Bildirim
Logitech M175 Kablosuz Nano Mouse HB

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Metro gross markettede m175 19 tl civarı fiyatı vardı ordanda değerlendirebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 26 Ekim 2013; 16:47:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zam gelmiş hepsiburada bu 2 tl nin hesabını yapar -
-
arkadaşlar bu çek mevzusu nedir? nereden alınıyor? bu çekleri satan, eden birileri mi var? hiçbir bilgim yok gerçekten bildiğim alışveriş yaparsın HB'den, orada puanların birikir veçeke dönüştürüp harcarsın puanları. başka başka yolları da var sanırım?
-
quote:
Orijinalden alıntı: orcntpz
arkadaşlar bu çek mevzusu nedir? nereden alınıyor? bu çekleri satan, eden birileri mi var? hiçbir bilgim yok gerçektenbildiğim alışveriş yaparsın HB'den, orada puanların birikir veçeke dönüştürüp harcarsın puanları. başka başka yolları da var sanırım?
Hocam yazın coca cola altlimitsiz 20 tl lik çek dağıtmıştı tabii zor koşullar altında alınıyordu:)Alan arkadaşlar forumun çek satış kısmında satıyorlar bu çekleri.
http://forum.donanimhaber.com/forumid_841/tt.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen.md -- 26 Ekim 2013; 20:55:28 >
-
Hmm anladım hocam, çok teşekkür ederim :) -
11 TL'ye kargo dahil aldığımız zamanları hatırlıyorum ben. Yada 10 TL'ye mi gelmişti, tam hatırlamıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X