Şimdi Ara

LOGITECH GAMING SOFTWARE 8.1 KURULUM AÇILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
5.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son sürüm eski sürüm denedim.. Tıklıyorum açılmıyor G300 ve G103 aldım elimde kaldı sinirden patlayacağım bilen eden var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Resul Sever

Son sürüm eski sürüm denedim.. Tıklıyorum açılmıyor G300 ve G103 aldım elimde kaldı sinirden patlayacağım bilen eden var mı

Hocam dh dışında ilk olarak lütfen googleye yazınız. Şimdi hocam yüklediğiniz programı lütfen logitechin sitesinden indirdiğinize dikkat ediniz. Ve birde yüklerken pc nize uygunmu değilmi bakınız. Birde acaba ne sorun çıkıyor direk bastığınızda açılmıyormu ? Virüs taraması yapıp tüm güncellemelerinizi kontrol ediniz. Bilgisayarınızın tüm bakımını yaptıktan sonra dosyayı tamamen silip yeniden yükleyiniz. Çalışmassa googleyi iyice karıştırınız. Olmassa lütfen buraya yazınız ve yanında bilgisayarınızın bilgilerini yazınız.

İşlemci, işletim sistemi, ram vb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google'da 2 saat aradım buraya konu açtım gerçekten deli alacağım G300 ve G103 var.
    Sistem; i7-4500u - GeForce 840M - 8GB Ram

Denedim dediklerinizi sonuç aynı,
    Hata vermiyor basıyorum tık yok..
  • Tamam hocam ben sizin için araştırayım. Yinede fazla ümitli olmayın :(

• Hocam birde güvenli modda deneyin belki olur :D Son olarak internet bağlantısını kesin tüm koruma programlarını durdurun. Güvenlik duvarı vb. Kapatın. Birde son olarak görev yöntecisinde çalışıyormu ona bakın hiçbiri olmuyorsa benim büyük şakam :D

SYSTEM32 Yİ SİL GEÇER X:D

(Pc çöker he söyleyim :D Çökersede format atarsın o zamamda 95% geçer)

• System32!deki veriler çalıştığı için silinmez çocuk kandırmaya gerek yok yardım için teşekkürler deneyeceğim
  • quote:

System32!deki veriler çalıştığı için silinmez çocuk kandırmaya gerek yok yardım için teşekkürler deneyeceğim

Hocam ben sildim :D Hatta youtubeye koydum :D Telefonumla çekmiştim.

Komik bir olay bakınız :D
    http://ccc.incisozluk.cc/w/beyler-facebooka-girebiliyonuzmu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E340E8628 -- 1 Ağustos 2014; 3:28:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben şimdi denedim silinmedi :)
  • quote:

Ben şimdi denedim silinmedi :)

Ne dedi hocam :D Ben cmd den tüm diski silmiştim :D 32 de

• Sorununu tam anlayamadim ama bu konudaki sorunla ayni olabilir. Deneyebilirsin.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=94856752

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler fakat bu sorun ile benim sorunumun uzaktan yakından alakası yok ben setupu açamadım ki güncelleme yapabileyim

• abi sorununu halletin mi hallettiysen nasıl hallettin lütfen söyler misin bende aynı sorunu yaşıyorum şuan sinirden köpürecem.
  • konuyu hortlattım ama
  • manyax1905 M kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarımda daha sonrada nfarkettim bir çok setup kurulmuyor bende format atarak çözdüm sorunu
  • manyax1905 M kullanıcısına yanıt
    ÇÖZÜMÜ BULDUM GENÇLER GÖREV YÖNETİCİSİNİ AÇIN AYRINTILARA GİRİN ORDA LOGİTECH İLE İLGİLİ ÇALIŞAN HERŞEYİ SONLANDIRIN İŞLEMLERDE DE ÇALIŞAN VARSA GÖREVİ SONLANDIRIN SONRA GÖREV YÖNETİCİSİNİ KAPATIN SORUN ÇÖZÜLECEKTİR BENDE OLDU!!
  • Bende öylede olmadı, format atmıştım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.