< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbetbirgun -- 16 Ocak 2021; 20:29:56 > |
Sipariş görüntüsünü atmazsanız yalancı olduğunuzu varsayacağım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Öyle bir şey demedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
amazonda 165e g102 modeli vardı 9 günde gönderemediler iptal edip n11den 190a aldım mecburen nasip işte. |
bonus kart 150 üzerine 15tl bonus veriyor bonusflaş üzerinden katılırsanız. o şekilde aldım bir tane. |
|
Şu "geçmişte xx fiyattaydı" demekten başka bir işi olmayanlardan forumca bıkılmış buna rağmen hala daha devam ediyorlar. Evet geçmişte o fiyattaydı fakat Türkiye'de yaşıyoruz, 1.5 ay öncesinin fiyatını tekrar görme ihtimalimiz çok düşük. Bu yüzden bir ürünü almak isteyen kişi güncel durumda en düşük fiyat ne ise o fiyattan satın almak zorunda kalıyor. Lütfen azalarak bitin. |
Bilinçlenmek iyidir her fiyatı kabullenmek zorunda kalırsak bu fiyatları da ararız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam boyutu nasıl bana çok küçük mouse lazım şuan a4techin kablosuz mousunu 5 yıldır kullanıyorum ne kadar mouse aldıysam hepsi elime büyük geldi yada bu küçük mouse alıştığım için büyük mouse geçince iyi aim alamıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|