Şimdi Ara

Logitech M175 Kablosuz Nano Mouse HB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.005
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hb günün fırsatı Logitech M175 Kablosuz Nano Mouse 17,90 TL kargo 3,61tl
    Çek satışta 12 tl ye altlimitsiz 20 tl çek satan arkadaşlar vardı çekle birlikte alınınca çok uygun fiyata geliyor ihtiyacı olan arkadaşlar düşünebilir.
    HB

• Metro gross markettede m175 19 tl civarı fiyatı vardı ordanda değerlendirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 26 Ekim 2013; 16:47:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zam gelmiş hepsiburada bu 2 tl nin hesabını yapar
  • 22.5 TL ye geliyor.12 Liraya çek bulabilirsek 14.5TL ye geliyor.Ne kadar sıcak fırsattır bilemem.
     Logitech M175 Kablosuz Nano Mouse HB
  • arkadaşlar bu çek mevzusu nedir? nereden alınıyor? bu çekleri satan, eden birileri mi var? hiçbir bilgim yok gerçekten bildiğim alışveriş yaparsın HB'den, orada puanların birikir veçeke dönüştürüp harcarsın puanları. başka başka yolları da var sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcntpz

arkadaşlar bu çek mevzusu nedir? nereden alınıyor? bu çekleri satan, eden birileri mi var? hiçbir bilgim yok gerçekten bildiğim alışveriş yaparsın HB'den, orada puanların birikir veçeke dönüştürüp harcarsın puanları. başka başka yolları da var sanırım?

Hocam yazın coca cola altlimitsiz 20 tl lik çek dağıtmıştı tabii zor koşullar altında alınıyordu:)Alan arkadaşlar forumun çek satış kısmında satıyorlar bu çekleri.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_841/tt.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen.md -- 26 Ekim 2013; 20:55:28 >

• alperen.md kullanıcısına yanıt
    Hmm anladım hocam, çok teşekkür ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 11 TL'ye kargo dahil aldığımız zamanları hatırlıyorum ben. Yada 10 TL'ye mi gelmişti, tam hatırlamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.