Bildirim
logitech kablosuz mouse hareket etmiyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bilen yok mu -
bu programı kullanarak mouse u tekrardan kablosuz olarak bağlayabilirsiniz, zannedersem programın yaptığı iş kablosuz kanalı değiştirmek
http://www.logitech.com/pub/techsupport/mouse/logitech_connect.exe -
tüh ya ürünü garanti kapsamında olduğu için bu önerinizi denemeden gold'a götürttüm , abim götürmüştü ve faturası olduğu halde alamayız demişler , garanti belgesi istediler fakat öyle bir belge çıkmadı
ayrıca lazerinden ışık filan gelmiyordu belki algılayıcısı bozulmuştur? -
lazerinden ışık gelmemesinin sebebi laser olması, optik değil -
quote:
Orijinalden alıntı: kilecerme
lazerinden ışık gelmemesinin sebebi laser olması, optik değil
ama galiba önceden ufak kırmızı bi ışık geliyordu yanlış hatırlamıyorsam?
ve şu an serviste birkaç gün içinde arayıp bilgi vericekler -
Fatura varsa garanti belgesine gerek yok dostum. Zaten firmalarda ürünlerin giriş, çıkış tarihler vb bilgileri tutuluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: POWER64
Fatura varsa garanti belgesine gerek yok dostum. Zaten firmalarda ürünlerin giriş, çıkış tarihler vb bilgileri tutuluyor.
biliyorum ama faturayı verince almadılar garanti belgesi istediler
bıraksam beni eve gönderiyolardı resmen (gold elektronik)
tartıştım filan nasıl olmaz diye anca zorla aldırdım kaç saat uğraşıp (faturasını verdiğim halde almıyolardı)
şimdi psu yanmıştı , komple kasayı exa'ya götürdüm faturayı verdim direk bakıma aldılar , gold'dan soğudum direk bu hareketleri yüzünden -
garanti kapsamında aldılar ama yapamayız dediler , kavga ettim hallettiler -
drek logitech'e şikayet etseydin
müşteri servisi çok ilgileniyor bununla ilgili forumlarda çok entry bulabilirsin
numarası şu 00800 44 882 5862 -
quote:
Orijinalden alıntı: ozkansnr
drek logitech'e şikayet etseydin
müşteri servisi çok ilgileniyor bununla ilgili forumlarda çok entry bulabilirsin
numarası şu 00800 44 882 5862
böyle durumlarda satıcı fırmayı galeye bıle almamak lagzım direkt logitech bütün durumları çözüyor... -
teşekkürler arkadaslar bir dahakine direk logitechle görüşücem numarayı kaydettim , zaten sağolsun logitech ürünlerimin bir daha problem yaşatacağına pek ihtimal vermiyorum da
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X