Şimdi Ara

Logitech M195 Kablosuz Nano Mouse 19,87 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.093
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargosu var.
    Sıcak fırsat değil.
  • Vay anasına aynı gün teslimatı ücretsiz kargo diye okumuşum.Biraz astimat var arkadaşlar kusura bakmayın..Gözlüklerim neredeydi benim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fidelio76

Kargosu var.
    Sıcak fırsat değil.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Vay anasına aynı gün teslimatı ücretsiz kargo diye okumuşum.Biraz astimat var arkadaşlar kusura bakmayın..Gözlüklerim neredeydi benim:)

eyvallah saol yinede kardeşimm
  • Dondum kaldım soğuk + fırsat bile değil ağam ^^

canın sagolsn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    500 lira - Razer Viper Mini
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben o sırada aldım saat 11 12 arası. zam gelmiş 3 saatte :D 21 tl olmuş. Size göre fırsat sıcak olmamış ama şuan piyasada 23 tl den az yok ara ara e.w 20 tl ye satıyordu fakat bir türlü ben yakalayamıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 24 Ocak 2012; 14:40:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bektafig

Dondum kaldım soğuk + fırsat bile değil ağam ^^

canın sagolsn

daha uygun veren yer varsa link verebilir misiniz ben bulamadım da gogle'dan
  • logitech te mouselerin tekerine sağ ve sol tık özelliği olan var onları tavsiye ederim. örneğin şu an kullandığım m305 gibi..
  •  Logitech M195 Kablosuz Nano Mouse 19,87 TL
  • Ben 4 ay önce Mediamarkt açılışında 16.50 Tl'ye aldım bu modeli.
  • geçen bimde çalışan komşum (teknoloji ürünleri oldugunda arıyor sağolsun) söyledi, 9.95 e logitech mouse var dedi. 2 tane aldım, birini hediye birini de logitech anywhere darkfield e yedek yaptım. 3 tane vardı zaten heyecan yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maeds -- 24 Ocak 2012; 18:02:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

logitech te mouselerin tekerine sağ ve sol tık özelliği olan var onları tavsiye ederim. örneğin şu an kullandığım m305 gibi..

Fiyat olarak aynı segmentte olmasada yazdığına istinaden M705 Marathon tavsiye edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maeds

geçen bimde çalışan komşum (teknoloji ürünleri oldugunda arıyor sağolsun) söyledi, 9.95 e logitech mouse var dedi. 2 tane aldım, birini hediye birini de logitech anywhere darkfield e yedek yaptım. 3 tane vardı zaten heyecan yapmayın.

acaba bu bimdeki ürün logitech in hangi modeli ?
  • fiyat 5 lira zıpladı bir gün içinde neyse ben aldım yarın elimde 3 saat içinde kargoya teslim ettiler zaten elde olunca baya hızlı hepsiburada.
  • Kullanan arkadaşlar yorum verebilir tavsiye ederler mi acaba?
  • electro worldde aynısından 19tlye almıştım %33 indirimdeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

electro worldde aynısından 19tlye almıştım %33 indirimdeydi.

şu an satılıyor mu hala?

satılmıyorsa bir anlamı yok,
    herkes şu fiyata aldım diyor ama şu an daha uygun bir yer gösterebilen var mı, yok, konu kapanmıştır o halde!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.