargo 5TL
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.