Şimdi Ara

Logitech K360 Klavye İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Televizyon almam sebebi ile kablosuz bir klavye ihtiyacı doğdu. Bu ihtiyacımı da K360 ile giderdim. Hızlıal'dan kargo dahil, 54 TL gibi bir fiyata aldım. Klavye Yurtiçi kargo ile elime 1 günde ulaştı. Hızlıal tekrar beni pişman etmediği için teşekkür ediyorum. Gelelim incelemeye;

Klavyemiz küçük bir Hızlıal kutusu ile geliyor. Bu dış kutu tam klavyenin boyutlarında. Kutuyu açtığımızda direk Klavyemiz karşımıza çıkıyor.

Klavyenin kutusu klavyeye ait resim ve klavyenin özellikleri ile donatılmış. Oldukça sade ama bir o kadar da güzel bir tasarım ortaya çıkmış.

Kutuyu açtığımızda Klavye, Kullanım klavuzları, garanti belgesi ve duracell bataryalar ve unifying alıcı yer alıyor.

Klavye oldukça ince bir tasarıma sahip. Tuşlarının aralıkları da oldukça yeterli. Klavyenin laptop kullanıcılaır için tasarlanmış olması da bunu kanıtlar nitelikte. 6 adet multimedia butonu, 1 adet klavye gücü kesme ve aktif etme butonu bulunuyor. Ayrıca FN tuşları ile de kişiselleştirilebilen tuşlara yer verilmiş. Klavye bir notebook çantasına rahatlık ile sığmakta. Bilek desteği olmaması kötü bir noktası. Ancak benim gibi yatakta kullanacaklar için bir eksi oluşturmuyor.

Arka tarafında yükseklik ayarlayabileceğimiz 2 yer ve bataryaların bulunduğu bölüm ve ürün hakkında bilgiler yer alıyor.

Masada iken kullandığım Razer Lycosa ile yanyana iken boyutlarına bakabilirsiniz. Boyutları hakkında bir fikir verecektir.

Sonuca gelelim. Klavye benim için oldukça güzel bir yere sahip oldu. Unifying alıcısı sayesinde farem ile birlikte tek bir port işgal ediyor. İleri de F710 aldığımda o da bu porta bağlanacak ve zaten sıkışık olan usb portlarım bu sayede rahatlayacak. 50 TL gibi bir fiyat gözden çıkardınız ve kablosuz bir klavye arıyorsanız bu klavye tam sizlere göre. Gerek notebook çantası ile taşınabilir olması, gerek uzun pil ömrü, gerek güzel tasarımı, gerek sessiz tuşları ile bu klavye benden 10/10 puan aldı.

Hızlıal linki:http://www.hizlial.com/logitech-k360-unifying-kablosuz-klavye-920-003084-3-yil-pil-omru/30.022.1453.0058
    Akakçe linki:http://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-logitech-k360-fiyati,518784.html

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    Güzel bir klavye hayırlı olsun. İnceleme için teşekkürler elinize sağlık. Yüzeysel olmuş hatta bana sorarsanız daha da güzel olmuş. Kimsenin oyun için kullanacağını, kaç tuşa aynı anda basıldığını falan merak ettiğini sanmıyorum kullanım alanı daha basit şeyler böyle klavyelerin. Küçük, kablosuz ve gerekenlere sahip, fazlası olmayan uygun fiyatlı bir klavye. Sanırım akıllı televizyonda kullanacaksınız bu yüzden dediğiniz gibi Unifying alıcısı sayesinde USB port işgal etmemesi önemli fakat galiba ben yanlış anladım ama sanırım F710'u Unifying alıcı ile eşleştirmeyi düşünüyorsanız böyle bir şey mümkün değil. Logitech'in Oyun Serisi yani G Serisi ürünleri kendi alıcılarına ihtiyaç duyuyor. Aynı veya farklı iki adet G Serisi ürünü bile G Serisi alıcısı ile eşleştirmeniz mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silence34 -- 30 Ağustos 2013; 16:12:32 >
  • Logitech bu işte uzman
  • İyi bir anlatım bu arada teşekkürü borç biliyoruz.
  • @Silence34

Öncelikle yorum yazıp değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim. Bu klavyeden çok birşey beklenmeyeceği için yüzeysel tuttum. Ama istenirse tabi ki daha detaylarını videolu inceleyebilirim. Eleştiriler doğrultusunda da kendimi bu konuda geliştiririm. Bilgisayarımı akıllı tv'ye bağladım onun için aldım klavyeyi. Televizyonun klavye gerektiren uygulamaları için telefonumu kullanıyorum. F710 konusunda da aydınlattığınız için teşekkür ederim. Bilgim yoktu. Daha önce kablosuz gaming ürünü kullanmadım. Artık bazı portlarımızdan feragat ederiz o çok da sorun değil. Sürekli oyunda olmayacağız zaten.

Kablosuz olarak hangi gamepad alınmalı sizce? F/P çerçevesinde. PS3 veya PS4 alma planlarım mevcut da o yüzden çok para vermek istemiyorum.

@volkanozsahin

Vakit ayırıp değerlendirdiğiniz ve değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 30 Ağustos 2013; 18:47:05 >

• İnceleme için teşekkürler böyle portable birşey arıyordum zaten araştırmada bu konuyu göz onunda tutucam.
  • fungsclup kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler. Rica ederim. Şuan Hızlıal'ın kargosu bedava olduğu için en uygun fiyatlardan birisi orada.(Kargoyu hesaplayınca) Eğer başka sitelerde hediye çekiniz v.s. yoksa en mantıklısı orası.

Klavye ile ilgili de yorumlarımı belirttim. Ben memnunum.

Ayrıca BF3'e de girip deneyeceğim birazdan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Merhabalar klavye nin oyun performansı hakkında bilgi verir misiniz oyun için almayacağım ancak arada oyun da oynamak isterim
    Benim gibi merak eden arkadaşlar yararlansın diye özel mesaj yerine konuyu hortlattım problem değildir inşallah
  • Bu klavye çok hoşuma gitti fakat şu an piyasada satılan tüm k360 lar siyah çizgili desenli vs. Siyah olanını nasıl temin edebilirim?
    merhaba hocam bende almayı düşünüyorum memnunmusunuz yazı yazımı rahatmı kolay mı ? takılma vs varmı

şimdiden teşekkülrer
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Şuan mecburiyetten bu ürünü kullanıyorum. Dota 2 oynuyorum ve hiç sıkıntı yaşatmadı bana aylardır. Kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Merhaba,

Şuan mecburiyetten bu ürünü kullanıyorum. Dota 2 oynuyorum ve hiç sıkıntı yaşatmadı bana aylardır. Kesinlikle tavsiye ederim.

çok teşekkür ederim hocam. sizin klavye ve mk520 arasında kaldım mk520 yi çok istiyorum. şuan sanalpazarda indirim kupon vs kovalıyorum. 10 tl var ama 10 tl daha gelse süper olur :)
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_102482554/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.