6 seneden sonra sistemi yenileyince sistemin rengide siyah olunca ,6 senelik kablosuz logitech klavye mouse setini yenileyeyim dedim ve k350 aldım klavye olarak ama benim tam istediğimi veremedi şöyleki nano alıcısını kasa arkasındaki bir usb girişine taktığımda klavye çok kısıtlı çekiyor ve gecikmeler yaşanabiliyor beraberinde verilen uzatma kablosu ile masüstüne aldığımda ise eski klavyem kadar iyi olabiliyor , ama ben beklerdimki bu 6 sene içerisinde logitech uzatma kablosuna gerek kalmadan performanslı bir klavye satsın ama dediğim gibi nano alıcı olayı hikaye alıcı küçük ama çekim gücüde o derece küçük inceleme yapayım dedim ama zaten hevesim kursağımda kaldı ,yanına mx1100 mouse aldım bakalım o gelince onun çekim durumuda öylemi olacak
sen bence ürünü degiştir 10m çekim alanı var o klavyede bende kullanıyorum hiç bir sorun yok...
nano alıcıyı kasa arkasına takıp denedinizmi
mx1100 mouse da geldi ve ben iyice şaşırmış durumdayım mx1100 ün alıcısı nano değil micro alıcı ,ve ben nano alıcının microdan daha performanslı olduğunu zannediyordum meğerse hiç alakası yok micro alıcı nanodan daha iyi çekiyor şuan mx1100 mouse un alıcısını kasa arkasına taktım ve herhangi bir çekme sorunu yok 3 metreye kadarda her türlü çekiyor fakat nano 1 metreden sonra bile çekmiyor