Şimdi Ara

logitech kablosuz mouse hareket etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun esnasında bir anda sağa sola gitmemeye başladı

sol ve sağ tıklama tuşu yine işlevini görüyor ama sağa sola yukarı hiçbir şekilde imleç hareket etmiyor

logitech wireless mouse M505

daha 1 aylık , farklı pillerle de denedim aynı sorun , 385 günü vardı halbuki pilinin de bitmesine

• bilen yok mu
  • bu programı kullanarak mouse u tekrardan kablosuz olarak bağlayabilirsiniz, zannedersem programın yaptığı iş kablosuz kanalı değiştirmek

http://www.logitech.com/pub/techsupport/mouse/logitech_connect.exe
  • tüh ya ürünü garanti kapsamında olduğu için bu önerinizi denemeden gold'a götürttüm , abim götürmüştü ve faturası olduğu halde alamayız demişler , garanti belgesi istediler fakat öyle bir belge çıkmadı

ayrıca lazerinden ışık filan gelmiyordu belki algılayıcısı bozulmuştur?
  • lazerinden ışık gelmemesinin sebebi laser olması, optik değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

lazerinden ışık gelmemesinin sebebi laser olması, optik değil

ama galiba önceden ufak kırmızı bi ışık geliyordu yanlış hatırlamıyorsam?

ve şu an serviste birkaç gün içinde arayıp bilgi vericekler
  • Fatura varsa garanti belgesine gerek yok dostum. Zaten firmalarda ürünlerin giriş, çıkış tarihler vb bilgileri tutuluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: POWER64

Fatura varsa garanti belgesine gerek yok dostum. Zaten firmalarda ürünlerin giriş, çıkış tarihler vb bilgileri tutuluyor.

biliyorum ama faturayı verince almadılar garanti belgesi istediler

bıraksam beni eve gönderiyolardı resmen (gold elektronik)

tartıştım filan nasıl olmaz diye anca zorla aldırdım kaç saat uğraşıp (faturasını verdiğim halde almıyolardı)

şimdi psu yanmıştı , komple kasayı exa'ya götürdüm faturayı verdim direk bakıma aldılar , gold'dan soğudum direk bu hareketleri yüzünden
  • garanti kapsamında aldılar ama yapamayız dediler , kavga ettim hallettiler
  • drek logitech'e şikayet etseydin
    müşteri servisi çok ilgileniyor bununla ilgili forumlarda çok entry bulabilirsin
    numarası şu 00800 44 882 5862
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkansnr
    drek logitech'e şikayet etseydin
    müşteri servisi çok ilgileniyor bununla ilgili forumlarda çok entry bulabilirsin
    numarası şu 00800 44 882 5862

böyle durumlarda satıcı fırmayı galeye bıle almamak lagzım direkt logitech bütün durumları çözüyor...
  • teşekkürler arkadaslar bir dahakine direk logitechle görüşücem numarayı kaydettim , zaten sağolsun logitech ürünlerimin bir daha problem yaşatacağına pek ihtimal vermiyorum da
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.