Şimdi Ara

***LOGITECH LX300, MICROSOFT LAZER DESKTOP 6000**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
1
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech lx300 wireless(kablosuz) klavye mause set

Ürünün hiç bir problemi yoktur. Orjinal kutusu vs yoktur. Sadece klavye,mause ve alıcısı yollanacaktır. Mause neredeyse hiç kullanılmadı. Kendim g9 mause kullanıyorum. Klavye den çok memnun kalarak kullandım. Bilek dayanağı ve yapısı gereği konforlu bir klavyedir. 2 adet kalem pil(AA) ile çalışır. Pil ömrü çok iyidir. Ben şarzlı pil kullanıyorum. Bir kere taktıktan sonra aylarca unutuyorum pil derdini. Çekim mesafesi tahimin 5metre rahat vardır. Odam küçük olduğu için test edemedim ama odadan çıktığımda bile çekiyor. Arkadaşım bana klavye hediye ettiği için fazlalık olduğu gerekçesiyle satıyorum.

İSTEDİĞİM FİYAT:40TL

*************************************************************************************************************

Microsoft wireless laser desktop 6000

Ürün klavye mause settir arkadaşlar yalnız siz sadece klavye aldığınızı düşünerek alın. Mause içerisindeki piller akmış ve pillerin telleri pas yapmış. Şu haliyle tamir görmesi gerekiyor. Telleri yenilenirse çalışacaktır ama ben yinede sadece klavye satıyormuş gibi yazıyorum buraya.

Klavyede herhangi bir sorun yoktur. Şık şeffaf tuşları ve rahat kullanımıyla güzel bir klavyedir. Bilek dayama yeri yumuşaktır. Orjinal kutusunda gönderilecektir.

İSTEDİĞİM FİYAT:30TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdardiego -- 25 Aralık 2012; 6:17:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.