Şimdi Ara

LOGITECH LX710 KABLOSUZ KLAVYE-MOUSE SETİ --- 49 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    İkinci el aldığım bir pc ile elime geçti. İhtiyaç fazlasıdır. Klavyenin tüm tuşlarını tek tek söktüm ve çamaşır suyu ,deterjan vs karışımı bir suda birkaç saat dezenfekte ettikten sonra tek tek durulayıp kurutarak yerine taktım. Yani mağazada satılandan daha hijyenik =)) Klavye ve mouse kozmetik olarak 10 üzerinden 8 alırlar. Piyasada en son 107TL gibi bir fiyatla satılıyordu, şu an sıfırı yok. 6 aydır filan üretilmiyor sanırım bu model. Klavyede çok kullanışlı kısayol tuşları mevcut. Büyük boyutta resimlerini ilanda mevcut. Fiyatımın oldukça uygun olduğunu düşünüyorum, lütfen takas ve pazarlık teklif etmeyin.

Fiyat:55 TL >> 49TL oldu.

Klavye Özellik Kablosuz Q Klavye,Ultra Düz Profil,Ses ve Fotoğraf Denetimi,Yatabilen Tekerler Artı Yakınlaştırma,Düşük Pil Uyarısı,Ayarlanabilir Klavye Açısı
    - Mouse Özellik LX7 Lazer mouse, Yatay Dikey Scroll,Düşük Pil Uyarısı
    - Özellik Klavye üzerinden ses ve video kontrolü
    - Açıklama Favori uygulamalara hızlı erişim
    - Programlanabilir Media Tuşları

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 29 Aralık 2011; 20:04:37 >

• Usta nerdeydin görükmüyorsun ne zamandır. Hoşgeldin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow3804

Usta nerdeydin görükmüyorsun ne zamandır. Hoşgeldin...

Hoşbulduk , sağolasın. Yine çok gözükecek olmasam da özlemişim forumu, birçok arkadaşı ilanlarda gezmeyi filan falan.
    Hazirandan bu yana bir ceza -uzaklaştırma ve bilimum bileşenleri, hayat sıkıntıları şu bu. Ara ara görünürüz inşallah :)

İyi forumlar, saygılar, hiickimse.
  • iyi satışlar hayırlı dönüşler koray bey
  • quote:

Orijinalden alıntı: R@N

iyi satışlar hayırlı dönüşler koray bey

Eyvallah Murat bey :) Hayırlı yetkiler sana-size-bize de :)
  • Aynı set bende de mevcut şuanda kullanıyorum çok memnunum alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun
  • hayırlı satışlar koray takipteyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alınası ancak bu temizlik işlemi klavye takımına hasar verir mi diye de düşünmekteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: canverse

alınası ancak bu temizlik işlemi klavye takımına hasar verir mi diye de düşünmekteyim

evet aynen. temizlik işlemini yaptıktan sonra klavyeyi denediniz mi kullandınız mı? herhangi bir sorun var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canverse

alınası ancak bu temizlik işlemi klavye takımına hasar verir mi diye de düşünmekteyim

tabi ki denedim , klavyemi garantiye verdiğimde 1 hafta kadar kullandım herhangi bir sorun yok. temizlik işlemini tuşları tek tek sökerek yaptığım için zaten klavyenin çalışmasında bir problem çıkması mümkün değil. kurutup yerine takıldı vs vs :)
  • Sadece klavye almak istersek fiyat aynı mı?
  • bende sadece mause alsam olurmu
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, imkansız gibi ama ürün belki duruyordur dedim. Duruyorsa talibim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.