Bildirim
Logitech M195 Kablosuz Nano Mouse 19,87 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
4,5 TL de kargo. -
Kargosu var.
Sıcak fırsat değil. -
Vay anasına aynı gün teslimatı ücretsiz kargo diye okumuşum.Biraz astimat var arkadaşlar kusura bakmayın..Gözlüklerim neredeydi benim:) -
quote:
Orijinalden alıntı: fidelio76
Kargosu var.
Sıcak fırsat değil.
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: furlaka
Vay anasına aynı gün teslimatı ücretsiz kargo diye okumuşum.Biraz astimat var arkadaşlar kusura bakmayın..Gözlüklerim neredeydi benim:)
eyvallah saol yinede kardeşimm -
Dondum kaldım soğuk + fırsat bile değil ağam ^^
canın sagolsn -
ben o sırada aldım saat 11 12 arası. zam gelmiş 3 saatte :D 21 tl olmuş. Size göre fırsat sıcak olmamış ama şuan piyasada 23 tl den az yok ara ara e.w 20 tl ye satıyordu fakat bir türlü ben yakalayamıyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 24 Ocak 2012; 14:40:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bektafig
Dondum kaldım soğuk + fırsat bile değil ağam ^^
canın sagolsn
daha uygun veren yer varsa link verebilir misiniz ben bulamadım da gogle'dan -
logitech te mouselerin tekerine sağ ve sol tık özelliği olan var onları tavsiye ederim. örneğin şu an kullandığım m305 gibi.. -
-
Ben 4 ay önce Mediamarkt açılışında 16.50 Tl'ye aldım bu modeli. -
geçen bimde çalışan komşum (teknoloji ürünleri oldugunda arıyor sağolsun) söyledi, 9.95 e logitech mouse var dedi. 2 tane aldım, birini hediye birini de logitech anywhere darkfield e yedek yaptım. 3 tane vardı zaten heyecan yapmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maeds -- 24 Ocak 2012; 18:02:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: radiko1
logitech te mouselerin tekerine sağ ve sol tık özelliği olan var onları tavsiye ederim. örneğin şu an kullandığım m305 gibi..
Fiyat olarak aynı segmentte olmasada yazdığına istinaden M705 Marathon tavsiye edebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: maeds
geçen bimde çalışan komşum (teknoloji ürünleri oldugunda arıyor sağolsun) söyledi, 9.95 e logitech mouse var dedi. 2 tane aldım, birini hediye birini de logitech anywhere darkfield e yedek yaptım. 3 tane vardı zaten heyecan yapmayın.
acaba bu bimdeki ürün logitech in hangi modeli ? -
fiyat 5 lira zıpladı bir gün içinde neyse ben aldım yarın elimde 3 saat içinde kargoya teslim ettiler zaten elde olunca baya hızlı hepsiburada. -
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/logitech-m195-kablosuz-nano-mouse-51573522
Gittigidiyor da fırsat ürünü fiyatı 20,90 TL -
Kullanan arkadaşlar yorum verebilir tavsiye ederler mi acaba? -
electro worldde aynısından 19tlye almıştım %33 indirimdeydi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Okisht
electro worldde aynısından 19tlye almıştım %33 indirimdeydi.
şu an satılıyor mu hala?
satılmıyorsa bir anlamı yok,
herkes şu fiyata aldım diyor ama şu an daha uygun bir yer gösterebilen var mı, yok, konu kapanmıştır o halde!
Benzer içerikler
- ofis koltuğu önerisi
- gemini öğrenci
- ücretsiz hosting
- phanteks t30
- geforce now
- black friday 2025
- telegram indirim kanalları
- temu yasaklandı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X