ARKADAŞLAR HEM MAUSE İHTİYACIM VAR HEMDE KLAVYE ÇÜNKÜ LAP TOPUMDA KULLANMAK İSTİYORUM BUNU KABLOSUZ OLMASINDAN DOLAYI.BU SETİ KULLANNA VARMI.RESİMDEKİ GİBİ SADECE BU KÜÇÜK USB STİCK SAYAESİNDEMİ BAĞLANIYO PC YE.MAUSU LX 7 NİNİ AYNISI SANIRIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
Aynen gördüğün gibi arkadaşım o alet.Bendeki mx 3200 gibi bir usb reciever ile bağlanıyor mouseuda klavyeside son derece güzel bir ürün.Hele bir laptopta kullanacaksan daha da bir süper. Mouseun kayganlığı çok arkadaşım en çok onu beğenmiştim o alette V450 gibi aynı.
quote:
Orjinalden alıntı: Merzah
Aynen gördüğün gibi arkadaşım o alet.Bendeki mx 3200 gibi bir usb reciever ile bağlanıyor mouseuda klavyeside son derece güzel bir ürün.Hele bir laptopta kullanacaksan daha da bir süper. Mouseun kayganlığı çok arkadaşım en çok onu beğenmiştim o alette V450 gibi aynı.
yani sen bu ürünü bizzat kendin kullanıyorsun ve ok diyorsun
Bu ürünü kullandım bir ara şirkette ok diyorum kesinlikle güzel ve kaliteli.Bende MX 3200 var MX 3000de kullandım yeğenlerime verdim kendime 3200 aldım onuda abime verdim bu hafta ne yazık ki Kendime yeni bir set almam gerekecek herhalde yine para kıyar 3200 alırım yada ayrı ayrı alırım ama alcacağım şey kesinlikle Logitech olacak